Cum se remediază erorile din Advrcntr6.dll (Nero)

Erori Advrcntr6.dll, cel mai adesea „Acest program este fișierul advrcntr6.dll, care nu a fost găsit pe acest sistem.” eroare, sunt cauzate atunci când, din orice motiv, fișierul DLL advrcntr6 este șters sau mutat din locația corectă.

Fișierul advrcntr6.dll s-ar putea să lipsească, deoarece a fost șters accidental din folder, deoarece un program antivirus sau de securitate l-a eliminat din greșeală, considerând că este o amenințare la adresa securității sau din cauza unei probleme la ultima actualizare sau reinstalare a Nero.

Erorile Advrcntr6.dll pot apărea câteva moduri diferite, în funcție de modul în care a fost generată. Iată erorile advrcntr6.dll pe care oamenii le văd, prima fiind cea mai frecventă:

Acest program necesită fișierul advrcntr6.dll, care nu a fost găsit pe acest sistem.
ADVRCNTR6.DLL LIPSE
Fișierul advrcntr6.dll nu a fost găsit

Majoritatea erorilor „nu au fost găsite” advrcntr6.dll se datorează unor probleme cu programul software de gravare a CD-urilor și DVD-urilor Nero. Fișierul DLL advrcntr6.dll este un fișier care trebuie să existe în folderul corect pentru ca Nero să poată arde CD-uri sau DVD-uri.

Mesajul de eroare advrcntr6.dll poate fi văzut în timpul instalării sau la lansarea programului Nero și se poate aplica la aproape orice versiune de Nero instalată pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft cu care Nero este compatibil, cum ar fi Windows 10, Windows 8, Windows 7, etc.

Erorile Advrcntr6.dll pot apărea și pe computerele fără Nero instalat dacă computerul este infectat cu anumite tipuri de viruși sau alte programe malware.


Cum se remediază erorile Advrcntr6.dll

În nici un caz, nu descărcați fișierul DLL advrcntr6.dll de pe niciun „site de descărcare DLL”. Există mai multe motive pentru care descărcarea DLL-urilor de pe aceste site-uri nu este niciodată o idee bună.

Dacă ați descărcat deja advrcntr6.dll de pe unul dintre acele site-uri de descărcare DLL, eliminați-l de oriunde l-ați copiat și continuați cu pașii următori.

  1. Reporniți computerul. Eroarea advrcntr6.dll ar putea fi o întâmplare și, din moment ce repornirea remediază multe probleme obișnuite ale computerului, o simplă repornire ar putea să o elimine complet.

  2. Dacă vedeți eroarea advrcntr6.dll în timpul instalării Nero, dezactivați temporar software-ul antivirus și încercați din nou. Uneori, software-ul de securitate va interfera cu o instalare și îl va împiedica să încarce anumite fișiere, inclusiv acest fișier DLL.

    Dacă urmați acest pas, asigurați-vă că reactivați software-ul de securitate după ce Nero se instalează normal.

  3. Înregistrați numărul de serie al instalării dvs. Nero speciale. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este urmând instrucțiunile furnizate de Nero pe pagina lor de Centru de actualizare. Odată ajuns acolo, faceți clic pe Aveți nevoie pentru a găsi numărul de serie? urmați una dintre metode.

    Nu puteți găsi numărul de serie Nero folosind instrucțiunile Nero? Un program de căutare a produselor ar putea ajuta.

  4. Dezinstalați Nero de pe computer.

    Asigurați-vă că dezinstalați utilizând linkul Dezinstalare Nero din grupul de programe Nero (dacă este disponibil) din meniul Start sau utilizați applet-ul Programe și caracteristici sau Adăugare / eliminare programe din Panoul de control. O altă opțiune este utilizarea unui instrument de dezinstalare gratuit, cum ar fi popularul program de dezinstalare IObit.

  5. Reporniți computerul.

  6. Descărcați utilitarul Nero General CleanTool: [Link de descărcare directă]. Extrageți și rulați acest program gratuit de la Nero. Acest utilitar vă va asigura că Nero este eliminat 100% din computer.

    Acest fișier este în format ZIP. Dezarhivați-l din Windows sau utilizați un fișier de dezarhivare dedicat, cum ar fi 7-Zip sau PeaZip.

    Nero General CleanTool funcționează numai cu Nero 9/8/7 și Nero BackItUp4. Alte versiuni ale Nero ar trebui să se dezinstaleze prin metoda standard de dezinstalare la Pasul 3, dar nu ezitați să încercați CleanTool dacă doriți.

  7. Reporniți computerul din nou, doar pentru a fi în siguranță.

  8. Reinstalați Nero de pe discul de instalare original sau din fișierul descărcat. Acest pas ar trebui să restabilească fișierul advrcntr6.dll.

  9. Instalați cea mai recentă actualizare a programului Nero dacă există una disponibilă. Este posibil să fi existat anumite probleme în versiunea originală a Nero care a cauzat eroarea advrcntr6.dll pe care ați văzut-o.

  10. Reporniți computerul din nou.

  11. Rulați o scanare de viruși / programe malware a întregului sistem dacă pașii Nero nu vă rezolvă problema. Unele probleme advrcntr6 DLL sunt de fapt legate de programe ostile care se prefigurează ca fișierul advrcntr6.dll.

Fișierul advrcntr6.dll trebuie localizat în folderul C: Program Files Common Files Ahead Lib. Dacă găsiți fișierul advrcntr6.dll în folderul C: Windows sau C: Windows System32, este posibil să nu fie fișierul advrcntr6.dll legitim al Nero.