Cum se remediază Spotify care nu funcționează

Spotify este unul dintre cele mai utilizate servicii de streaming de muzică pe toate dispozitivele. Totuși, ce se întâmplă când Spotify nu funcționează? Pentru a reveni la muzica dvs., va trebui să faceți o mică depanare pentru a găsi problema, astfel încât să o puteți remedia rapid.


Cauzele Spotify nu funcționează

Există multe motive pentru care s-ar putea ca Spotify să nu funcționeze. Unele dintre cele mai frecvente includ:

  • Probleme legate de conexiunea la Internet
  • Bug-uri pentru aplicații
  • Probleme de conexiune Bluetooth
  • Pane la sfârșitul Spotify
  • Actualizări lipsesc

Pași de bază pentru depanarea Spotify

Înainte de a profunda în depanarea serviciului de streaming muzical, începeți cu acești pași esențiali care pot rezolva o serie de probleme cu aplicația:

  • Reporniți dispozitivul: Repornirea unui dispozitiv este primul pas pe care trebuie să îl faceți cu orice problemă cu orice aplicație de pe dispozitiv.
  • Reporniți conexiunea Spotify: După ce reporniți dispozitivul, deschideți aplicația sau serviciul Spotify pentru a vedea dacă problema persistă.

Dacă Spotify refuză în continuare să coopereze atunci când alte site-uri web funcționează, este timpul să treceți la pași suplimentari de depanare.

sgcdesignso / Unsplash


Cum se remediază erorile de streaming Spotify

Eroarea „Ești offline” este cea mai frecventă eroare pe care utilizatorii Spotify o văd în cadrul aplicației. Totuși, este posibil să vedeți și mesajul de eroare Nu se poate reda pista curentă. Aceste probleme sunt erori frecvente de streaming în Spotify și necesită aceiași pași de depanare.

  1. Verificați conexiunea la internet. Conexiunile de rețea defecte pot cauza o eroare offline. Asigurați-vă că sunteți conectat la internet și porniți din nou Spotify.

  2. Verificați starea Spotify. Dacă Spotify este oprit pentru toată lumea, este posibil să vedeți o eroare offline. Vizitați un site web precum DownDetector pentru a verifica starea Spotify.

    De asemenea, puteți vizita Starea Twitter a Spotify pentru actualizări live.

  3. Actualizați aplicația Spotify. Dacă dispozitivul dvs. nu actualizează aplicațiile automat, vedeți dacă Spotify are nevoie de o actualizare. Uneori, pot apărea probleme cu versiunile mai vechi ale aplicațiilor din cauza erorilor pe care actualizările mai noi le remediază.

  4. Resetați setările de rețea. Dacă toate celelalte nu reușesc, poate fi necesar să resetați setările de rețea.

    Resetarea setărilor de rețea elimină toate setările de rețea de pe un dispozitiv. Deși dispozitivul ar trebui să se reconecteze automat, salvați informațiile de rețea pentru o resetare ușoară, dacă este necesar.


Cum să remediați problemele de sunet Spotify

Muzica se bâlbâie sau intră și iese? Nu auziți sunet provenind de pe dispozitiv, chiar dacă Spotify arată redarea muzicii? Există câțiva pași de depanare pe care îi puteți încerca să rezolvați aceste probleme de sunet.

  1. Conectați dispozitivele Bluetooth. Verificați dacă sunteți suficient de aproape pentru a vă conecta căștile Bluetooth (sau difuzorul).

  2. Verificați căștile pentru resturi. Verificați pentru a vă asigura că căștile sunt curate. Dacă există obstacole, acest lucru poate provoca un sunet slab. Curățați-le cu o cârpă moale și încercați din nou. Dacă căștile sunt rupte, s-ar putea să apară problemele pe care le întâmpinați.

  3. Dezactivați accelerarea hardware. Atunci când utilizați un computer, această setare este utilizată pentru a ajuta hardware-ul mai slab din cadrul unui dispozitiv să țină pasul cu transmisia. Dezactivarea acestuia poate rezolva probleme de sunet.

  4. Opriți ca Spotify să redea melodii la același volum. Dacă utilizați un computer, dezactivați fișierul Redați toate melodiile la același volum setare. După ce comutați setarea, conectați-vă din nou pentru a vedea dacă calitatea sunetului este mai bună.

  5. Dezinstalați și reinstalați Spotify. Dezinstalați și reinstalați aplicația. O nouă instalare ar putea remedia orice eroare necunoscută din aplicație care a cauzat probleme de sunet.


Cum se remediază melodiile care nu se descarcă pe Spotify

Spotify permite utilizatorilor să descarce muzică pentru ascultare offline. Nu puteți descărca o listă de redare sau o melodie? Există câteva lucruri pe care le puteți încerca.

Potrivit Spotify, podcast-urile și albumele nu sunt disponibile pentru descărcare pe desktop.

  1. Verificați conexiunea la rețea. Trebuie să fiți conectat la internet pentru a descărca melodii de pe Spotify.

  2. Verificați memoria dispozitivului. Dacă dispozitivul nu mai are memorie, Spotify nu poate descărca melodii pe el. Eliminați aplicațiile sau datele neutilizate pentru a continua să descărcați muzică.

    Înțelegerea spațiului de stocare pentru smartphone-uri: Este suficient 16 GB de stocare?

  3. Asigurați-vă că nu aveți mai mult de cinci dispozitive care utilizează Spotify. În prezent, puteți descărca melodii doar pe cinci dispozitive pentru fiecare cont Spotify. Scoateți un dispozitiv pentru a continua.

Descărcările lipsesc? Trebuie să vă conectați online și să utilizați Spotify cel puțin o dată într-o perioadă de 30 de zile pentru a vă menține contul Premium activ. Dacă nu, descărcările dvs. sunt eliminate.

Cum să găsiți o listă de redare care lipsește pe Spotify

Vă lipsește lista de redare preferată? Dacă da, nu intrați în panică. În schimb, încercați acești pași de depanare.

  1. Verifică-ți contul. Dacă aveți mai multe conturi Spotify, este posibil să fiți conectat la unul greșit. Deconectați-vă, conectați-vă din nou, apoi localizați lista de redare.

    Ați creat un cont nou conectându-l la Facebook? Dacă da, conectați-vă utilizând Facebook pentru a găsi acel cont.

  2. Recuperați o listă de redare ștearsă. Dacă ați șters accidental o listă de redare, o puteți recupera. Spotify face backup pentru listele de redare pe care le creați pentru orice eventualitate.

    Nu sunteți sigur dacă aveți un alt cont? Spotify vă poate ajuta. Accesați secțiunea de ajutor a contului pentru asistență.

Dacă nu reușiți să rezolvați problema, cauza ar putea fi o eroare care este investigată de Spotify. Consultați comunitatea Spotify's Ongoing Issues pentru actualizări.