Cum se instalează KSP Mods

Kerbal Space Program (KSP) este un joc cu mult conținut care te poate ține ocupat ore în șir. Cu toate acestea, comunitatea de fani a oferit și mai mult conținut, creând modificări pentru acesta, care îl pot face mai dificil, pot adăuga îmbunătățiri ale calității vieții sau pot doar schimba modul în care joci jocul. Aproape toate aceste moduri sunt complet gratuite, dar trebuie să știi cum să instalezi mai întâi modurile KSP.

Acest articol vă prezintă procesul de instalare a modurilor Kerbal Space Program și vă recomandă câteva dintre cele mai bune moduri, dacă abia începeți.


Unde pot găsi modurile programului Kerbal Space?

Există mai multe locuri online pentru a găsi moduri ale programului spațial Kerbal, dar cu siguranță câteva se remarcă.

Câteva locuri pentru a vă începe sunt:

  • Curse Forge: Mâini jos cel mai bun loc pentru a începe. Curse Forge este un loc minunat pentru a găsi moduri pentru mai multe jocuri populare, iar KSP este una dintre cele mai bune secțiuni ale sale. Există metode bune pentru sortare și căutare, iar modurile disponibile sunt destul de demne de încredere.
  • Forumurile oficiale KSP: Există o listă destul de cuprinzătoare aici, dar este puțin mai greu să le cauți pe toate. Aceasta este o resursă excelentă dacă știți exact ce căutați, dar este mai greu să navigați doar prin.

Cum se instalează KSP Mods

Din fericire, instalarea modurilor Kerbal Space Program este destul de simplă.

În general, este probabil o idee bună să instalați un singur mod odată. Prea multe pot face ca jocul dvs. să ruleze mult mai încet și nu toate modurile joacă bine împreună. Încercați fiecare dintre ele înainte de a începe să le combinați.

  1. După ce ați găsit unul pe care doriți să-l încercați, descărcați fișierul. Cel mai probabil va avea o extensie .zip.

  2. Odată descărcat, localizați noul fișier și dezarhivați-l. Ar trebui să vă ofere un nou folder cu numele modului.

  3. Găsiți folderul KSP pe calculatorul tau. Dacă ați descărcat jocul pe Steam și nu găsiți folderul de fișiere, faceți clic dreapta pe joc în biblioteca Steam, selectați Proprietăţi > Fisiere locale > Răsfoiți fișiere locale.

  4. În dosarul dvs. KSP, deschideți fișierul GameData pliant. Trageți folderul fișierului mod în folderul GameData.

  5. Cam despre asta e. Data viitoare când încărcați programul spațial Kerbal, modul dvs. ar trebui să se încarce împreună cu acesta.


Cu ce ​​moduri de programe spațiale Kerbal ar trebui să încep?

Acest lucru depinde într-adevăr de ceea ce doriți să adăugați la programul spațial Kerbal. Răsfoiți cele mai populare pe Curse Forge pentru a obține o idee despre ceea ce alți jucători le place să folosească sau verificați forumurile pentru a vedea dacă aveți ceva anume pe care îl căutați.

MechJab este una dintre cele mai populare - adaugă un sistem de pilot automat la joc, dar oferă și o mulțime de date despre mașinile dvs. pe care nu le puteți găsi în jocul de bază. Kerbal Attachment System este un alt add-on decent, care vă oferă o mulțime de instrumente noi cu care să vă jucați.