Cum se deschid, se editează și se convertesc fișiere ARF

Un acronim pentru Advanced Recording Format, un fișier cu extensia de fișier .ARF este un fișier WebEx Advanced Recording descărcat de la Cisco WebEx, o aplicație de conferință. Aceste fișiere conțin datele video realizate din înregistrare, precum și un cuprins, lista participanților și multe altele.

Fișierele WRF (Înregistrări WebEx) sunt similare, dar acea extensie de fișier este utilizată atunci când sesiunea WebEx este înregistrată de utilizator, în timp ce extensia de fișier ARF este rezervată înregistrărilor descărcate.

Dacă trebuie să descărcați înregistrarea în format ARF, navigați la My WebEx> Fișierele mele> Înregistrările mele, apoi faceți clic pe Mai multe> Descarcă lângă prezentarea dorită.

ARF este și un acronim pentru alți termeni tehnici, dar niciunul dintre ei nu are nicio legătură cu formatul de fișier WebEx Advanced Recording. Acestea includ fișierul de resurse de zonă, fișierul de înregistrare a arhitecturii și formatul de răspuns automat.


Cum să redați fișiere ARF

WebEx Network Recording Player poate reda un fișier ARF pe Windows și Mac. Versiunea Windows a programului se descarcă ca fișier MSI în timp ce fișierul DMG este rezervat pentru macOS.

Dacă aveți probleme cu WebEx NRP care vă deschide fișierul ARF, este posibil să primiți un mesaj de eroare precum „Format de fișier necunoscut. Puteți să vă actualizați playerul de înregistrare în rețea și să încercați din nou”. Încercați să utilizați versiunea playerului pe care o puteți descărca cu contul dvs. WebEx de la Centrul de asistență> Asistență> Descărcări> Înregistrare și redare sau pe pagina Bibliotecii.

Consultați Centrul de asistență Cisco pentru întâlniri WebEx pentru a afla mai multe despre redarea și conversia înregistrărilor WebEx.


Cum se convertește un fișier ARF

ARF este un format de fișier destul de specific care îl face foarte greu de utilizat în alte aplicații sau de încărcare și utilizare cu servicii online precum YouTube sau Dropbox. Ce ar trebui să faceți pentru a obține fișierul ARF într-un format adecvat pentru majoritatea celorlalte aplicații este să îl convertiți într-un format de fișier video popular.

Playerul gratuit de înregistrare în rețea WebEx conectat mai sus poate fi utilizat pentru a converti fișierul ARF într-un alt format de fișier video. Deschideți fișierul ARF din program și apoi utilizați fișierul Fișier> Conversie format opțiunea de meniu pentru a alege între WMV, MP4 și SWF.

Deoarece opțiunile de conversie sunt destul de limitate în WebEx NRP, vă recomandăm să rulați fișierul convertit printr-un convertor de fișiere video. Pentru a face acest lucru, mai întâi, convertiți-l cu NRP și apoi puneți videoclipul convertit printr-un convertor de fișiere video din acel link, astfel încât să puteți salva fișierul ARF în AVI, MPG, MKV, MOV etc.


Mai multe informații despre formatul ARF

Formatul de fișier WebEx Advanced Recording poate stoca până la 24 de ore de conținut video într-un singur fișier.

Fișierele ARF care conțin videoclipuri pot fi de până la 250 MB pentru fiecare oră de timp de înregistrare, în timp ce cele care nu au conținut video sunt de obicei destul de mici la aproximativ 15-40 MB pe oră de întâlnire.

Încă nu vă puteți deschide fișierul?

Unele formate de fișiere arată foarte mult ca și cum ar folosi literele de extensie de fișier „ARF” atunci când de fapt nu. Acest lucru poate fi foarte confuz atunci când descoperiți că fișierul pe care îl aveți nu se deschide cu programele cu care credeți că ar trebui să funcționeze. Cel mai bine este să verificați din nou extensia fișierului pentru a vă asigura că citește .ARF.

Cel mai adesea este cazul în care două formate de fișiere diferite nu se deschid cu aceleași programe. Deci, dacă aveți un fișier care nu este cu adevărat un fișier ARF, probabil că nu va funcționa cu software-ul menționat pe această pagină, deoarece nu este deloc asociat cu WebEx.

De exemplu, formatul de fișier Attribute-Relation folosește extensia de fișier ARFF, dar nu are nicio legătură cu WebEx. În schimb, funcționează cu aplicația de învățare automată Weka.

Nici fișierele ARR nu sunt fișiere WebEx, ci în schimb fișiere Amber Graphic, fișiere MultiMedia Fusion Array sau fișiere Advanced RAR Password Recovery Project. Dacă ați încercat să deschideți unul dintre aceste fișiere cu WebEx, veți descoperi rapid că programul habar nu are ce să facă cu datele.

Fișierele cu extensiile de fișiere ARY, ASF și RAF sunt câteva alte exemple.