Cum se folosește Nintendo Switch Voice Chat

Comunicarea cu colegii de echipă este importantă atunci când joci jocuri online. Nintendo a luat decizia curioasă de a construi funcționalitatea de chat vocal într-o aplicație separată pentru smartphone în loc de consolă. Cum funcționează totul? Iată cele două moduri în care puteți începe o sesiune de chat vocal Nintendo.

Puteți găsi o listă de jocuri care acceptă chatul vocal în aplicație. Atingeți Meniu principal > Voce Chat > Software acceptat.


Cum să începeți o sesiune de chat vocal Nintendo Switch

  1. Descărcați și instalați aplicația Nintendo Switch Online pe un dispozitiv Android sau iOS.

  2. Lansați aplicația și conectați-vă cu contul Nintendo. (Dacă nu aveți un cont, va trebui să vă înregistrați pentru un cont Nintendo.)

  3. Lansați jocul pe care doriți să îl jucați utilizând același cont Nintendo și intrați într-un mod care acceptă chatul vocal.

  4. Pe dispozitivul dvs. inteligent, atingeți acasă la întrebarea dacă doriți să începeți sesiunea de chat vocal. Aplicația va crea un lobby pe care îl pot alătura alții pe măsură ce jucați online.

  5. Asta e!


Jocuri Nintendo Switch cu propriul chat vocal

Anumite titluri Nintendo Switch vin cu propriile funcții de chat vocal încorporate, ceea ce înseamnă că puteți sări peste aplicație cu totul și să vorbiți cu colegii de echipă în cadrul jocului. Două jocuri online care oferă acest lucru sunt titlul Battle Royale de la Epic Games, Fortnite și shooter-ul cooperativ Digital Extremes Warframe.

Pentru a utiliza chat-ul vocal în oricare dintre ele, pur și simplu conectați căștile la mufa audio a comutatorului sau la portul USB-C. Puteți regla volumul din setările audio ale jocului sau puteți dezactiva opțiunea de chat vocal dacă nu doriți să o utilizați.


Limitări ale chatului vocal Nintendo

Evident, aplicația Nintendo Voice Chat nu este o soluție perfectă. Atât Sony, cât și Microsoft au încorporat funcționalitatea de chat în consolele lor respective, iar faptul că Nintendo nu a urmat exemplul este nedumeritor.

Utilizarea aplicației înseamnă că nu puteți asculta audio de joc și chat vocal printr-o singură cască. De asemenea, nu puteți utiliza aplicația pentru a discuta cu prietenii fără a lansa mai întâi un joc.

Cu toate acestea, există câteva vești bune. Când aplicația a fost lansată pentru prima dată, oamenii au trebuit să-și păstreze telefoanele deblocate și aplicația să ruleze sau se vor deconecta. De atunci, Nintendo l-a actualizat, astfel încât chatul vocal va continua, chiar și în fundal.