Cum se deschide o cartelă SIM iPhone fără un instrument de evacuare

Apple include instrumente de eliminare a cartelei SIM în casetele iPhone, dar aceasta variază în funcție de țară și de furnizorul de rețea. Dacă trebuie să deschideți slotul pentru cartela SIM iPhone, instrumentul de evacuare a cartelei SIM iPhone este cel mai simplu mod de a deschide tava. Cu toate acestea, există și alte elemente pe care le puteți utiliza pentru a deschide tava.


Găsirea instrumentului iPhone Ejector Card SIM

Instrumentul cartelei SIM care este folosit pentru a scoate tava din partea laterală a iPhone-ului, dacă este inclus în țara dvs. și cu iPhone-ul dvs. specific rețelei, este inclus în ambalaj.

În SUA, iPhone-urile includ documentație, cum ar fi notificări legale și ghiduri introductive. Instrumentul de evacuare a cartelei SIM poate fi ascuns în aceste hârtii. Instrumentul este o bucată mică de metal și este atașat la o bucată de hârtie albă, ceea ce face ușor aruncarea accidentală.

Dacă nu găsiți instrumentul sau ați cumpărat un iPhone la mâna a doua, există alte modalități de a deschide tava SIM pentru a adăuga sau a înlocui o cartelă SIM.


Încercați aceste articole pentru a scoate o tavă SIM

Diametrul găurii utilizate pentru a scoate o tavă pentru cartela SIM este mic. Deși există o mulțime de obiecte drepte care ar putea funcționa, gaura SIM necesită ceva robust cu o dimensiune îngustă.

Fii atent la degetul mare atunci când împingi oricare dintre aceste instrumente pe care le ai în casă în telefon. Majoritatea sunt ascuțite și ar putea străpunge pielea.

Iată câteva idei care au fost folosite cu succes:

  • Agrafă de birou: Majoritatea agrafelor de dimensiuni mici și medii funcționează îndoind o parte. Dacă nu aveți un instrument de eliminare a cartelei SIM, o agrafă funcționează bine.
  • Ac de siguranță: Nu toate dimensiunile știfturilor funcționează. Găsiți cel mai mic știft de siguranță posibil pentru a se potrivi în gaură.
  • Cercel: Un cercel funcționează într-un vârf. Scoateți cercelul înapoi și introduceți stâlpul în orificiul tăvii SIM. Aveți grijă, deoarece materialele moi, precum aurul, se îndoaie ușor.
  • Capsa: O capsă standard poate apărea într-o ciupire, dar poate fi greu de utilizat, din cauza cât de subțire și flexibilă este. O bază industrială mai groasă este o alegere mai bună.
  • Creion mecanic: Pentru a utiliza un creion mecanic, dați câmpului câteva clicuri pentru al extinde mai departe decât ați scrie. Introduceți cablul în gaură și dați-i o împingere fermă. Este dificil de utilizat din cauza cât de fragil este plumbul, dar este un obiect obișnuit găsit în jurul casei sau într-un rucsac.
  • Scobitoare: Majoritatea scobitorilor sunt puțin prea largi pentru gaura SIM-ului iPhone. Reduceți o parte din lemn pentru a se potrivi și rupeți vârful.
  • Carlig de pescuit: Cârligele de pescuit vin în diferite forme și dimensiuni, așa că, dacă sunteți pe o barcă și aveți nevoie de o schimbare SIM de urgență, încercați una dintre acestea.

Multe magazine de telefonie mobilă au instrumente suplimentare de evacuare a cartelei SIM, dacă preferați să rămâneți cu o metodă de extracție dovedită și garantată.


Cum se deschide tava pentru cartela SIM iPhone cu o agrafă

O agrafă este unul dintre cele mai ușoare și obișnuite obiecte de utilizat atunci când nu aveți un instrument de evacuare.

  1. Începeți cu o agrafă de dimensiuni mici sau medii.

  2. Desfaceți o parte dreaptă, astfel încât să iasă.

  3. Introduceți partea dreaptă a agrafei în orificiul de evacuare a cartelei SIM până la capăt.

  4. Cu agrafa în gaură, folosiți degetul mare pentru a apăsa ferm până când tava iese. Ar trebui să alunece încet, mai degrabă decât să iasă.


Modele iPhone și locații ale tăvii SIM

Tava SIM a majorității dispozitivelor iPhone este situată în partea dreaptă a telefonului. Pe primele modele, este situat pe marginea inferioară a telefonului. Tava SIM este un oval îngust cu un cerc mic sub ea. Slotul tăvii se află la același nivel cu partea laterală a telefonului și este acoperit de orice carcasă pentru telefon.

IPhone XS Max a fost primul iPhone care a schimbat direcția pe care a stat cartela SIM pe tava SIM. În loc să stea în tavă cu fața către dvs., cartela SIM se așează pe partea din spate a tăvii.