Cum se elimină un PopSocket

PopSockets sunt minunate pentru a ține un telefon cu o singură mână. Dar dacă aveți o carcasă nouă sau ați actualizat telefonul și doriți să vă păstrați PopSocket-ul, scoateți-l de pe dispozitivul curent.


Eliminarea unui PopSocket

Eliminarea unui PopSocket este simplă. Gelul adeziv care îl lipeste de telefon sau carcasă este reutilizabil prin design și nu lasă reziduuri în urmă. Iată pașii pentru a elimina PopSocket-ul:

  1. Restrângeți PopSocket-ul astfel încât să fie plat pe dispozitiv.

  2. Scoateți PopSocket departe de dispozitiv. Mutați unghia, spudgerul sau un alt instrument sub și în jurul discului în timp ce îl ridicați.

    Ți-e greu să obții PopSocket? Glisați ata dentară sub adeziv pentru a începe. Acest lucru este mai ușor cu ajutorul unei a doua perechi de mâini.

  3. Trageți cu grijă PopSocket-ul de pe dispozitiv până când se eliberează.

    Când mutați un PopSocket într-o poziție nouă sau un telefon diferit, faceți-l în decurs de cincisprezece minute de la scoaterea PopSocket, astfel încât gelul adeziv să nu se usuce.

  4. În timp ce gelul este lipicios, mutați PopSocket pe un alt dispozitiv sau mutați-l într-un loc diferit de pe dispozitivul curent.

Dacă gelul de pe o mufă PopSocket se murdărește, spălați-l cu apă și lăsați-l să se usuce timp de zece minute înainte de al înlocui.

Telefonul este curat și fără PopSocket, lăsându-vă gata să adăugați o carcasă nouă, să glisați din nou telefonul în buzunarul din spate sau să puneți PopSocket pe următorul dispozitiv.