Cum se folosește Waze pentru a juca Spotify

A avea o aplicație de navigație precum Waze este foarte convenabil, la fel ca streamingul de muzică prin Spotify. În loc să faceți ca cele două aplicații să concureze între ele pentru dominația audio, puteți să vă conectați conturile Waze și Spotify pentru a avea un control Spotify simplificat (și sigur) în cadrul aplicației Waze.

 Thomas Barwick / Getty Images


Cum se configurează integrarea Spotify și Waze

Iată cum să controlați (în siguranță) Spotify din aplicația Waze.

  1. Descărcat și conectați-vă la aplicațiile Waze și Spotify.

  2. Lansați Spotify, apoi selectați Acasă în colțul din stânga jos.

  3. Apăsați pe echipamentul pictogramă din colțul din dreapta sus pentru a deschide setările Spotify.

  4. Selectați Social, apoi porniți Navigare Waze.

    Spotify în cadrul Waze este conceput astfel încât să puteți răsfoi conținut numai în timp ce vehiculul dvs. este încă oprit sau dacă spuneți aplicației că sunteți pasager. Puteți ocoli acest lucru accesând direct aplicația Spotify, dar este mai bine să țineți ochii pe drum.

  5. Va apărea un banner albastru și vă va solicita să accesați aplicația Waze. Dacă sunteți de acord, Waze va lansa și vă va întreba dacă doriți să vă conectați Waze la contul dvs. Spotify. Selectați Bine, iar pictograma plutitoare Spotify va apărea pe harta Waze.


Cum să conectați Waze și Spotify utilizând aplicația Waze

De asemenea, puteți conecta Waze și Spotify din aplicația Waze. Iată cum:

  1. Deschideți Waze și selectați Lupă în stânga jos, apoi selectați pictograma roții în stânga sus pentru a deschide setările Waze.

  2. Derulați în jos și selectați Audio player.

  3. Aici veți putea activa sau dezactiva pictograma hărții flotante a playerului audio, decideți dacă doriți notificările următoarei melodii și permiteți diverselor playere audio (inclusiv Spotify) să acceseze Waze. Comutați Spotify la On ar trebui să vedeți acum o pictogramă plutitoare Spotify (punct verde) pe harta Waze.

  4. Selectați Spotify pentru a deschide un meniu Spotify simplificat direct în Waze, permițându-vă să vedeți rapid lista de posturi și să săriți, să derulați înapoi sau să întrerupeți melodia curentă.