Cum se recuperează mesajele șterse pe Facebook Messenger

Ce să știți

  • Când ștergeți un mesaj în Facebook Messenger, acesta este șters definitiv.
  • Puteți recupera un mesaj Messenger dacă l-ați arhivat, mai degrabă decât să îl ștergeți.
  • De asemenea, este posibil să puteți recupera un mesaj Messenger șters dacă vă descărcați datele de pe Facebook, deoarece o copie poate fi în continuare acolo.

Când ștergeți un mesaj în aplicația Facebook Messenger, acesta este șters definitiv. Acest lucru este minunat pentru confidențialitate, dar poate deveni o problemă dacă ștergeți ceva valoros din greșeală. Cu toate acestea, este posibil să puteți restabili aceste mesaje utilizând câteva soluții alternative. Iată cum puteți recupera mesajele șterse de pe Facebook Messenger.

Verificați dacă există actualizări Messenger pentru a vă asigura că utilizați cea mai recentă versiune.


Verificați dacă mesajul este doar arhivat

Un mesaj arhivat în Messenger este ascuns din căsuța de e-mail, dar nu este șters definitiv. Este posibil ca atunci când ați încercat să ștergeți mesajul, să fi selectat Ascundeți chatul (iOS) sau arhivă (Android) în loc de Ștergeți Chat. Ambele opțiuni apar după ce glisați la stânga pe un mesaj, deci este o greșeală ușoară.

Dacă ar fi arhivat un mesaj cu aplicația Android Messenger, ați fi atins trei linii orizontale și apoi arhivă în loc de Șterge. Cu aplicația iOS (a se vedea mai jos), ați fi atins pictograma coș de gunoi și apoi selectat Ascundeți chatul în loc de Ștergere conversație.

Pentru a verifica dacă ați arhivat mesajul în loc să îl ștergeți definitiv:

  1. Robinet chaturi.

  2. Căutați numele persoanei în bara de căutare.

  3. Dacă mesajul ar fi fost arhivat, numele persoanei va apărea și îl puteți atinge pentru a deschide o conversație nouă.

    De asemenea, puteți dezarhiva conversația și o puteți adăuga din nou în căsuța de e-mail, trimițând persoanei un mesaj nou.


Descărcați-vă datele de pe Facebook

Când vă descărcați datele de pe Facebook, mesajele șterse nu sunt incluse. Facebook pare să păstreze mesajele pe care le ștergeți pentru o perioadă de timp nespecificată înainte de a fi eliminate complet de pe serverele sale, astfel încât este posibil să puteți găsi în continuare mesajele șterse descărcându-vă datele de pe Facebook dacă Facebook nu le-a eliminat încă complet.

De asemenea, puteți solicita persoanei de contact să-și descarce mesajele și să filtreze fișierul pentru a include mesajele lipsă și a vă partaja fișierul.

  1. În partea dreaptă sus a paginii dvs. de Facebook, selectați sageata in jos.

  2. Selectați setările Informațiile dvs. Facebook.

  3. Selectați Descărcați informațiile dvs., Apoi selectați Vizualizare.

  4. În partea de sus a paginii, există opțiuni pentru a alege modul în care doriți să fie formatat descărcarea, cum ar fi HTML.

  5. Selectați posturi dacă nu este deja bifat. Deselectați orice nu doriți să descărcați.

  6. Selectați Creați fișier pentru a începe descărcarea. Este posibil să vi se solicite parola.

  7. După finalizarea descărcării, aceasta va fi livrată la adresa de e-mail asociată contului dvs.


Întrebați-vă contactul

Chiar dacă mesajul nu se află în arhivele dvs., persoana de contact are probabil o copie a conversației. Solicitați contactului dvs. să vă redirecționeze mesajele. Sau, solicitați contactului dvs. să facă o captură de ecran a firului de conversație și să vă trimită fotografia.