Cum se remediază erorile care lipsesc sau nu sunt găsite Advapi32.dll

Software-ul care depinde de utilizarea fișierului advapi32 DLL poate genera erori advapi32.dll dacă fișierul a fost corupt într-un fel sau a fost șters de pe computer.

Este posibil ca erorile advapi32.dll să poată însemna că există o problemă cu registrul, că un program rău intenționat a interferat cu fișierul DLL sau chiar că a apărut o eroare hardware.

Eroarea afișată depinde aproape în totalitate de motivul erorii advapi32.dll, deci este posibil să vedeți oricare dintre următoarele mesaje de eroare:

Advapi32.dll nu a fost găsit
Această aplicație nu a reușit să pornească deoarece advapi32.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
Nu se poate găsi [PATH] advapi32.dll
Fișierul advapi32.dll lipsește.
Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: advapi32.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].
Încălcarea accesului Advapi32.dll

Notarea când vedeți eroarea advapi32.dll este o parte importantă a procesului de depanare.

Este posibil să vedeți un mesaj de eroare advapi32.dll în timp ce utilizați sau instalați un anumit program software sau în timp ce sistemul de operare Windows instalează, pornește sau oprește.

Erorile legate de fișierul advapi32.dll se pot aplica oricăror programe software care utilizează fișierul, cum ar fi cele din sistemele de operare Microsoft Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Cum se remediază erorile Advapi32.dll

Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Nu trebuie să descărcați niciodată advapi32.dll de pe site-urile de descărcare DLL. Obținerea unei copii a fișierului DLL dintr-o sursă autentică validată este întotdeauna cea mai sigură cale.

Dacă Windows nu pornește normal din cauza erorii advapi32.dll, atunci porniți Windows în mod sigur.

  1. Restaurează advapi32.dll din Coșul de reciclare. Dacă aveți noroc, un fișier advapi32.dll „lipsă” ar putea fi doar pentru că a fost șters accidental, caz în care îl puteți recupera din Coșul de reciclare.

    Dacă credeți că așa s-a întâmplat, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera fișierul cu un program gratuit de recuperare a fișierelor, deoarece golirea Coșului de reciclare nu șterge neapărat definitiv fișierul.

    Ar trebui să recuperați un fișier advapi32.dll șters numai dacă sunteți sigur că fișierul funcționa normal înainte de al șterge și că nu a fost corupt sau infectat cu un virus și, prin urmare, șters de software-ul dvs. antivirus.

  2. Pe unele versiuni de Windows, eroarea „CreateProcessWithTokenW nu a putut fi localizată în biblioteca de legături dinamice ADVAPI32.dll” poate fi rezolvată prin instalarea actualizării Adobe Acrobat și Reader.

  3. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Se poate întâmpla ca un program rău intenționat sau o infecție cu virus să fi deteriorat advapi32.dll și să-l împiedice să funcționeze corect sau să fie instalat un virus pe computerul dvs. care funcționează ca și cum ar fi fișierul advapi32.dll real.

    Dacă fișierul DLL nu este autentic, atunci programele care trebuie să îl folosească nu pot funcționa corect și pot arunca unele dintre erorile văzute mai sus.

  4. Rulați comanda sfc / scannow System File Checker pentru a înlocui o copie lipsă sau coruptă a fișierului advapi32.dll. Deoarece unele versiuni de Windows utilizează fișierul advapi32.dll, Verificatorul de fișiere de sistem furnizat împreună cu sistemul de operare ar trebui să îl poată restaura.

    Dacă primii doi pași nu au reușit să restaureze advapi32.dll, asigurați-vă că utilizați comanda sfc cu instrumentul System File Checker înainte de a continua cu acești pași. Această metodă este mai probabil să remedieze erorile decât cele de mai jos.

  5. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Utilizarea Restaurării sistemului ar putea remedia problema pe care o aveți cu advapi32.dll dacă fișierul a fost modificat sau șters în timp ce fișierele de sistem importante erau manipulate.

  6. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de advapi32.dll. Dacă vedeți o eroare de genul „Fișierul advapi32.dll lipsește” în timp ce jucați un joc video, de exemplu, probabil că problema se află acolo, caz în care puteți încerca să actualizați driverele pentru placa video.

    Este posibil ca fișierul advapi32.dll să aibă ceva de-a face cu plăcile video, dar nu pot fi pozitiv - acesta a fost doar un exemplu pentru a înțelege că este important să rămâneți conștienți de ceea ce se întâmplă în momentul erorii în ordine. pentru a vă face o idee mai bună despre ce poate cauza problema.

  7. Reveniți la un driver de dispozitiv la o versiune instalată anterior dacă bănuiți că erorile advapi32.dll au început după ce un anumit driver hardware a fost actualizat.

  8. Instalați orice actualizări Windows disponibile. Deoarece pachetele de service și alte patch-uri instalate prin Windows Update vor actualiza și vor înlocui multe dintre fișierele DLL distribuite de Microsoft pe computerul dvs., este posibil ca actualizarea să înlocuiască sau să actualizeze fișierul advapi32.dll care cauzează probleme.

  9. Reparați instalarea Windows. Dacă ați ajuns la acest pas, atunci presupun că sfaturile individuale de depanare a fișierului advapi32.dll de mai sus nu au reușit. Rularea unei reparații de pornire sau a unei instalații de reparații pe sistemul de operare ar trebui să restabilească toate fișierele DLL Windows la versiunile lor de lucru, inclusiv orice fișier problematic advapi32.dll.

  10. Testați memoria computerului și apoi testați hard diskul. RAM-ul și hard disk-ul dvs. sunt ușor de testat pentru erori și se pot dovedi a fi motivul erorilor advapi32.dll.

    Dacă oricare dintre teste arată că hardware-ul eșuează, ar trebui să înlocuiți memoria sau să înlocuiți hard disk-ul cât mai curând posibil.

    Am lăsat majoritatea depanării hardware la ultimul pas de mai jos.

  11. Utilizați un instrument de curățare a registrului gratuit pentru a repara problemele de registry care pot cauza erori advapi32.dll. Un program gratuit de curățare a registrului poate ajuta prin eliminarea intrărilor de registru advapi32.dll nevalide care ar putea duce la erori.

    Rareori recomand utilizarea de produse de curățare a registrelor, dar am inclus opțiunea aici ca o încercare de „ultimă instanță” înainte ca următorul pas distructiv să apară.

  12. Efectuați o instalare curată a Windows. Efectuarea unei instalări complete și curate de Windows șterge toate fișierele de pe hard disk și apoi instalează o copie nouă a Windows. Dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu a corectat eroarea advapi32.dll, acesta ar trebui să fie următorul dvs. curs de acțiune.

    Toate informațiile de pe hard disk vor fi șterse în timpul unei instalări curate. Asigurați-vă că ați făcut cea mai bună încercare posibilă de a remedia eroarea advapi32.dll folosind un pas de depanare înainte de acesta.

  13. Depanați o problemă hardware dacă persistă erori advapi32.dll.

Reinstalarea Windows reîmprospătează totul din partea software-ului, deci dacă problema DLL rămâne chiar și după ce ați instalat Windows curat, atunci problema advapi32.dll trebuie să fie legată de hardware.