Cum se folosește Apple Maps Street View

Lansată cu iOS 13, funcția Look Around pentru Apple Maps va fi cunoscută dacă ați folosit vreodată Google Street View. Există două moduri de a utiliza funcția de vizualizare stradă Apple Maps: navigarea și căutarea. Oricum veți decide să vă găsiți destinația, Look Around vă va arăta de aproape și personal.

Versiunea Apple a conceptului este limitată acum la Honolulu, Las Vegas, San Fransisco și San Jose, iar mai multe vor veni tot timpul.


Navigarea cu Look Around Street View

Dacă glisați pe hartă (într-o locație acceptată) utilizând modurile de vizualizare Transit sau Hartă (nu prin satelit), veți vedea un set de binocluri care apar în colțul din dreapta sus al ecranului, chiar sub Informații și Butoane busolă. 

  1. Apăsați pe Binocluri pictograma și o mică inserție vor apărea în partea de sus a ecranului, cu harta aruncând o privire pe dedesubt. 

  2. Puteți atinge butonul Extinde pictogramă din stânga sus pentru a face ca vizualizarea străzii Apple Maps să meargă pe tot ecranul. Atingeți din nou aceeași pictogramă pentru a reveni la fereastra mai mică. 

  3. Glisați la stânga, la dreapta, în sus sau în jos pentru a vedea o vizualizare de 360 ​​de grade a locației alese. Când ați terminat să căutați în jur, atingeți Făcut.


Cum să căutați în Apple Street View

Ca întotdeauna, puteți căuta o anumită locație în Apple Maps, în orice vizualizare, inclusiv prin satelit. 

  1. Apăsați pe Căutați un loc sau o adresă câmp și introduceți numele locației alese. De asemenea, puteți atinge oricare dintre categoriile din Căutați în apropiere secţiune. 

  2. Apple Maps vă va duce la locul pe care l-ați căutat, cu o hartă sus, o pictogramă de indicații de orientare mai jos și câteva fotografii sub aceasta. Atingeți Uită-te in jur în fotografia din stânga jos și veți obține versiunea pe ecran complet a Apple Maps Look Around. 

  3. Puteți glisa în toate direcțiile pentru o vizualizare de aproape a locației dvs., atingeți Extinde/Anulați extinderea pictogramă din stânga sus pentru a face exact acest lucru și atingeți Făcut pentru a reveni la Hărți obișnuite. 


Locuri distractive de vizitat cu Hărțile Apple Uită-te în jur

Nici nu simți că trebuie să stai aproape de casă. La fel ca Google Street View sau Google Earth, puteți căuta oriunde pe glob (pentru care Apple are imagini configurate, desigur).

Vrei să vezi ce se întâmplă în Honolulu? Luați o privire la Diamond Head de pe străzile rezidențiale din jurul său. Verificați districtul Castro din San Francisco sau The Strip din Las Vegas. Pe măsură ce Apple adaugă mai multe locuri, veți putea să le „vizitați” practic din confortul iPhone-ului sau iPad-ului dvs. cu Apple’s Look Around.