Cum se remediază Physxloader.dll erori care nu au fost găsite sau lipsesc

Mesajele de eroare Physxloader.dll pot apărea în timpul utilizării anumitor programe, la pornirea Windows sau chiar în timpul instalării Windows. Iată câteva mesaje de eroare comune physxloader.dll:

  • Physxloader.dll nu a fost găsit
  • Această aplicație nu a putut porni deoarece physxloader.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Nu se poate găsi [PATH] physxloader.dll
  • Fișierul physxloader.dll lipsește.
  • Acest program nu poate continua deoarece physxloader.dll lipsește de pe computer
  • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: physxloader.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].

Informațiile din acest articol se aplică tuturor sistemelor de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Cauzele erorilor Physxloader.dll

Erorile Physxloader.dll sunt cauzate de eliminarea sau corupția fișierului DLL physxloader. Acest fișier DLL special este asociat cu motorul de fizică PhysX de la NVIDIA. Erorile Physxloader.dll ar putea fi cauzate de probleme cu registrul Windows, de o problemă cu virusul computerului sau malware, sau chiar de eșec hardware.

Nu descărcați fișierul physxloader.dll de pe un site de descărcare DLL. Dacă aveți nevoie de o copie a physxloader.dll, obțineți-o din sursa sa originală, legitimă.


Cum se repară erorile Physxloader.dll

Încercați aceste soluții în ordine până când problema este remediată:

Este posibil să trebuiască să porniți Windows în modul sigur dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii physxloader.dll.

  1. Instalați software-ul PhysX System. Descărcați software-ul PhysX System din NVIDIA și instalați-l pe computerul dvs. pentru a înlocui fișierul physxloader.dll lipsă sau coruptă. Asigurați-vă că reporniți computerul după instalare.

    Dacă eroarea apare în timpul jocului unui anumit joc, verificați folderul de instalare al jocului pentru o versiune a software-ului PhysX System.

  2. Restabiliți coșul de reciclare. Dacă bănuiți că ați șters accidental physxloader.dll, este posibil să puteți restabili fișierul șters din Coșul de reciclare. Dacă ați golit deja Coșul de reciclare, puteți utiliza software-ul de recuperare a datelor pentru a restabili fișierul șters.

    Recuperați un fișier physxloader.dll șters numai dacă sunteți sigur că l-ați șters.

  3. Rulați o scanare antivirus / malware. Eroarea physxloader.dll pe care o vedeți ar putea fi legată de un program ostil care se maschează ca fișierul DLL. Scanați computerul pentru a detecta malware pentru a vedea dacă acesta este cazul.

  4. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea physxloader.dll a fost cauzată de modificările recente aduse unui fișier sau configurație importantă, utilizați Restaurarea sistemului Windows pentru a vă restabili computerul Windows.

  5. Reinstalați programul care utilizează fișierul physxloader.dll. Dacă eroarea physxloader.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea software-ului ar trebui să înlocuiască fișierul lipsă.

    Majoritatea problemelor physxloader.dll sunt cauzate de probleme cu clientul Steam. Dacă reinstalarea Steam nu rezolvă problema, forumul Steam Community are instrucțiuni pentru repararea fișierelor jocului Steam.

  6. Actualizați driverele hardware. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de physxloader.dll. De exemplu, dacă vedeți eroarea „physxloader.dll lipsește” atunci când jucați un joc video 3D, încercați să actualizați driverele pentru placa video.

  7. Reveniți la șoferi. Dacă eroarea physxloader.dll a început după actualizarea unui anumit dispozitiv hardware, reveniți la driverele de dispozitiv la o versiune mai veche.

  8. Repararea Windows. Efectuați o reparație de pornire Windows pentru a restabili toate fișierele Windows DLL la versiunile lor de lucru.

  9. Curățați registrul Windows. Utilizați un curățător gratuit de registry Windows pentru a elimina intrările de registru nevalide physxloader.dll care ar putea cauza eroarea.

  10. Efectuați o instalare curată a Windows. Efectua o instalare curată a Windows ca ultimă soluție pentru a începe cu o copie nouă a sistemului de operare.

    Toate informațiile de pe hard disk vor fi șterse în timpul unei instalări curate.

  11. Testați și înlocuiți hardware-ul. Utilizați un instrument gratuit de testare a memoriei sau un program de testare a hard diskului pentru a verifica erorile DLL legate de hardware. În cazul în care hardware-ul eșuează la oricare dintre testele dvs., înlocuiți memoria sau înlocuiți hard disk-ul cât mai curând posibil sau duceți computerul la un serviciu profesional de reparare a computerului.

     Maritsa Patrinos / Lifewire