Cum se remediază erorile Asl.dll care nu au fost găsite sau lipsesc

Erorile Asl.dll sunt cauzate de situații care duc la eliminarea sau corupția fișierului asl DLL.

În unele cazuri, erorile asl.dll ar putea indica o problemă de registru, o problemă de virus sau malware, sau chiar o eroare hardware.

Mesajul de eroare asl.dll ar putea fi văzut pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP și Windows 2000.


Erori Asl.dll

Există mai multe moduri diferite în care erorile asl.dll pot apărea pe computer. Iată câteva dintre cele mai frecvente moduri în care ați putea vedea erori asl.dll:

  • Asl.dll nu a fost găsit
  • Această aplicație nu a putut porni deoarece asl.dll nu a fost găsit. Reinstalarea aplicației poate rezolva această problemă.
  • Nu se poate găsi [PATH] asl.dll
  • Fișierul asl.dll lipsește.
  • Nu se poate porni [APLICARE]. O componentă necesară lipsește: asl.dll. Vă rugăm să instalați din nou [APLICARE].

Contextul erorii asl.dll este o informație importantă care va fi utilă în timp ce rezolvați problema.

Mesajele de eroare Asl.dll sunt de obicei asociate cu un program Apple precum iTunes sau Safari. Fișierul ar putea exista în oricare dintre aceste foldere:

  • C: Program Files iTunes
  • C: Program Files (x86) Common Files Apple Apple Application Support
  • C: Fișiere de program Fișiere comune Apple Suport pentru aplicații Apple
  • C: Program Files (x86) Safari Apple Application Support

Cu toate acestea, eroarea dvs. specifică asl.dll ar putea apărea în timpul utilizării sau instalării unui alt program, atunci când Windows pornește sau se oprește, sau poate chiar în timpul unei instalări Windows.

Dacă primiți o eroare asl.dll în timp ce jailbreaking-ul iPhone-ului dvs. utilizând Blackra1n, consultați această soluție la problemă. Dacă vedeți probleme asl.dll într-o situație diferită, continuați cu depanarea de mai jos.


Cum se remediază erorile Asl.dll

Nu descărcați asl.dll de pe un site web „DLL download”. Există multe motive pentru care descărcarea unui fișier DLL este o idee proastă. Dacă aveți nevoie de o copie a asl.dll, cel mai bine este să o obțineți din sursa sa originală, legitimă.

Porniți Windows în modul sigur pentru a finaliza oricare dintre pașii următori dacă nu puteți accesa Windows în mod normal din cauza erorii asl.dll.

  1. Restaurează asl.dll din Coșul de reciclare. Cea mai ușoară cauză posibilă a unui fișier asl.dll „lipsă” este că l-ați șters din greșeală.

    Dacă bănuiți că ați șters accidental asl.dll, dar ați golit deja Coșul de reciclare, este posibil să puteți recupera asl.dll cu un program gratuit de recuperare a fișierelor.

    Recuperarea unei copii șterse a asl.dll cu un program de recuperare a fișierelor este o idee inteligentă numai dacă sunteți sigur că ați șters fișierul și că a funcționat corect înainte de a face asta.

  2. Reparați instalarea Apple Application Support. Acesta este instrumentul folosit de iTunes și Safari care utilizează de fapt asl.dll, deci repararea acestuia ar trebui să remedieze fișierul asl.dll lipsă sau corupt.

    Pentru aceasta, deschideți Panoul de control și găsiți opțiunea Programe și caracteristici sau Adăugați sau eliminați programe. Selectați Suport pentru aplicații Apple (cea pe 32 de biți dacă vedeți două intrări denumite în mod similar) și apoi selectați Reparație (Sau Schimba dacă nu vedeți Reparație) în partea de sus a ferestrei respective. Repetați pentru versiunea pe 64 de biți (dacă o vedeți) dacă reparația pe 32 de biți nu a remediat eroarea DLL.

  3. Descărcați și instalați cea mai recentă versiune de iTunes dacă repararea asistenței pentru aplicații Apple nu a rezolvat eroarea asl.dll.

    S-ar putea să încercați mai întâi să eliminați versiunea curentă de iTunes înainte de actualizare sau reinstalare. Puteți face acest lucru cu un instrument de dezinstalare gratuit sau prin Panoul de control (în același loc în care ați finalizat Pasul 2, dar alegeți Dezinstalarea or Elimină pe intrarea iTunes).

    Încercați tot posibilul pentru a finaliza acest pas. Reinstalarea programului care oferă fișierul asl.dll, dacă este posibil, este o soluție probabilă la această eroare DLL.

  4. Rulați o scanare antivirus / malware a întregului sistem. Unele erori asl.dll ar putea fi legate de un virus sau altă infecție malware de pe computerul dvs. care a deteriorat fișierul DLL. Este chiar posibil ca eroarea asl.dll pe care o vedeți să fie legată de un program ostil care se maschează ca fișier.

  5. Utilizați Restaurarea sistemului pentru a anula modificările recente ale sistemului. Dacă bănuiți că eroarea asl.dll a fost cauzată de o modificare adusă unui fișier sau configurație importantă, o Restaurare a sistemului ar putea rezolva problema.

  6. Reinstalați programul care utilizează fișierul asl.dll. Dacă eroarea DLL asl.dll apare atunci când utilizați un anumit program, reinstalarea programului ar trebui să înlocuiască fișierul.

  7. Actualizați driverele pentru dispozitivele hardware care ar putea fi legate de asl.dll. Dacă, de exemplu, primiți o eroare „Fișierul asl.dll lipsește” atunci când jucați un joc video 3D, încercați să actualizați driverele pentru placa video.

    Fișierul asl.dll poate fi sau nu legat de plăci video - acesta a fost doar un exemplu. Cheia aici este să acordați o atenție deosebită contextului erorii și să depanați în consecință.

  8. Reveniți la un driver la o versiune instalată anterior dacă erorile asl.dll au început după actualizarea driverului unui anumit dispozitiv hardware.

  9. Testați-vă memoria și apoi testați hard diskul. Am lăsat majoritatea depanării hardware la ultimul pas, dar memoria computerului și hard disk-ul sunt ușor de testat și sunt componentele cele mai probabile care ar putea provoca erori asl.dll în timp ce nu reușesc.

    Dacă hardware-ul eșuează la oricare dintre testele dvs., înlocuiți memoria sau înlocuiți hard disk-ul cât mai curând posibil.

  10. Reparați instalarea Windows. Dacă sfaturile individuale de depanare a fișierului asl.dll de mai sus nu reușesc, efectuarea unei reparații de pornire sau a unei instalări de reparații ar trebui să restabilească toate fișierele DLL Windows la versiunile lor de lucru.

  11. Utilizați un curățător gratuit de registry pentru a repara problemele legate de asl.dll din registru. Un program gratuit de curățare a registrului poate ajuta prin eliminarea intrărilor de registru asl.dll nevalide care ar putea cauza eroarea DLL.

  12. Efectuați o instalare curată a Windows. O instalare curată a Windows va șterge totul de pe hard disk și va instala o copie nouă a Windows. Dacă niciunul dintre pașii de mai sus nu corectează eroarea asl.dll, acesta ar trebui să fie următorul curs de acțiune.

    Toate informațiile de pe hard disk vor fi șterse în timpul unei instalări curate. Asigurați-vă că ați făcut cea mai bună încercare posibilă de a remedia eroarea asl.dll folosind un pas de depanare înainte de acesta.

  13. Depanarea unei probleme hardware dacă persistă erori asl.dll. După o instalare curată a Windows, problema DLL poate fi legată doar de hardware.