Cum se folosește aplicația Kindle pentru Mac

Nu aveți nevoie de un dispozitiv Kindle fizic pentru a citi cărți digitale de pe Amazon. Datorită aplicației Amazon Kindle pentru Mac, aceasta poate obține toate funcționalitățile cititorului electronic fără a fi nevoie să cumpărați hardware suplimentar.

Cu stocarea în cloud, puteți chiar să citiți gratuit aplicația bibliotecii digitale pe internet. Iată cum puteți crea și gestiona o bibliotecă Kindle pe Mac.

Instrucțiunile din acest articol se aplică dispozitivelor care rulează macOS 10.10 și o versiune ulterioară.


Cum să descărcați și să utilizați aplicația Kindle pentru Mac

Aplicația Kindle este disponibilă gratuit din Mac App Store și este rapid configurată. Urmați acești pași pentru a începe utilizarea bibliotecii digitale.

  1. Deschideți App Store sub măr meniu.

  2. Căutați „Kindle” în App Store.

  3. Aplicația oficială Kindle este primul rezultat. Clic Obține și apoi Instala să îl descărcați și să îl instalați.

  4. Clic Deschis în aplicația Kindle din App Store sau accesați aplicatii folder și faceți clic pe Aprinde app.

  5. Când deschideți Kindle, acesta vă solicită să introduceți acreditările dvs. Amazon. Trebuie să faceți acest pas o singură dată.

  6. Kindle se deschide cu un ecran care afișează toate cărțile electronice pe care le-ați cumpărat de la Amazon (dacă aveți). În colțul din stânga sus este o fereastră care conține opțiuni pentru găsirea și organizarea bibliotecii. În mod implicit, se deschide pe Toate butonul.

    • Toate afișează întreaga bibliotecă.
    • Platforma butonul de sincronizare, care arată ca un cerc cu săgeți, vă verifică contul și actualizează biblioteca cu toate cărțile pe care le-ați cumpărat.
    • Descarcate afișează titlurile pe care le-ați transferat pe computer.
    • Platforma PDF-urilor meniul conține documente adăugate care nu sunt în formatul tradițional de carte electronică.

  7. Vă puteți organiza cărțile folosind Colecţii, care sunt ca niște dosare în care stocați articole în orice mod care are sens.

    Pentru a crea o nouă colecție, faceți clic pe semnul plus.

  8. Meniul care se deschide are două opțiuni. Noua colectie creează un folder nou. Importă colecția mută cele existente pe care le-ați făcut (de exemplu, din aplicația Kindle pentru iPad) în aplicația Mac.

  9. Pentru a crea o nouă colecție, selectați acea opțiune și tastați un nume pentru aceasta. presa Introduce a salva.

  10. Puteți adăuga o carte la noua dvs. colecție în două moduri:

    • Trageți coperta acestuia până la numele colecției din partea stângă a ecranului.
    • Faceți clic dreapta pe copertă, evidențiați Adăugați / eliminați din colecție, apoi faceți clic pe numele celui la care doriți să îl adăugați.

  11. Pentru a începe să citiți, faceți dublu clic pe coperta cărții dorite.


Achiziționarea de cărți noi

Amazon nu oferă o modalitate de a cumpăra cărți din aplicația Kindle, dar puteți explora titluri cu funcția de căutare Kindle. Puteți citi chiar gratuit primul capitol. După ce ați găsit o carte pe care doriți să o achiziționați, conectați-vă la pagina web a magazinului Amazon Kindle din browserul dvs. web pentru a efectua achiziția.

După ce verificați, Amazon vă întreabă dacă doriți să descărcați cartea pe dispozitivul dvs. Kindle. Dacă nu vedeți cartea în aplicația Kindle, apăsați tasta Sincronizați icoană pentru a reîmprospăta și a colecta cartea.


Cum se folosește Kindle Cloud Reader

Dacă nu doriți (sau nu puteți) instala aplicația Kindle pe Mac, puteți accesa o filă a browserului web și accesați Kindle Cloud Reader.

  1. Accesați site-ul Kindle Cloud Reader și introduceți datele de conectare Amazon.

  2. Clic Începeți acum.

  3. Apare biblioteca dvs., unde faceți clic pe cartea pe care doriți să o citiți.

  4. Pentru a descărca o carte pentru citire offline, faceți clic dreapta pe ea și selectați Descărcați și fixați cartea din meniu.

    Deși nu mai aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a citi cartea, puteți citi cartea doar printr-un dispozitiv Kindle, o aplicație sau Kindle Cloud Reader.