Cum se remediază erorile Msvcr71.dll sau lipsesc

O eroare msvcr71.dll apare atunci când fișierul DLL lipsește, este șters sau este corupt în așa fel încât software-ul care se bazează pe el să nu poată utiliza fișierul așa cum a fost destinat să fie utilizat.

O problemă cu registrul, o infecție cu virus sau un program rău intenționat instalat pe computer sau chiar o problemă cu hardware-ul computerului poate fi cauza erorilor dvs. msvcr71.dll.

Este posibil să vedeți un mesaj de eroare msvcr71.dll pe orice program Windows sau sistem de operare care utilizează fișierul, cum ar fi Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Erori Msvcr71.dll

Mesaj de eroare Msvcr71.dll.

Când apar probleme cu acest fișier DLL special, erorile care indică o problemă cu msvcr71.dll pot fi prezentate în oricare dintre următoarele mesaje de eroare:

  • Msvcr71.dll nu a fost găsit
  • Această aplicație nu a reușit să pornească deoarece msvcr71.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Programul nu poate porni, deoarece msvcr71.dll lipsește de pe computer. Încercați să reinstalați programul pentru a remedia acest program.
  • Nu se poate găsi [PATH] msvcr71.dll
  • Fișierul msvcr71.dll lipsește.
  • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: msvcr71.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].

Majoritatea mesajelor de eroare msvcr71.dll apar atunci când încercați să rulați un anumit program, dar pot fi văzute și la instalarea unei anumite aplicații, pornirea sau închiderea Windows sau, eventual, chiar și la instalarea unei versiuni noi de Windows.


Cum se remediază erorile Msvcr71.dll

Nu descărcați niciodată fișiere DLL de pe un site web în care nu aveți 100% încredere. Este important să utilizați numai surse oficiale de încredere atunci când descărcați fișiere precum msvcr71.dll.

Pornirea Windows în modul sigur poate fi singura dvs. opțiune pentru parcurgerea majorității acestor pași dacă fișierul msvcr71.dll împiedică pornirea normală a Windows.

  1. Restaurează msvcr71.dll din Coșul de reciclare. Un fișier msvcr71.dll lipsă poate însemna pur și simplu că dvs. sau un program de pe computer ați șters fișierul, trimitându-l astfel la Coșul de reciclare. Fișierele Msvcr71.dll despre care știți că au fost la Coșul de reciclare la un moment dat, dar care au fost șterse „definitiv” odată cu golirea Coșului de reciclare, ar putea fi recuperate cu un program gratuit de recuperare a fișierelor.

    Acest pas trebuie efectuat numai dacă aveți încredere că fișierul msvcr71.dll pe care îl restaurați nu este de fapt un virus sau un fișier DLL malformat care a fost șters din motive întemeiate. Dacă pur și simplu l-ați șters din greșeală, atunci restaurarea este complet bună.

  2. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Dacă bănuiți că erorile msvcr71.dll sunt cumva legate de programe sau viruși rău intenționați de pe computerul dvs., atunci efectuarea unei scanări pentru a elimina infecția poate rezolva problemele DLL.

  3. Reinstalați programul care utilizează fișierul msvcr71.dll. Dacă rularea unui anumit program este ceea ce vă solicită să vedeți eroarea, reinstalarea acestuia poate actualiza fișierul și poate elimina eroarea.

    Încercați tot posibilul pentru a finaliza acest pas. Fișierul „oficial” msvcr71.dll pe care îl păstrează Windows se află într-un subfolder al directorului C: Windows , ​​astfel încât reinstalarea software-ului va lua cel mai probabil o copie nouă a fișierului DLL din folder.

  4. Căutați pe computer o copie de rezervă msvcr71.dll. Este posibil ca programul care a furnizat fișierul DLL original să aibă o a doua (sau chiar a treia) copie în altă parte pe care să o puteți muta în locația din care lipsește msvcr71.dll.

    De exemplu, Windows nu numai că păstrează o copie a msvcr71.dll într-un folder Windows , ​​dar și Adobe Photoshop, SUPERAntiSpyware și Adobe Acrobat, printre altele.

    Ar trebui să fie clar unde ar trebui să copiați msvcr71.dll în cazul în care mesajul de eroare DLL specifică din ce dosar lipsește fișierul DLL.

    Există o mulțime de instrumente gratuite de căutare a fișierelor pe care le puteți utiliza dacă nu doriți să utilizați opțiunea de căutare încorporată în Windows. Totul este un exemplu.

  5. Editați registrul Windows dacă eroarea dvs. particulară msvcr71.dll este legată de SQL Developer. Urmați aceste instrucțiuni la OracleNZ pentru a face modificările specifice ale registrului necesare pentru rezolvarea acestei probleme.

    Această corecție DLL este adecvată numai dacă întâmpinați o „msvcr71.dll lipsește” la deschiderea SQL Developer pentru prima dată după instalare, ceea ce pare a fi o problemă obișnuită.

  6. Descărcați fișierul msvcr71.dll din AddictiveTips. Da, tocmai am avertizat mai sus despre descărcarea fișierelor DLL, dar AddictiveTips este un site web în care avem încredere, care oferă un fișier msvcr71.dll curat, nealterat, pe care îl puteți descărca dacă computerul dvs. lipsește DLL.

    După ce ați descărcat msvcr71.dll și ați plasat în folderul corespunzător, așa cum este descris prin linkul de mai sus, este posibil să fie necesar să înregistrați fișierul DLL. Pentru a face acest lucru, deschideți linia de comandă și introduceți regsvr32 msvcr71.dll.

  7. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă DLL persistă în acest moment, vă recomandăm să încercați să vă readuceți computerul la o oră anterioară folosind Restaurarea sistemului. Acest lucru va schimba o mulțime de fișiere de sistem importante înapoi la starea în care se aflau la o dată anterioară, ceea ce poate fi ceea ce trebuie să faceți dacă eroarea dvs. msvcr71.dll a fost cauzată de o modificare făcută la un fișier sau configurație importantă.

  8. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de msvcr71.dll. Similar cu Pasul 3, dacă primiți o eroare „Fișierul msvcr71.dll lipsește” atunci când faceți ceva specific, cum ar fi jocul unui joc video 3D, de exemplu, încercați să actualizați driverele pentru placa video.

    Este posibil ca fișierul msvcr71.dll să nu aibă nimic de-a face cu plăcile video; acesta a fost doar un exemplu pentru a ilustra faptul că ar trebui să urmăriți ce se întâmplă în momentul erorii pentru a ajusta modul în care rezolvați problema.

  9. Reduceți înapoi un driver la o versiune instalată anterior. Dacă erorile msvcr71.dll începând după ce ați actualizat un anumit driver de dispozitiv, atunci este probabil rezolvată prin eliminarea driverului și revenirea la cel instalat anterior.

  10. Rulați comanda sfc / scannow System File Checker pentru a înlocui o copie lipsă sau coruptă a fișierului DLL. În funcție de versiunea dvs. de Windows, fișierul msvcr71.dll ar putea fi furnizat de Microsoft, caz în care utilizarea instrumentului System File Checker (SFC) ar putea readuce la starea normală.

  11. Instalați orice actualizări Windows remarcabile. Pachetele de service și patch-urile furnizate prin Windows Update ar putea actualiza sau înlocui complet unele dintre câteva zeci de fișiere DLL distribuite de Microsoft pe computer. Este posibil ca fișierul cu problema msvcr71.dll să fie inclus într-una dintre aceste actualizări.

  12. Testați memoria RAM și apoi testați hard diskul. Memoria și hard disk-ul computerului dvs. sunt destul de ușor de testat, iar o eroare cu unul dintre ele se poate dovedi a fi vinovatul oricăror erori msvcr71.dll.

    S-ar putea să trebuiască să înlocuiți memoria sau să înlocuiți unitatea de disc dacă eșuează oricare dintre aceste teste.

  13. Reparați instalarea Windows dacă pașii de mai sus încă nu au remediat erorile fișierului msvcr71.dll. Acest lucru ar trebui să restabilească toate fișierele DLL înapoi la versiunile lor de lucru, ca și cum nu ar fi fost modificate sau utilizate.

  14. Utilizați un program de curățare gratuit de registre pentru a repara problemele legate de acest fișier. Instrumentele de curățare a registrului pot rezolva de obicei problemele legate de fișierele DLL prin eliminarea intrărilor de registru nevalide care ar putea cauza eroarea DLL.

  15. Efectuați o instalare curată a Windows dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu a reușit să remedieze eroarea msvcr71.dll. Așa cum sună, o instalare curată a Windows șterge instalarea curentă plus toate fișierele de pe hard disk și apoi va instala o nouă copie nouă a sistemului de operare.

    Vă rugăm să nu treceți direct la acest pas înainte de a încerca pe ceilalți de sus. Aceasta este rezoluția cea mai distructivă, deoarece elimină totul și te face să o iei de la zero. Ar trebui efectuat numai dacă nu ați avut noroc cu pașii anteriori.

  16. Depanați o problemă hardware dacă niciunul dintre pașii legați de software nu s-a dovedit util. În acest moment, singura cauză posibilă a erorilor msvcr71.dll în acest moment este o piesă hardware defectuoasă.


Aveți încă probleme legate de Msvcr71.dll?

Ați prefera că altcineva remediază problema DLL pentru dvs.? Vedeți Cum îmi repar computerul? pentru o listă completă a opțiunilor dvs. de asistență, plus ajutor pentru tot felul pe parcurs, cum ar fi calcularea costurilor de reparații, salvarea fișierelor dvs. dacă aveți nevoie de mutarea în altă parte, alegerea unui serviciu de reparații și multe altele.