Cum se folosește extensia Chrome to Phone

Cu Chrome, puteți chiar să trimiteți linkuri de pe pagini web direct pe telefonul dvs. mobil. Puteți continua navigarea, cercetarea online sau transmisia în flux acolo unde ați rămas fără nicio întrerupere necesară.

Extensia oficială Chrome to Phone nu mai este disponibilă, dar există o modalitate de a obține aceeași funcționalitate cu Google Sync. Chiar și mai bine, puteți utiliza Google Sync cu orice tip de computer sau smartphone.


Cum se configurează Google Sync

Această funcție vă permite să sincronizați toate serviciile dvs. Google, inclusiv Gmail, Contacte, Calendar și da, Chrome. Puteți accesa istoricul de navigare pe web și marcaje importante pe toate dispozitivele dvs.

Când activați Google Sync, puteți:

  • Accesați marcajele de pe orice dispozitiv.
  • Vedeți istoricul de navigare și orice ferestre deschise.
  • Acces la aceleași parole, informații de completare automată, setări și preferințe pe toate dispozitivele.
  1. Dacă nu ați făcut-o deja, va trebui să configurați un Cont Google și să descărcați Chrome pe dispozitiv.

  2. Conectați-vă la contul dvs. Google.

  3. Deschide Chrome pe computer. Nu utilizați modul incognito.

  4. În partea dreaptă sus a browserului Chrome, selectați Profil.

  5. Apoi, selectați Activați sincronizarea. Paginile dvs. web deschise și marcajele sunt acum sincronizate cu același cont Google de pe telefonul dvs. smartphone. Deschideți aplicația Chrome pentru a vizualiza.

     Autor

Pentru a vedea paginile dvs. web deschise, accesați Filele recente din meniul aplicației Chrome al telefonului. Pentru a vedea toate marcajele, accesați Marcaje din meniul aplicației Chrome.

După ce Google Sync este activ și sunteți conectat, vă veți conecta automat la toate celelalte produse Google. Informațiile dvs. vor fi perfect sincronizate pe toate dispozitivele dvs., permițându-vă să rămâneți informat și actualizat.


Dacă nu mai doriți să vă sincronizați

Dacă decideți ulterior că Google Sync nu este potrivit pentru dvs., îl puteți dezactiva urmând pașii următori:

  1. Pe computer, deschideți browserul Chrome. Nu utilizați modul incognito.

  2. În partea dreaptă sus, selectați-vă Profil.

  3. Selectați Sincronizarea este activată.

  4. Selectați Opriți în fereastra Setări care apare.

Un cuvânt final despre Google Sync

Dezactivarea sincronizării nu va afecta nimic. Veți putea în continuare să vizualizați și să accesați istoricul de navigare și marcajele de pe toate dispozitivele sincronizate anterior. Rețineți însă că, dacă faceți modificări noi (cum ar fi marcarea unui document Google important pe laptop), acesta nu se va sincroniza cu telefonul mobil.

Pe scurt, Google Sync face ca partajarea de linkuri și pagini web pe diferite dispozitive să fie simplă și ușoară. Îl puteți configura cu câteva apăsări de tastă și nu necesită instalarea de extensii Chrome suplimentare.