Cum se remediază mss32.dll lipsește sau nu sunt găsite erori

Erorile Mss32.dll sunt cauzate de situații care duc la eliminarea sau corupția fișierului DLL mss32, un fișier DLL Miles Sound System pe care unele programe software și jocuri video îl folosesc pentru a încărca fișiere de sunet.

În unele cazuri, erorile mss32.dll ar putea indica o problemă de registry, o problemă de virus sau malware sau chiar o eroare hardware, dar este posibil ca fișierul să fie doar corupt sau să lipsească.

Mesajul de eroare mss32.dll s-ar putea aplica oricărui program sau sistem care ar putea utiliza fișierul pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Erori mss32.dll

Există mai multe moduri diferite în care erorile mss32.dll ar putea apărea pe computer. Iată câteva dintre cele mai comune moduri în care ați putea vedea unul:

  • Mss32.dll nu a fost găsit
  • Această aplicație nu a pornit deoarece mss32.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Nu se poate găsi [PATH] mss32.dll
  • Fișierul mss32.dll lipsește.
  • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: mss32.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].

Mesajele de eroare Mss32.dll pot apărea în timp ce jucați jocuri pe PC, când utilizați sau instalați anumite programe, când Windows pornește sau se oprește, sau poate chiar în timpul unei instalări Windows.


Cum se remediază erorile mss32.dll

Nu descărcați mss32.dll de pe un site web „DLL download”. Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Dacă aveți nevoie de o copie a mss32.dll, cel mai bine este să o obțineți din sursa sa originală, legitimă.

Porniți Windows în modul sigur pentru a finaliza oricare dintre pașii următori dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii mss32.dll.

  1. Restaurează mss32.dll din Coșul de reciclare. Cea mai ușoară cauză posibilă a unui fișier mss32.dll „lipsă” este că l-ați șters din greșeală.

    Dacă bănuiți că ați șters accidental mss32.dll, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera fișierul cu un program gratuit de recuperare a fișierelor. Faceți acest lucru numai dacă sunteți sigur că ați șters fișierul și că a funcționat corect înainte.

  2. Reinstalați programul care utilizează fișierul mss32.dll. Dacă eroarea DLL mss32.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea programului ar trebui să înlocuiască fișierul.

    Steam este o aplicație obișnuită care prezintă erori mss32.dll, deci dacă acesta este programul în care vedeți eroarea DLL, reinstalarea Steam se poate dovedi foarte utilă.

    Încercați tot posibilul pentru a finaliza acest pas. Reinstalarea programului care furnizează fișierul mss32.dll, dacă este posibil, este o soluție probabilă la această eroare DLL.

  3. Verificați integritatea cache-ului jocului Steam. Acest pas este clar aplicabil numai dacă erorile dvs. mss32.dll sunt legate de un joc Steam.

    Dacă acest pas nu elimină eroarea mss32.dll, navigați la folderul de pe computer în care sunt stocate fișierele jocului, ștergeți folderul „bin” și apoi verificați din nou memoria cache a jocului. Urmați aceste instrucțiuni de la Steam Community pentru câțiva pași mai specifici în acest sens.

  4. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Unele erori mss32.dll ar putea fi legate de un virus sau altă infecție malware de pe computerul dvs. care a deteriorat fișierul DLL. Este chiar posibil ca eroarea mss32.dll pe care o vedeți să fie legată de un program ostil care se maschează ca fișier.

  5. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de mss32.dll. Dacă, de exemplu, primiți o eroare „Fișierul mss32.dll lipsește” atunci când jucați un joc video, încercați să actualizați driverele pentru placa de sunet.

    Fișierul mss32.dll poate fi sau nu legat de driverele plăcii dvs. de sunet sau de instalarea software-ului - acesta a fost doar un exemplu. Cheia aici este să acordați o atenție deosebită contextului erorii și să depanați în consecință.

  6. Reveniți la un driver la o versiune instalată anterior dacă au început erorile mss32.dll după actualizarea driverului unui anumit dispozitiv hardware.

  7. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea mss32.dll a fost cauzată de o modificare adusă unui fișier sau configurație importantă, o Restaurare a sistemului ar putea rezolva problema.

  8. Depanați o problemă hardware dacă persistă erori mss32.dll. După o instalare curată a Windows, problema DLL poate fi legată doar de hardware.