Cum se remediază erorile care nu au fost găsite sau lipsesc Dsetup.dll

Spre deosebire de multe alte erori DLL care pot avea cauze și remedieri complicate, problemele dsetup.dll sunt cauzate într-un fel sau altul de o singură problemă - un fel de problemă cu Microsoft DirectX.

Fișierul dsetup.dll este unul dintre multele fișiere conținute în colecția de software DirectX. Deoarece DirectX este utilizat de majoritatea jocurilor bazate pe Windows și a programelor grafice avansate, erorile dsetup.dll apar de obicei numai atunci când se utilizează aceste programe.

Există mai multe moduri diferite în care erorile dsetup.dll pot apărea pe computer. Iată câteva dintre cele mai frecvente moduri în care ați putea vedea erori dsetup.dll.

Dsetup.dll nu a fost găsit
Această aplicație nu a putut porni deoarece dsetup.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă
Nu se poate găsi [PATH] dsetup.dll
Fișierul dsetup.dll lipsește
Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: dsetup.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE]
Imposibil de găsit dsetup.dll

Mesajul de eroare dsetup.dll s-ar putea aplica oricărui program care utilizează Microsoft DirectX, dar este cel mai frecvent văzut în jocurile video. Este posibil să vedeți această eroare atunci când jocul este pornit pentru prima dată, dar se poate afișa și după încărcarea unui joc, dar chiar înainte de începerea jocului.

Arborele Mântuitorului este un exemplu de joc despre care se știe că generează erori dsetup.dll, dar probabil că există și altele.

Mesajul de eroare dsetup.dll s-ar putea aplica oricărui program sau sistem care ar putea utiliza fișierul pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Cum se remediază erorile Dsetup.dll

Nu descărcați dsetup.dll de pe un site de descărcare DLL. Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Dacă aveți nevoie de o copie a dsetup.dll, cel mai bine este să o obțineți din sursa sa originală, legitimă.

Porniți Windows în modul sigur pentru a finaliza oricare dintre pașii următori dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii dsetup.dll.

  1. Restaurează dsetup.dll din Coșul de reciclare. Cea mai ușoară cauză posibilă a unui fișier dsetup.dll „lipsă” este că l-ați șters din greșeală.

    Dacă bănuiți că ați șters din greșeală dsetup.dll, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera dsetup.dll cu un program gratuit de recuperare a fișierelor.

    Recuperarea unei copii șterse a dsetup.dll cu un program de recuperare a fișierelor este o idee inteligentă numai dacă sunteți sigur că ați șters fișierul și că a funcționat corect înainte de a face acest lucru.

  2. Instalați cea mai recentă versiune a Microsoft DirectX. Este posibil ca actualizarea la cea mai recentă versiune a DirectX să remedieze eroarea dsetup.dll care nu a fost găsită.

    Microsoft lansează adesea actualizări la DirectX fără a actualiza numărul versiunii sau litera, deci asigurați-vă că instalați cea mai recentă versiune chiar dacă versiunea dvs. este aceeași din punct de vedere tehnic.

    Același program de instalare DirectX funcționează cu toate versiunile de Windows, inclusiv Windows 10, 8, 7, Vista și XP. Acesta va înlocui orice fișier DirectX 11, DirectX 10 sau DirectX 9 lipsă.

  3. Presupunând că cea mai recentă versiune DirectX de la Microsoft nu remediază eroarea dsetup.dll pe care o primiți, căutați un program de instalare DirectX pe jocul sau CD-ul sau DVD-ul aplicației. De obicei, dacă un joc sau alt program utilizează DirectX, dezvoltatorii de software vor include o copie a DirectX pe discul de instalare.

    Uneori, deși nu de multe ori, versiunea DirectX inclusă pe disc este mai potrivită pentru program decât cea mai recentă versiune disponibilă online.

  4. Reinstalați programul care utilizează fișierul dsetup.dll. Dacă eroarea DLL dsetup.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea programului ar trebui să înlocuiască fișierul.

  5. Dacă vedeți eroarea dsetup.dll într-un joc Steam, accesați directorul de instalare al jocului și ștergeți toate fișierele XML din folderul „release”. După aceea, verificați integritatea fișierelor jocului.

    Tot acolo, căutați două fișiere DLL și copiați-le în „release / patch / DirectX / folder, apoi deschideți jocul din folderul / release / patch /.

  6. Restaurează fișierul dsetup.dll din cel mai recent pachet DirectX. Dacă pașii standard de depanare standard de mai sus nu au funcționat pentru a rezolva eroarea dvs. dsetup.dll, încercați să extrageți fișierul dsetup.dll individual din pachetul DirectX.

  7. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Unele erori dsetup.dll ar putea fi legate de un virus sau altă infecție malware de pe computerul dvs. care a deteriorat fișierul DLL. Este chiar posibil ca eroarea dsetup.dll pe care o vedeți să fie legată de un program ostil care se maschează ca fișier.

  8. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea dsetup.dll a fost cauzată de o modificare adusă unui fișier sau configurație importantă, o Restaurare a sistemului ar putea rezolva problema.

  9. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de dsetup.dll. Dacă, de exemplu, primiți o eroare „Fișierul dsetup.dll lipsește” atunci când jucați un joc video 3D, încercați să actualizați driverele pentru placa video.