Cum se folosește Snapchat Maps

Îți poți partaja locația cu prietenii pe Snapchat aplicând filtre de locație pentru instantanee, dar asta nu este tot ce poți face. Snapchat Snap Map oferă un mod cu totul nou de a vă partaja locația.

Aceste instrucțiuni se aplică pentru Snapchat 9.35.5 și versiuni ulterioare.


Ce este Snap Map Snapchat?

Snapchat Snap Map este o hartă interactivă pe care o puteți folosi pentru a partaja locația dvs. cu prietenii. Puteți vedea, de asemenea, prieteni atunci când își partajează locația cu dvs. Dacă prietenii tăi și-au integrat contul Bitmoji cu Snapchat, caracterele lor Bitmoji apar pe hartă la locația lor.

Miguel Co / Lifewire 

Snap Map are, de asemenea, o caracteristică Povestea noastră bazată pe comunitate, care vă permite să adăugați fotografiile dintr-o locație într-o colecție de povești pentru acea locație specifică. Așadar, atunci când cineva vizualizează acea colecție de povești din Snap Map, vede instantanee de la utilizatorii care au contribuit la Povestea noastră pentru acea locație.


Cum se accesează Snap Map din aplicația Snapchat

Pentru a obține Snap Map din aplicația Snapchat pentru iOS și Android, atingeți fotografia unui prieten de pe Prieteni filă. Dacă și-au distribuit locația, o imagine de previzualizare apare sub numele lor în profilul lor. Atingeți-l pentru a deschide Snap Map.

O altă modalitate este de a trage în jos pe Camera ecran.

Dacă este prima dată când deschideți Snap Map, vi se poate cere să vă configurați setările Snap Map. Puteți alege dacă doriți doar ca dvs., prietenii dvs. sau anumiți prieteni să vă vadă locația.


Cum se folosește Snap Map în aplicația Snapchat

Acum, că știi cum să accesezi Snap Map, poți începe să o folosești. Iată diferitele moduri în care puteți profita de aceasta:

  • Vedeți locațiile prietenilor dvs.: Prietenii care au ales să vă împărtășească locația dvs. apar pe Snap Map. Atingeți un prieten pentru a începe o conversație cu acesta sau țineți apăsat pentru a accesa profilul său.
  • Căutați locația unui prieten: Vă întrebați unde ar putea fi un prieten din lume? Atingeți CAUTĂ în partea de sus a ecranului pentru a căuta un anumit prieten pe hartă.
  • Folosiți harta de căldură pentru a vedea instantanee pe care alte persoane le-au distribuit: Folosiți degetul pentru a trage harta în jurul valorii și căutați stropi de culoare pe hartă, care arată unde se fixează oamenii. Albastru înseamnă că există câteva fotografii, în timp ce roșu înseamnă că se întâmplă multă activitate acolo. Atingeți o zonă colorată pentru a vizualiza instantaneele partajate de acolo.
  • Vizualizați poveștile pentru punctele fierbinți: Cercetarea porțiunilor colorate ale hărții dezvăluie colecții de povești pentru locații și evenimente populare. Atingeți o parte populară a hărții pentru a dezvălui colecția de povești circulare, apoi atingeți colecția de povești pentru a vizualiza poveștile adăugate la aceasta.
  • Adăugați fotografiile la Povestea noastră: Dacă ieși dintr-o locație cu propria colecție de povești, selectează Povestea Noastră de la Trimite pe filă după ce ați făcut o clipă. Sau atingeți + Personalizat În partea de sus a Trimite pe fila pentru a crea propria dvs. Geo Story, pe care o puteți partaja cu persoanele din apropiere.


Cum se folosește Snap Map de pe web

Puteți accesa Snap Map de pe site-ul Snapchat. Similar cu modul în care folosiți un deget pentru a trage harta în jurul aplicației mobile, puteți utiliza cursorul pentru a selecta și trage harta în jurul altor locații. De asemenea, puteți utiliza un mouse sau un trackpad pentru a mări și micșora.

Selectați o porțiune colorată sau orice colecție de poveste circulară care apare pentru a vizualiza instantanee. O fereastră apare peste hartă și redă automat capturile partajate de persoanele din acea locație.


Cum să vă schimbați setările de locație în Snapchat

Dacă doriți să modificați setările de locație mai târziu:

  1. Atingeți pictograma profilului din colțul din stânga sus, apoi atingeți echipamentul pictogramă din colțul din dreapta sus pentru a accesa setările. Derulați în jos până la Cine poate secțiune și atingeți Vedeți Locația mea.

  2. În fila Setări, personalizați setările.

    • Prietenii mei permite tuturor celor cu care sunteți prieteni pe Snapchat să vă vadă pe hartă.
    • Prietenii mei, cu excepția vă permite să excludeți pe oricine din lista dvs. de contacte Snapchat.
    • Doar acești prieteni este locul în care alegeți cine din conexiunile dvs. vă poate vedea pe hartă.
  3. Apăsați pe Mod invizibil comutați pentru a activa funcția. Când Modul Fantomă este activat, nimeni nu vă poate vedea locația - nici măcar prietenii. În meniul care apare, setați o limită de timp de trei sau 24 de ore pentru modul Ghost sau mențineți-l activat la nesfârșit.

  4. Snapchat salvează modificările dvs. automat.