Cum se remediază erorile din Codul 37 în Windows

Eroarea Code 37 este unul dintre mai multe coduri de eroare ale Managerului de dispozitive care înseamnă practic că driverul instalat pentru dispozitivul hardware a eșuat într-un fel.

Eroarea Cod 37 se va afișa aproape întotdeauna în felul următor:

Windows nu poate inițializa driverul de dispozitiv pentru acest hardware. (Cod 37)

Detalii despre codurile de eroare ale Managerului de dispozitive precum Codul 37 sunt disponibile în zona Stare dispozitiv în proprietățile dispozitivului: Cum să vizualizați starea unui dispozitiv în Manager dispozitive.

Codurile de eroare Device Manager sunt exclusive pentru Device Manager. Dacă vedeți eroarea Code 37 în altă parte a Windows-ului, este posibil să fie un cod de eroare de sistem pe care nu ar trebui să îl depanați ca o problemă cu Managerul de dispozitive.

Eroarea Cod 37 s-ar putea aplica oricărui dispozitiv hardware din Manager dispozitive. Cu toate acestea, majoritatea erorilor din Codul 37 apar pe unitățile optice cum ar fi unitățile Blu-ray, DVD și CD, precum și pe plăcile video și dispozitivele USB.

Oricare dintre sistemele de operare Microsoft ar putea întâmpina o eroare Code 37 Device Manager, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și multe altele.


Cum se remediază o eroare de cod 37

  1. Reporniți computerul dacă nu l-ați repornit cel puțin o dată după ce ați văzut eroarea Code 37.

    Este posibil ca Codul de eroare 37 pe care îl vedeți să fi fost cauzat de o problemă temporară cu hardware-ul. Dacă da, o repornire a computerului dvs. ar putea fi tot ce aveți nevoie pentru a remedia problema.

  2. Ați instalat un dispozitiv sau ați făcut o modificare în Device Manager chiar înainte de apariția erorii Code 37? Dacă da, este foarte probabil ca modificarea pe care ați făcut-o să fi cauzat eroarea.

    Anulați modificarea dacă puteți, reporniți computerul, apoi verificați din nou eroarea Code 37.

    În funcție de modificările pe care le-ați făcut, unele soluții ar putea include:

    • Eliminarea sau reconfigurarea dispozitivului nou instalat
    • Revenirea driverului la o versiune înainte de actualizare
    • Utilizarea Restaurării sistemului pentru a anula modificările recente legate de Managerul de dispozitive
  3. Ștergeți valorile registrului UpperFilters și LowerFilters. O cauză obișnuită a erorilor din Codul 37 este corupția a două valori de registry din cheia de registru a clasei de unități DVD / CD-ROM.

    Ștergerea unor valori similare în registrul Windows ar putea fi, de asemenea, soluția la o eroare Code 37 care apare pe un alt dispozitiv decât o unitate Blu-ray, DVD sau CD. Tutorialul UpperFilters / LowerFilters legat mai sus vă va arăta exact ce trebuie să faceți.

  4. Încercați un alt port USB dacă apare eroarea Code 37 în timp ce utilizați un dispozitiv USB.

    Dacă aveți un dispozitiv vechi, acesta ar putea funcționa doar pe un port USB mai lent, caz în care - dacă computerul dvs. are ambele - puteți schimba dispozitivul de la un port mai rapid, cum ar fi 3.0, la unul mai lent, cum ar fi 2.0.

  5. Reinstalați driverul pentru dispozitiv. Dezinstalarea și reinstalarea driverelor pentru dispozitiv este o altă soluție probabilă pentru o eroare Code 37, mai ales dacă eroarea apare pe un alt dispozitiv decât o unitate BD / DVD / CD.

    Pentru a face acest lucru, deschideți Manager dispozitive și apoi faceți clic dreapta sau țineți apăsat pe dispozitiv, accesați Şofer , apoi alegeți Dezinstalarea. Când ați terminat, utilizați Acțiune > Scanați modificările hardware opțiune pentru a forța Windows să caute drivere noi.

    Dacă un dispozitiv USB generează eroarea Code 37, dezinstalați fiecare dispozitiv din categoria hardware a controlerelor Serial Universal Bus din Device Manager ca parte a reinstalării driverului. Aceasta include orice dispozitiv de stocare în masă USB, controler de gazdă USB și hub rădăcină USB.

    Reinstalarea corectă a unui driver nu este același lucru cu simpla actualizare a unui driver. O reinstalare completă a driverului implică eliminarea completă a driverului instalat curent și apoi lăsarea Windows să îl instaleze din nou de la zero.

  6. Actualizați driverele pentru dispozitiv. Instalarea celor mai recente drivere pentru un dispozitiv cu eroarea Code 37 este o altă soluție posibilă.

    Asigurați-vă că instalați driverul corespunzător de 64 de biți furnizat de producător pentru dispozitiv, dacă utilizați o versiune de 64 de biți de Windows. Acest lucru este întotdeauna important, dar acest lucru nu poate fi cauza unei probleme cu Codul 37, așa că am vrut să o numim aici.

    Aflați dacă rulați o versiune de Windows pe 32 sau 64 de biți. Veți avea nevoie de aceste informații. Dacă computerul dvs. are mai puțin de 5 ani, este probabil să rulați Windows pe 64 de biți.

  7. Rulați comanda sfc / scannow System File Checker pentru a căuta și înlocuiți, dacă este necesar, fișierele Windows lipsă sau corupte.

    Unii utilizatori au raportat probleme cu Codul 37 care nu au putut fi rezolvate printr-o reinstalare a driverului, dar au dispărut după ce au rulat instrumentul System File Checker. Aceasta înseamnă că cel puțin unele erori ale Codului 37 ar putea fi cauzate de probleme cu Windows în sine.

  8. Înlocuiți hardware-ul. Dacă niciunul dintre depanările anterioare nu a funcționat, poate fi necesar să înlocuiți hardware-ul care are eroarea Code 37.

    Deși nu este foarte probabil, este de asemenea posibil ca dispozitivul să nu fie compatibil cu versiunea dvs. de Windows. Aceasta ar putea fi o problemă dacă hardware-ul cu eroarea Code 37 a fost fabricat acum mulți ani sau dacă hardware-ul dvs. este mai nou, dar sistemul dvs. de operare este mai mult decât o versiune veche. Puteți consulta HCL Windows pentru compatibilitate dacă credeți că acest lucru s-ar putea aplica dvs.

    Dacă sunteți sigur că hardware-ul în sine nu este cauza acestei erori speciale a Codului 37, puteți încerca o instalare de reparație a Windows și apoi o instalare curată a Windows dacă reparația nu a funcționat. Nu recomand să faceți niciuna dintre acestea înainte de a încerca să înlocuiți hardware-ul, dar acestea pot fi singurele opțiuni rămase.

  9. Vă rugăm să ne anunțați dacă ați remediat o eroare Cod 37 folosind o metodă pe care nu o avem mai sus. Am dori să menținem această pagină cât mai actualizată posibil.