Cum se elimină Kik din Android

Ștergerea Kik de pe dispozitivul dvs. Android necesită doar câteva atingeri, dar dezinstalarea aplicației nu vă va închide contul. Pentru a vă dezactiva temporar sau permanent contul Kik, vizitați site-ul web Kik utilizând un browser web.

Aceste instrucțiuni se aplică telefoanelor și tabletelor Android care rulează Android 10, 9.0 (Pie) și 8.0 (Oreo).


Cum să ștergeți aplicația Kik

Pentru a dezinstala aplicația Kik de pe dispozitivul dvs. Android:

  1. Mergi la Setari.

  2. Robinet Aplicații și notificări.

  3. Robinet Vedeți toate <#> aplicațiile.

  4. Derulați în jos și atingeți ușor Kik.

  5. Robinet Dezinstalarea.

  6. Selectați OK dacă vi se solicită confirmarea.


Cum să dezactivați temporar Kik

Când vă dezactivați temporar contul, Kik nu mai trimite notificări prin e-mail și niciun alt utilizator Kik nu vă poate trimite mesaje. Numele dvs. dispare și din contactele altor utilizatori.

  1. Deschideți un browser web, accesați pagina Dezactivați contul dvs. Kik, introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs., apoi selectați Go.

    Este posibil să accesați site-ul web Kik utilizând orice browser de pe orice dispozitiv, astfel încât să puteți utiliza computerul sau dispozitivul mobil pentru a finaliza acest proces.

  2. Accesați contul dvs. de e-mail și deschideți mesajul de la Kik intitulat Dezactivați-vă contul Kik, Apoi selectați dezactivare.

  3. Furnizați un motiv pentru suspendarea contului dvs. (opțional). Atunci alege Go pentru a vă închide temporar contul.

Pentru a reactiva un cont Kik dezactivat temporar, conectați-vă din nou. Parola dvs. este aceeași ca înainte de a vă dezactiva contul.


Cum să dezactivați permanent Kik

Când închideți definitiv contul Kik, vechiul dvs. nume de utilizator nu mai poate fi căutat de alți utilizatori Kik, iar profilul dvs. este șters. Nu vă veți putea conecta din nou la cont; trebuie să creați un nou cont Kik dacă doriți să utilizați aplicația în viitor.

  1. Într-un browser web, deschideți pagina Ștergeți contul dvs. Kik, furnizați informațiile solicitate, apoi selectați Go.

  2. Deschideți e-mailul de la Kik cu subiectul Doriți în continuare să vă ștergeți contul Kik? și selectați Dezactivați permanent.