Cum se folosește Instagram pe un PC sau Mac

Aplicația gratuită și populară de rețea socială Instagram facilitează preluarea, partajarea și editarea de imagini pe dispozitive mobile. Filtrele sale adaugă efecte unice și adesea uimitoare fotografiilor. Iată cum să utilizați Instagram pe un computer desktop sau computer Mac.


Instagram pe un desktop

Puteți accesa Instagram pe computerul dvs. sau pe Mac utilizând un browser web pentru a vă examina feedul, pentru a aprecia și a comenta postări, pentru a vizualiza profilul dvs. și pentru a urmări sau anula urmărirea persoanelor. De asemenea, Instagram a adăugat recent posibilitatea de a trimite și primi mesaje directe. Cu toate acestea, nu puteți posta fotografii sau videoclipuri. Dar există soluții alternative pe care le puteți încerca.

Pentru a accesa pagina dvs. Instagram pe web, accesați bara de adrese din browser, apoi introduceți http://instagram.com/username.

Cum să postezi pe Instagram de pe un computer

Această metodă folosește instrumentul de inspecție a codului Google Chrome pentru a păcăli Instagramul să creadă că postezi de pe un dispozitiv mobil. Iată cum se face:

  1. Accesați Instagram.com și conectați-vă.

  2. Faceți clic dreapta pe o zonă goală din fereastra browserului și selectați Inspecta.

    De asemenea, puteți utiliza comanda rapidă de la tastatură CTRL+Schimba+I.

  3. selectaţi Comutați bara de instrumente pentru dispozitiv pictogramă. Arată ca un telefon și o tabletă.

  4. Vizualizarea Inspector din partea stângă se modifică și meniurile derulante apar în partea de sus. Selectează Sensibil din meniul derulant și alegeți un dispozitiv mobil din listă.

  5. Du-te la zoom meniul derulant și alegeți Se potrivește pe fereastră.

  6. Aplicația Instagram seamănă acum cu versiunea mobilă, completată cu semnul plus pentru postarea de fotografii și videoclipuri. Faceți clic pe acesta pentru a deschide browserul și selectați ce doriți să postați.

    Dacă nu vedeți semnul plus, apăsați F5 pentru a reîmprospăta ecranul browserului.

Cum să postezi pe Instagram de pe un Mac

La fel ca soluția pentru PC, soluția pentru Mac înșală browserul web Safari să creadă că sunteți pe un dispozitiv iOS.

  1. Deschideți Safari, accesați Safari meniu, apoi am ales Preferințe.

    Alternativ, apăsați Comandă+, (virgulă) de pe tastatură.

  2. Selectați Avansat.

  3. selectaţi Afișați meniul Dezvoltare în bara de meniu Caseta de bifat.

  4. Accesați Instagram.com și conectați-vă la contul dvs.

  5. Selectați Dezvolta > Agentul utilizatorului > Safari.

  6. Site-ul Instagram reîmprospătează și afișează automat versiunea mobilă a site-ului. Încărcați fotografia așa cum ați face în mod normal.

    Dacă pagina nu se reîncarcă automat, reîmprospătați-o manual.


Utilizați aplicația Instagram pentru Windows Desktop

Aplicația pentru desktop Instagram pentru Windows funcționează la fel ca versiunea web. Nu puteți posta fotografii sau videoclipuri, dar puteți vizualiza postări, apreciați și comenta, puteți urmări și anula urmărirea utilizatorilor. Cu toate acestea, Instagram pentru Windows nu funcționează cu computerele sau Mac-urile mai vechi.

Instagram pentru Windows necesită Windows 10 versiunea 10586.0 sau o versiune ulterioară și 2 GB RAM. Este necesar un cont Microsoft pentru a descărca Instagram pentru Windows.


Soluții alternative pentru computerele mai vechi

Dacă doriți să postați fotografii și videoclipuri pe Instagram de pe desktop și aveți un computer Mac sau mai vechi care nu poate rula aplicația Instagram pentru Windows, există unele soluții.

BlueStacks

BlueStacks este un emulator de telefon Android gratuit. Emulează versiunea Android a Instagram pe un PC sau Mac, permițându-vă să încărcați fotografii pe Instagram.

Un emulator este un program software care simulează un sistem de operare pentru telefonul mobil (sau un alt tip de sistem de operare) pe un computer.

Instalați BlueStacks, apoi descărcați Instagram. Conectați-vă la contul dvs. Instagram, iar fluxul dvs. Instagram apare așa cum apare pe un telefon.

uluc

Flume este o aplicație Instagram nativă exclusiv pentru Mac, care vă permite să încărcați fotografii, să postați pe Instagram de pe un Mac, să editați fotografii și multe altele. Include, de asemenea, câteva funcții de utilizator puternic pe care aplicația Instagram mobilă nu le oferă, cum ar fi comenzile rapide și modalitățile de a vă promova marca.

E-mail

Dacă există o fotografie pe computerul pe care doriți să o postați pe Instagram, o soluție de tehnologie scăzută este să vă trimiteți prin poză prin e-mail, să accesați acea imagine de pe telefonul dvs., apoi să o postați pe Instagram.

dropbox

Utilizați Dropbox, aplicația gratuită de stocare bazată pe cloud, pentru a partaja fotografii de pe computerul dvs. pe dispozitivul mobil, apoi accesați aceste fotografii în Instagram.

Cele mai bune servicii gratuite de stocare în cloud pentru backup în 2020

Pixlr

Pixlr nu este o soluție Instagram pentru desktop. În schimb, este o aplicație foto cu funcții similare cu Instagram. Pixlr se numește „editor de fotografii online de nouă generație”.

Editați-vă fotografiile online cu aceste 19 site-uri gratuite de editare a imaginilor