Cum se introduce o imagine în linie într-un mesaj Outlook

Faceți următoarea adresă de e-mail Outlook mai atrăgătoare inserând o imagine în text în loc să o atașați ca fișier. O imagine în linie este una care apare în corpul e-mailului. Puteți seta textul să curgă în jurul imaginii, păstrându-l lângă conținutul aferent și îmbunătățind aspectul și stilul mesajului în sine.

Instrucțiunile din acest articol se aplică versiunilor Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, Outlook pentru Microsoft 365 și Outlook.com.


Verificați dimensiunea și compresia fișierului dvs. de imagine

Mai întâi, ar trebui să verificați dacă imaginea dvs. este comprimată, astfel încât să nu aveți nicio problemă prin e-mail. Comprimarea acestuia reduce dimensiunea fișierului, astfel încât sistemele de e-mail să poată face față (de multe ori au o limită de dimensiune a fișierului pentru mesaje și, dacă imaginea dvs. este prea mare, nu va trece).

Dacă imaginea dvs. este mare, poate pentru că este originală, puteți găsi un instrument pentru comprimarea imaginilor. De asemenea, ar trebui să redimensionați imaginea pentru e-mail. După ce l-ați redus la o dimensiune ușoară, urmați pașii de mai jos pentru a-l insera în mesajul dvs.


Cum se introduce o imagine într-un mesaj Outlook

Pentru a adăuga o imagine în linie la un mesaj, urmați acești pași pentru Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 și Outlook pentru Microsoft 365. Consultați secțiunile de mai jos dacă aveți Outlook.com.

  1. Începeți o Email nou. Mesajul dvs. va trebui să fie în format HTML. Apoi selectați Formatați textul fila din noua fereastră a mesajelor de e-mail.

  2. În Format secțiune, selectați HTML.

  3. selectaţi Insera filă. Poziționați cursorul în corpul mesajului unde doriți să plasați imaginea.

    Lifewire

  4. În Ilustrații secțiune, selectați poze. Se va deschide fereastra Inserare imagine.

    Puteți căuta imagini online fără a părăsi Outlook selectând Poze online, care afișează o căutare de imagini Bing. De asemenea, puteți localiza imagini în contul dvs. OneDrive.

  5. Navigați la imaginea pe care doriți să o inserați. Când găsiți imaginea pe care doriți să o utilizați, selectați-o și selectați Insera.

    Introduceți mai multe imagini simultan ținând apăsat butonul Ctrl și selectând fiecare imagine pe care doriți să o includeți.

    Lifewire

  6. Reglați dimensiunea imaginii ținând apăsată una dintre mânere de imagine în jurul marginilor sale, apoi glisând-o. Se va scala mai mult sau mai mic pe măsură ce mișcați mânerul.

  7. selectaţi Opțiuni de aspect butonul (apare când selectați imaginea) pentru a afișa opțiuni pentru modul în care doriți ca imaginea să interacționeze cu textul din jur. În linie cu textul este selectat implicit și aliniază partea de jos a imaginii cu linia de text la punctul de inserare.

    Platforma Cu Text Wrapping opțiunile includ înfășurarea textului în jurul său, în spatele acestuia, în fața acestuia și a altor comportamente. Efectul depinde de forma imaginii tale. Selectați opțiunea care se potrivește cu ceea ce aveți nevoie.

    Lifewire


Cum se introduce o imagine într-un mesaj Outlook.com

Introducerea unei imagini în linie pe Outlook.com este simplă, deși nu aveți la fel de multe opțiuni de formatare a imaginii ca în versiunile software ale Outlook.

  1. Mesajul dvs. trebuie să fie în format HTML (vs text simplu) pentru a insera o imagine în linie. HTML este opțiunea implicită, deci nu ar trebui să o modificați, ci pentru a verifica, deschideți un mesaj nou și selectați butonul de opțiuni din partea de jos. Dacă meniul oferă Treceți la HTML, selectați-l.

  2. Plasați cursorul în mesajul dvs. unde doriți să puneți imaginea.

  3. Selectați pictograma imagine din meniul de sub mesajul dvs. Se află în aceeași bară de meniu ca butoanele Trimite și Renunță. Se va deschide fereastra Inserare imagine.

  4. Selectați imaginea pe care doriți să o inserați, apoi alegeți Deschis.

    Lifewire

  5. Imaginea va apărea în mesajul dvs.

    Lifewire