Cum se remediază erorile Mfc71.dll sau lipsesc

Erorile care nu au fost găsite la Mfc71.dll sunt cauzate de obicei atunci când fișierul DLL mfc71 este șters sau mutat, ceva ce s-ar putea să fi făcut în caz de accident sau ceva ce un alt program ar fi putut provoca din greșeală, posibil de o instalare sau dezinstalare deficitară.

Fișierul mfc71.dll este legat de programul Microsoft Visual Studio .NET 2003, dar este utilizat de multe programe obișnuite pentru a îndeplini diferite funcții.

Uneori, deși mult mai rar, erorile mfc71.dll sunt cauzate de viruși sau programe malware instalate pe computer.

În funcție de programul care cauzează această problemă, ați putea vedea eroarea mfc71.dll în aproape oricare dintre sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și multe altele.


Mesaje de eroare Mfc71.dll

Există câteva moduri diferite în care erorile mfc71.dll pot apărea pe computer. Iată câteva dintre cele mai frecvente:

  • Mfc71.dll nu a fost găsit
  • Această aplicație nu a reușit să pornească deoarece MFC71.DLL nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Imposibil de localizat componenta mfc71.dll
  • BCMWLTRY.EXE - Această aplicație nu a reușit să pornească deoarece MFC71.DLL nu a fost găsit.

Acești pași pentru a remedia eroarea mfc71.dll ar trebui să se aplice oricărei erori care implică lipsa fișierului mfc71.dll.

Mesajul de eroare mfc71.dll s-ar putea aplica oricărei aplicații care utilizează fișierul DLL, dintre care există multe.

Unele programe software obișnuite și jocuri video despre care se știe că generează erori mfc71.dll includ Corum, AVG Anti-Virus, Adobe Photoshop, StuffIt, Quicken, O2Jam, Norton Anti-Virus și software de securitate, Far Cry, Hitman: Blood Money, și multe, multe altele.


Cum se repară erorile Mfc71.dll

Nu descărcați fișierul DLL mfc71.dll individual de pe orice „site de descărcare DLL”. Există multe motive pentru care descărcarea DLL-urilor de pe aceste site-uri nu este niciodată o idee bună. Dacă aveți nevoie de o copie mfc71.dll, este întotdeauna mai bine să o obțineți din sursa sa originală legitimă. Dacă ați descărcat deja fișierul mfc71.dll de pe unul dintre acele site-uri de descărcare DLL, eliminați-l de oriunde l-ați plasat și continuați cu pașii următori.

  1. Reporniți computerul. Uneori, erorile mfc71.dll sunt probleme unice și o simplă repornire va remedia problema. Nu este o soluție foarte probabilă, dar este un prim pas ușor care ar putea salva doar ziua.

  2. Reinstalați programul sau jocul. Dacă primiți o eroare „mfc71.dll not found” atunci când deschideți o anumită aplicație, reinstalați aplicația. Instalarea ar trebui să restabilească fișierul mfc71.dll la locația corectă.

    Chiar dacă nu vi se solicită acest lucru, asigurați-vă că reporniți computerul după dezinstalare și înainte de reinstalare. Repornirea computerului în acest moment vă va ajuta să vă asigurați că toate fișierele încărcate sunt șterse din memorie și că dezinstalarea este completă.

  3. Descărcați cea mai recentă actualizare a programului. Accesați site-ul web al programului software și descărcați cel mai recent service pack, patch sau altă actualizare. Este posibil ca eroarea mfc71.dll să fi fost corectată într-o actualizare emisă de creatorii programului.

    O altă metodă de actualizare a programului este utilizarea unui instrument de actualizare software.

  4. Instalați orice actualizări Windows sugerate. Se știe că anumite actualizări de securitate și alte de la Microsoft corectează problemele sau înlocuiesc fișierul mfc71.dll.

  5. Scanați computerul pentru viruși și programe malware. Unele erori mfc71.dll sunt cauzate de software-ul rău intenționat care a intrat în sistemul dvs.

  6. Folosiți Microsoft Visual Studio .NET 2003? Majoritatea dintre voi nu vor fi, dar dacă sunteți, vizitați site-ul web Microsoft și descărcați cea mai recentă actualizare a programului.

  7. Instalați cea mai recentă versiune a Internet Explorer. Browserul Internet Explorer este o sursă ușoară a fișierului mfc71.dll. Cu siguranță este mai ușor să scoateți fișierul și să descărcați mfc71.dll de pe un „site de descărcare DLL”, dar instalarea IE este opțiunea mult mai sigură de luat.

  8. Reinstalați driverele pentru placa de rețea wireless Broadcom. Această soluție se aplică numai atunci când eroarea dvs. mfc71.dll este însoțită de un mesaj despre fișierul bcmwltry.exe. Puteți actualiza aceste drivere accesând site-ul web Broadcom.

    Mulți producători de computere utilizează hardware-ul de rețea Broadcom în computerele lor, astfel încât cea mai bună sursă pentru drivere, în acest caz, ar fi site-ul web al producătorului computerului. De exemplu, multe computere Dell, Gateway și HP folosesc hardware-ul de rețea Broadcom.

    Consultați Cum să actualizați driverele în Windows dacă aveți nevoie de ajutor. Dacă nu găsiți driverul potrivit prin intermediul site-ului web Broadcom, luați în considerare utilizarea unui program gratuit de actualizare a driverelor.

  9. Ai terminat!