Cum se remediază Libeay32.dll lipsesc sau nu au fost găsite erori

Erorile Libeay32.dll sunt cauzate de situații care duc la eliminarea sau corupția fișierului DLL libeay32. Fișierul libeay32.dll este utilizat de diferite programe software pentru a ajuta la transferul de date în siguranță prin rețele.

În unele cazuri, erorile libeay32.dll ar putea indica o problemă de registry, o infecție cu virus sau malware, sau chiar o eroare hardware.

Există mai multe moduri diferite în care erorile libeay32.dll pot apărea pe computer. Iată câteva dintre cele mai frecvente moduri în care ați putea vedea erori libeay32.dll:

  • Libeay32.dll nu a fost găsit.
  • Această aplicație nu a pornit deoarece libeay32.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Nu se poate găsi [PATH] libeay32.dll.
  • Fișierul libeay32.dll lipsește.
  • Libeay32.dll lipsește de pe computer, reinstalați aplicația.
  • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: libeay32.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].

Mesajele de eroare Libeay32.dll pot apărea în timpul utilizării sau instalării anumitor programe, atunci când Windows pornește sau se oprește, sau poate chiar în timpul unei instalări Windows.

Contextul erorii libeay32.dll este o informație importantă care va fi utilă în timp ce rezolvați problema. Mesajul de eroare libeay32.dll se poate aplica oricărui program sau sistem care utilizează fișierul pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Cum se remediază erorile Libeay32.dll

Nu descărcați libeay32.dll de pe un site web „DLL download”. Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Dacă aveți nevoie de o copie a libeay32.dll, cel mai bine este să o obțineți din sursa sa originală, legitimă.

Porniți Windows în modul sigur pentru a finaliza oricare dintre pașii următori dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii libeay32.dll.

Urmați următorii pași de depanare, care sunt prezentați în ordinea celor mai frecvente (și mai ușor de remediat) la cele mai distructive:

  1. Restaurează libeay32.dll din Coșul de reciclare. Cea mai ușoară cauză posibilă a unui fișier libeay32.dll „lipsă” este că l-ați șters din greșeală.

    Dacă bănuiți că ați șters accidental libeay32.dll, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera libeay32.dll cu un program gratuit de recuperare a fișierelor.

    Recuperarea unei copii șterse a libeay32.dll cu un program de recuperare a fișierelor este o idee inteligentă numai dacă sunteți sigur că ați șters fișierul și că a funcționat corect înainte de a face acest lucru.

  2. Reinstalați programul care utilizează fișierul libeay32.dll. Dacă eroarea DLL libeay32.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea programului ar trebui să înlocuiască fișierul.

    Încercați tot posibilul pentru a finaliza acest pas. Reinstalarea programului care oferă fișierul libeay32.dll, dacă este posibil, este o soluție probabilă la această eroare DLL.

  3. Instalați OpenSSL pentru a furniza computerului fișierul libeay32.dll. Pasul anterior este probabil o alegere mai inteligentă, dar dacă nu puteți face acest lucru, instalarea OpenSSL este un plan bun.

    În timp ce instalați OpenSSL, vi se va întreba unde doriți să copiați DLL-urile. Alegeți opțiunea pentru directorul de sistem Windows, dar dacă nu, copiați manual fișierul în folderul de sistem mai târziu.

    Dacă instalați cea mai recentă versiune de OpenSSL, dar nu oferă fișierul libeay32.dll, încercați să instalați o versiune mai veche, cum ar fi opțiunea „OpenSSL v1.0.2n” de pe pagina de descărcare OpenSSL. Este posibil ca edițiile mai noi să nu furnizeze acest fișier DLL special.

  4. Dacă utilizați Symantec Endpoint Protection și vedeți eroarea când rulați ClientRemote.exe, copiați libeay32.dll în folderul Tools PushDeploymentWizard. Urmați acest link către site-ul web Symantec pentru instrucțiuni detaliate despre unde să găsiți fișierul DLL libeay32.

  5. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Unele erori libeay32.dll ar putea fi legate de un virus sau altă infecție malware de pe computerul dvs. care a deteriorat fișierul DLL. Este chiar posibil ca eroarea libeay32.dll pe care o vedeți să fie legată de un program ostil care se maschează ca fișier.

  6. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea libeay32.dll a fost cauzată de o modificare adusă unui fișier sau configurație importantă, o Restaurare a sistemului ar putea rezolva problema.

  7. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de libeay32.dll. Dacă, de exemplu, primiți o eroare libeay32.dll lipsește numai atunci când deschideți browserul, încercați să actualizați driverele pentru placa de rețea și să vedeți dacă acest lucru vă ajută.

  8. Reveniți la un driver la o versiune instalată anterior dacă erorile libeay32.dll au început după actualizarea driverului unui anumit dispozitiv hardware.

  9. Reparați instalarea Windows. Dacă sfaturile individuale de depanare a fișierului libeay32.dll de mai sus nu reușesc, efectuarea unei reparații de pornire sau a unei instalări de reparații ar trebui să restabilească toate fișierele DLL Windows la versiunile lor de lucru.

  10. Utilizați un program de curățare a registrului gratuit pentru a repara problemele legate de libeay32.dll din registru. Un program gratuit de curățare a registrului poate ajuta prin eliminarea intrărilor de registru libeay32.dll nevalide care ar putea cauza eroarea DLL.

  11. Depanați o problemă hardware dacă persistă erori libeay32.dll. După o instalare curată a Windows, problema DLL poate fi legată doar de hardware.