Cum se instalează iTunes pe Windows

Apple iTunes este cel mai bun mod de a migra date între dispozitivele dvs. Apple și computerul dvs. Windows. În Windows 10, descărcați iTunes din Microsoft Store. În Windows 8 sau Windows 7, descărcarea este disponibilă de la Apple.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru Windows 10, Windows 8 și Windows 7.


Cum se instalează iTunes pe un computer Windows 10

Accesați descărcarea de pe desktop în Windows 10.

  1. În caseta Căutare Windows, tastați iTunes și, în Cea mai buna potrivire secțiune, pentru a alege Aplicația de instalare iTunes.

    Ca alternativă, căutați iTunes în magazinul Microsoft online.

  2. Selectați Obține pentru a descărca iTunes.

  3. Când descărcarea este finalizată, selectați Lansa.

  4. În Acord de licență software iTunes fereastră, selectați Conveni.

  5. În Bine ati venit ecran, selectați Conveni dacă sunteți de acord să distribuiți detalii despre biblioteca dvs. cu Apple sau selectați Nu, mulțumesc a refuza.

  6. Selectați Conectați-vă la iTunes Store dacă aveți un ID Apple și o parolă. Dacă nu aveți un cont, alegeți Accesați iTunes Store și înscrieți-vă pentru un ID Apple pentru a utiliza iTunes.

  7. Importați CD-urile în biblioteca dvs. iTunes. Aceasta convertește melodiile de pe CD-uri în fișiere MP3 sau AAC. 

  8. Configurați iPod-ul, iPhone-ul sau iPad-ul cu iTunes și începeți să-l utilizați.


Cum se instalează iTunes pe un computer Windows 8 sau 7

În Windows 8 sau Windows 7, descărcarea software-ului iTunes este disponibilă de la Apple.

  1. Accesați pagina de descărcare Apple iTunes, apoi selectați Descarca pentru versiunea de Windows instalată pe computer.

  2. Decideți dacă doriți să primiți buletine informative de la Apple și introduceți adresa de e-mail, apoi faceți clic pe Descarcă acum.

  3. Windows vă solicită să rulați sau să salvați fișierul. Rulați fișierul pentru al instala imediat sau salvați fișierul pentru al instala ulterior. Dacă salvați fișierul, programul de instalare este salvat în folderul de descărcări implicit (de obicei Descărcări în versiunile recente de Windows).

  4. Dacă ați ales să rulați fișierul, procesul de instalare pornește automat. Dacă ați ales să salvați fișierul, găsiți programul de instalare pe computer și faceți dublu clic pe pictograma de instalare pentru a începe procesul de instalare.

    Când începe programul de instalare, acceptați să îl rulați. Apoi, parcurgeți ecranele și acceptați termenii și condițiile software-ului iTunes.

  5. Alegeți opțiunile de instalare pe care doriți să le setați:

    • Adăugați comenzi rapide iTunes și QuickTime pe desktopul meu: Aceasta plasează pictogramele iTunes și QuickTime pe desktop pentru acces ușor. Dacă lansați deseori programe făcând dublu clic pe pictogramele de pe desktop, alegeți acest lucru. iTunes este adăugat la meniul Start, indiferent de ceea ce alegeți aici.
    • Utilizați iTunes ca player implicit pentru fișierele audio: Alegeți această opțiune pentru ca iTunes să gestioneze fișiere audio, inclusiv CD-uri, MP3-uri, podcast-uri și descărcări.
    • Limba implicită iTunes: Alegeți limba în care doriți să fie iTunes.
    • Dosar de destinație: Aici sunt instalate iTunes și fișierele sale. Dacă nu știți ce faceți cu acest lucru și nu aveți un motiv să îl modificați, utilizați setarea implicită.
  6. Selectați Instala când ai făcut alegerile tale.

  7. În timp ce iTunes trece prin procesul de instalare, o bară de progres arată cât de aproape este de a fi făcut. După finalizarea instalării, selectați finalizarea.

    De asemenea, vi se va cere să reporniți computerul pentru a finaliza instalarea. Puteți face asta acum sau mai târziu; în orice caz, veți putea utiliza iTunes imediat.

  8. Selectați Conectați-vă la iTunes Store dacă aveți un ID Apple și o parolă. Dacă nu aveți un cont, alegeți Accesați iTunes Store și înscrieți-vă pentru un ID Apple.

  9. Cu iTunes instalat, importați CD-urile în biblioteca dvs. iTunes.