Cum se folosește HBO acum offline

HBO Now permite tăietorilor de cabluri să transmită tot conținutul HBO fără un abonament prin cablu. Deși nu există nicio opțiune pentru a descărca emisiuni și filme HBO Now, puteți viziona în continuare HBO Now offline.

Noul serviciu de streaming HBO, HBO Max, permite utilizatorilor să descarce emisiuni și filme pentru vizionare offline.


HBO permite acum vizionarea offline?

HBO Now nu oferă o opțiune pentru vizualizarea offline prin intermediul site-ului web sau a oricărei aplicații oficiale. Asta înseamnă că singurul mod oficial de a viziona HBO Now este de a transmite în flux emisiuni și filme în timp ce sunteți conectat la rețeaua dvs. Wi-Fi sau la conexiunea de date celulară.

Dacă doriți să vizionați emisiuni și filme HBO offline cu HBO Now, singura opțiune este să utilizați un instrument de înregistrare terță parte, cum ar fi PlayOn. Există o mână de opțiuni disponibile, dar niciuna dintre ele nu este acceptată oficial de HBO.

  • PlayOn Cloud: Funcționează atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de la iPhone și nu necesită hardware suplimentar. Este nevoie de o mică taxă de fiecare dată când înregistrați ceva.
  • PlayOn Desktop: Funcționează atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de la iPhone, dar necesită un computer Windows pentru a vă înregistra emisiunile și filmele. Aplicația mobilă este gratuită, dar trebuie să plătiți pentru aplicația Windows pentru a înregistra.
  • Aplicația TV iPhone: Această metodă vă permite să înregistrați emisiuni de pe telefon fără a plăti nimic. Cu toate acestea, este necesar să vă înscrieți la HBO Now prin intermediul aplicației. Dacă aveți deja un abonament, acesta nu va funcționa.

Cum să înregistrați HBO acum cu PlayOn Cloud

PlayOn Cloud pentru Android și iOS permite utilizatorilor să înregistreze conținut de la orice serviciu de streaming. Înregistrările sunt salvate în cloud timp de doar șapte zile, dar puteți descărca fișierele MP4 pe computer. Pentru a înregistra emisiuni și filme noi HBO utilizând aplicația PlayOn Cloud:

  1. Descărcați și instalați aplicația PlayOn Cloud din Google Play sau Apple App Store.

  2. Lansați aplicația PlayOn Cloud și atingeți HBO Acum.

  3. Introduceți numele de utilizator și parola HBO Now, apoi atingeți Conectare.

  4. Căutați emisiunea sau filmul pe care doriți să îl salvați pentru vizionare offline sau selectați un gen pentru a vizualiza toate opțiunile disponibile.

  5. Robinet Record. Vi se va solicita să vă conectați la PlayOn sau să creați un cont nou dacă nu aveți deja unul.

  6. Robinet Am înțeles. Te rog fa-o!

  7. Selectați un pachet de credit de înregistrare și atingeți A continua pentru a finaliza achiziția.

  8. Emisiunea sau filmul vor începe să se joace. Înregistrarea are loc în timp real, deci trebuie să finalizați transmiterea întregului spectacol / film pentru a-l salva. Apoi puteți descărca înregistrările pentru următoarele șapte zile.


Cum să înregistrați HBO acum cu PlayOn Desktop

Dacă doriți să înregistrați și să transmiteți în flux pe un PC, trebuie să plătiți pentru abonamentul premium PlayOn. Iată cum să utilizați HBO Now offline prin PlayOn pe un computer Windows:

  1. Accesați pagina de descărcare PlayOn și selectați Versiune gratuită.

  2. După ce ați terminat instalarea PlayOn, lansați aplicația și închideți fereastra de pornire rapidă.

  3. Conectați-vă la PlayOn. Vă puteți conecta folosind acreditările dvs. Facebook sau puteți crea un cont PlayOn nou, dacă preferați.

  4. Selectați Canale.

  5. Localizați și selectați HBO Acum.

  6. Selectați Deschide setările.

  7. Derulați în jos și selectați Autentificare lângă HBO Now. Introduceți numele de utilizator și parola HBO Now, apoi selectați Aplică OK pentru a închide fereastra de setări.

  8. Alegeți o emisiune sau un film pe care doriți să îl urmăriți offline și selectați Record.


Cum să înregistrați HBO acum cu PlayOn Mobile

Aplicația mobilă PlayOn (care nu trebuie consumată cu PlayOn Cloud) este disponibilă pentru Android și iOS, astfel încât să o puteți folosi pe iPhone, iPad, telefon Android sau tabletă Android. Aplicația vă permite să selectați emisiuni și filme pe care doriți să le înregistrați, care sunt apoi înregistrate pe computerul dvs. Windows. Apoi, puteți transfera emisiunile pe dispozitivul dvs. mobil pentru a le viziona offline.

Aplicația PlayOn trebuie să ruleze pe computerul dvs. pentru ca aplicația mobilă să funcționeze. Puteți iniția înregistrări de pe telefon, dar numai dacă aplicația rulează pe computer. Iată cum puteți utiliza HBO Now offline pe telefon sau tabletă cu PlayOn:

  1. Descărcați și instalați aplicația PlayOn pe dispozitivul dvs. mobil.

  2. Deschideți aplicația PlayOn, așteptați să se conecteze la aplicația de pe computer, apoi atingeți Toate.

  3. Robinet HBO Acum.

  4. Găsiți emisiunea pe care doriți să o vizionați offline și atingeți Record.

După ce ați înregistrat câteva emisiuni sau filme, le puteți transfera de pe computer pe telefon. Mediile stocate pe telefonul dvs. pot fi redate oricând, fără a utiliza datele celulare, de pe Media locală din aplicația PlayOn.

Dacă ați transferat înregistrări de pe computer pe telefon, le puteți viziona din aplicația de telefon PlayOn chiar dacă aplicația nu rulează pe computer.


Urmăriți HBO acum offline cu aplicația iPhone TV

Disponibilă pe iOS 12.3 și mai recentă, aplicația iPhone TV vă permite să înregistrați emisiuni pentru vizionare offline. Practic este că această metodă este disponibilă numai dacă nu aveți un abonament HBO Now existent. Pentru a utiliza această metodă, pur și simplu înscrieți-vă la HBO Now prin intermediul aplicației iPhone TV, găsiți o emisiune pe care doriți să o vizionați offline și atingeți Descarca.

Această metodă nu este disponibilă dacă v-ați abonat la HBO Now prin intermediul aplicației HBO Now sau prin orice alt serviciu decât aplicația iPhone TV.