Cum se folosește modul Twitter Night

Modul întunecat (denumit și Mod de noapte) este o caracteristică populară care poate reduce tensiunea asupra ochilor, mai ales noaptea. Opțiunea de a trece la modul de noapte Twitter este disponibilă pe toate versiunile oficiale ale aplicației Twitter și pe site-ul web Twitter. Multe aplicații Twitter terțe oferă, de asemenea, propriile setări ale modului întunecat.

Pașii de pe această pagină se aplică site-ului web Twitter și aplicațiilor oficiale Twitter de pe iOS, Android și Windows 10.


Ce este Modul de noapte pe Twitter?

Modul întunecat al lui Twitter, la fel ca modul întunecat al YouTube, este o opțiune pur estetică care schimbă aspectul rețelei sociale din cadrul unei aplicații sau de pe web.

Activarea modului întunecat pe Twitter nu schimbă modul în care funcționează site-ul și nici nu adaugă nicio funcționalitate suplimentară. Mulți utilizatori preferă să activeze modul întunecat, cu toate acestea, deoarece poate fi mai ușor pentru ochi în condiții de lumină slabă și poate, de asemenea, economisi o durată de viață a bateriei pe dispozitivele inteligente mai noi care au un ecran OLED.


Cum să activați modul de noapte pe Twitter pentru iOS și Android

  1. Deschideți aplicația Twitter pe dispozitivul dvs. Android sau iOS și atingeți poză de profil în colțul din stânga sus.

  2. Din meniu, atingeți Setări și confidențialitate > Afișaj și sunet.

  3. Apăsați pe Modul întunecat comutați pentru a activa modul întunecat în aplicația dvs. Twitter.

  4. Vor apărea două opțiuni noi: Vag Lumini stinse. Atingeți Vag pentru o temă albastru închis sau Lumini stinse pentru un aspect negru pur negru.

    Dacă activați modul întunecat pentru a economisi durata de viață a bateriei, va trebui să utilizați și opțiunea Lights out.

  5. Pentru a dezactiva modul întunecat Twitter în orice moment, atingeți Modul întunecat comuta din nou. De asemenea, puteți comuta între opțiunile Dim și Lights out oricând doriți.

    Apăsați pe Mod întunecat automat comutați pentru ca aplicația Twitter să utilizeze tema albă obișnuită în timpul zilei și modul întunecat în timpul serii și al nopții.

  6. Apăsați pe Acasă pictogramă din meniul de jos pentru a ieși din setări și a reveni la cronologia dvs. Twitter.


Modul întunecat Twitter pentru Windows 10 și interfața web

Aplicația oficială Twitter pentru Windows 10 se bazează pe experiența web pentru rețeaua socială găsită pe Twitter.com. Datorită acestei codificări similare, modul de a activa modul întunecat al Twitter-ului este același atât pe web, cât și în aplicația Windows 10.

  1. Deschideți aplicația Windows 10 Twitter sau deschideți Twitter.com browserul dvs. web preferat.

  2. selectaţi elipsă în meniul din stânga.

  3. Selectați Afişa.

  4. Selectați fie Vag pentru a activa un mod întunecat cu temă albastră sau Lights Out pentru a activa modul negru obișnuit Twitter.

  5. Pentru a vă personaliza modul întunecat Twitter pe Windows 10 sau pe web, selectați pictogramele colorate deasupra opțiunilor modului întunecat. Acestea vor schimba culoarea pictogramelor și linkurilor Twitter.