Cum se reduce stocarea e-mailurilor iPhone

Pentru mulți utilizatori de iPhone, cantitatea de spațiu de stocare disponibilă pe dispozitivele lor este superioară. Cu toate aplicațiile, fotografiile, melodiile și jocurile, este ușor să depășiți limitele de stocare - în special pe un telefon de 8 GB sau 16 GB. Dacă nu aveți suficient spațiu, curățați-vă e-mailul. E-mailul ocupă mult spațiu de stocare și, dacă aveți nevoie de toată camera gratuită pe care o puteți obține, este un loc excelent pentru a face unele modificări. Iată trei moduri de a face ca e-mailurile să ocupe mai puțin spațiu pe iPhone.

Aceste instrucțiuni se aplică dispozitivelor cu iOS 12 sau o versiune ulterioară.

Fanatic Studio / Getty Images 


Nu încărcați imagini la distanță

Majoritatea dintre noi primim e-mailuri cu imagini în ele, de exemplu, buletine informative, reclame, confirmări ale achizițiilor sau spam. Pentru a afișa imaginile încorporate în fiecare e-mail, iPhone-ul dvs. trebuie să descarce aceste imagini. Și din moment ce imaginile ocupă mai mult spațiu de stocare decât textul, acest lucru poate adăuga multă memorie utilizată.

Dacă sunteți bine, e-mailul dvs. fiind puțin simplu, blocați-vă iPhone-ul să descarce acest conținut.

  1. Robinet setările, Apoi selectați Mail.

  2. Derulați în jos până la posturi secțiune și deplasați Încărcați imagini la distanță comutați la dezactivat / alb.

  3. Chiar dacă blocați imagini la distanță (imagini stocate pe serverul web al altcuiva), veți putea vedea în continuare imagini trimise ca atașamente.

Întrucât nu descărcați cât mai multe imagini, este nevoie de mai puține date pentru a vă primi e-mailul, ceea ce înseamnă că va dura mai mult pentru a ajunge la limita lunară de date.


Ștergeți e-mailurile mai devreme

Când atingeți pictograma coș de gunoi atunci când citiți e-mailul sau glisați peste căsuța de e-mail și atingeți Ștergeți, nu ștergeți e-mailul. Ceea ce îi spui de fapt iPhone-ului tău este „data viitoare când golești coșul de gunoi, asigură-te că îl ștergi”. E-mailul nu este șters imediat, deoarece setările de e-mail pentru iPhone controlează frecvența cu care iPhone-ul își golește coșul de gunoi.

Articolele care așteaptă să fie șterse ocupă spațiu pe telefon, așa că, dacă le ștergeți mai devreme, veți elibera spațiu mai repede. Pentru a modifica această setare:

  1. Deschideți setările aplicație și selectați Parole și conturi. Apoi, atingeți contul de e-mail a cărui setare doriți să o modificați.

  2. Robinet Cont, Apoi selectați Avansat, mergeți la Mesaje șterse secțiune și atingeți Elimină.

  3. Atingeți oricare Niciodată, După o zi, Dupa o saptamana, Sau După o lună. E-mailurile pe care le ștergeți vă vor lăsa telefonul (și spațiul de stocare) în programul pe care l-ați ales.

Nu fiecare cont de e-mail acceptă această setare, așa că va trebui să experimentați pentru a vedea cu care puteți utiliza acest sfat.


Nu descărcați deloc niciun e-mail

Dacă doriți să vă extremați sau doriți să vă folosiți spațiul de stocare pentru altceva, nu configurați niciun cont de e-mail pe iPhone. În acest fel, e-mailul va ocupa 0 MB din spațiul dvs. de stocare.

Dacă nu configurați conturi de e-mail, asta nu înseamnă că nu veți putea folosi e-mailul pe telefon. În loc să utilizați aplicația Mail, accesați site-ul web pentru contul dvs. de e-mail (de exemplu, Gmail sau Yahoo Mail) într-un browser web și conectați-vă în acest fel. Când utilizați webmail, nu se descarcă e-mailuri pe telefon.