Cum se editează un PDF pe Chromebook

Majoritatea Chromebookurilor nu vin cu o aplicație de editare PDF instalată în mod implicit, dar există editoare de Chromebook PDF pe care le puteți accesa utilizând browserul web Chrome. De asemenea, puteți utiliza Google Play pentru a instala aplicații de editare PDF pe Chromebook.


Cum se editează un PDF pe Chromebook

Există mai multe instrumente online pe care le puteți accesa cu browserul Chrome pe Chromebook pentru a edita un fișier PDF. Majoritatea editorilor PDF gratuit permit tehnic „editarea” fișierelor PDF, dar puțini permit editarea completă, care include textul existent, imaginile și alte elemente ale documentului.

Toți editorii de mai jos sunt editori PDF complet pentru Chromebook.

  1. Unul dintre cei mai buni editori PDF online pe care îl puteți utiliza de pe Chromebook este Soda PDF Online. Când deschideți site-ul web, selectați doar Deschideți PDF din meniul de navigare din stânga și navigați la fișierul PDF pe care doriți să îl editați. Selectați Vizualizare din meniu și Editați | × din panglică. Acum puteți edita fiecare text sau element de imagine din document oricum doriți.

  2. Un alt editor PDF online excelent este Sejda. Când vizitați site-ul, selectați Editați un document PDF. Apoi selectați Încărcați fișierul PDF. Răsfoiți și deschideți fișierul PDF pe care doriți să îl editați. Odată deschis, puteți edita orice text sau imagini din document. De asemenea, puteți completa orice formulare, secțiuni albe, adnotați și multe altele.

    Sejda PDF Editor este, de asemenea, disponibil pentru descărcare din Magazinul web Chrome, dacă preferați să îl utilizați ca aplicație pe Chromebook.

  3. Nu există o mulțime de editori PDF online care vă permit să editați gratuit textul existent în fișierul PDF, dar o alternativă pe care o puteți utiliza este PDFpro. Puteți utiliza această opțiune pentru a converti un fișier PDF în Word. Când vizitați site-ul, selectați Faceți clic pentru a încărca fișierul.

    Selectați fișierul PDF și veți vedea numele fișierului care apare într-o listă. Selectați meniul derulant de lângă Deschideți PDF și selectați Convertiți în Word. Aceasta va procesa fișierul PDF într-un fișier Docx. Descărcați fișierul și îl puteți edita în Word, apoi salvați-l înapoi în format PDF, dacă doriți.

    Pentru majoritatea fișierelor PDF, conversia de la PDF la Word este foarte bună și documentul ar trebui să apară exact așa cum apare în format PDF. Acest lucru face ușoară actualizarea textului sau a imaginilor și apoi utilizarea documentului în format Word sau conversia înapoi în PDF.

  4. Oricare dintre aceste soluții funcționează bine pentru a edita un PDF pe Chromebook dacă preferați să utilizați o soluție bazată pe browser.


Editare PDF Chromebook

Întrucât Chromebookul este bazat pe web, sunteți limitat la editori PDF pe browser. Dacă doriți doar să adăugați text, imagini și alte elemente la documentul PDF, toți editorii PDF online gratuiți vor funcționa pentru dvs.

  • PDFfiller
  • hipdf
  • PDFBuddy
  • PDF2GO
  • FormSwift
  • PDFSimple

Oricare dintre acestea sunt soluții excelente atunci când trebuie doar să completați un formular PDF pe care vi l-a trimis cineva sau dacă doriți să adăugați text nou, desene, imagini sau alte elemente într-un document PDF existent.