Cum se folosește modul Split View Skype în Windows 10

Modul Skype Split View este o modalitate alternativă de a utiliza serviciul de comunicații. Vă menține convorbirile organizate, astfel încât să nu vă bazați pe notificările push și să vă plimbați cu mai multe contacte și chaturi.

Spre deosebire de vizualizarea implicită, care pune totul într-o singură fereastră, modul Split View creează o fereastră unică pentru fiecare conversație și una separată pentru lista dvs. de contacte. Când este activ, puteți vedea fiecare panou simultan. Tiglarea conversațiilor în acest fel vă permite să rămâneți la curent cu chat-urile fără să faceți clic pentru a găsi mesaje noi. Iată cum să utilizați Split View în Skype pentru Windows 10.

Instrucțiunile din acest articol se aplică Skype versiunea 14 și versiuni ulterioare pentru Windows 10.


Cum se activează modul Split View în Skype pe Windows 10

Comanda pentru a activa Split View se află sub meniul Mai multe din Skype. Iată unde o puteți găsi.

  1. Introduce Skype în Căutarea Windows, apoi selectați Deschis când rezultatele se populează.

  2. Selectați Conectați-vă sau creați, apoi introduceți numele de utilizator și parola în următoarele ferestre.

  3. selectaţi elipsa orizontală din colțul din dreapta sus al ferestrei de contact, apoi selectați Activați modul de vizualizare divizată.

  4. Pentru a dezactiva modul Split View, selectați meniu elipsă orizontală în colțul din dreapta sus al ferestrei de contact, apoi selectați Dezactivați modul de vizualizare divizată.


Cum se folosește Split View în Skype pentru Windows 10

După ce activați Split View, aveți mai multe opțiuni pentru a vizualiza conversațiile dvs. Skype. Iată ce trebuie să faceți cu funcția după ce este activată.

  1. Deschideți conversațiile existente sau selectați un contact pentru a începe unul nou. Cu Split View activat, de fiecare dată când faceți clic pe un contact sub apeluri , se deschide o fereastră nouă care conține conversația. Lista de contacte rămâne separată, spre deosebire de vizualizarea implicită, care are o listă de contacte în panoul din stânga, în timp ce o singură conversație selectată apare în panoul din dreapta.

  2. Cu fiecare conversație într-o fereastră separată, glisați ferestrele de pe desktop pentru a muta ferestrele într-o locație diferită.

  3. Apasă pe Reduce la minimum pentru a ascunde temporar o fereastră fără a o închide.

  4. Când ferestrele sunt reduse la minimum, puteți accesa o fereastră din bara de activități planând peste Skype pictogramă și făcând clic pe cea pe care doriți să o extindeți.