Cum se descarcă Kik pe telefoanele Android


Găsiți Kik în Magazin Play

 Gregory Baldwin / Getty Images

Înainte de a putea trimite mesaje prietenilor cu Kik, trebuie să descărcați aplicația pe dispozitivul dvs. Android. Kik este o aplicație de mesagerie instant pentru utilizatorii de telefonie mobilă care vă permite să discutați cu alți prieteni cu aplicația instalată pe dispozitivul lor. Pe lângă trimiterea și primirea de mesaje instantanee, utilizatorii pot, de asemenea, să partajeze fotografii, să trimită videoclipuri de pe YouTube, să schițeze și să trimită imagini, să caute și să redirecționeze imagini și meme pe Internet și multe altele.


Cum se descarcă Kik pe dispozitive Android

Sunteți gata să instalați aplicația? Urmați acești pași simpli pentru a începe descărcarea:

  1. Deschideți Magazinul Google Play pe dispozitivul dvs. Android.
  2. Faceți clic și căutați „Kik” în Magazin Play.
  3. Selectați aplicația corespunzătoare.
  4. Faceți clic pe butonul verde „Instalare”.
  5. Acceptați permisiunile aplicației, dacă vi se solicită, apăsând „Acceptați”.
  6. Deschideți aplicația după finalizarea instalării.

Cerințe de sistem Kik pentru Android

Înainte de a descărca Kik, asigurați-vă că dispozitivul dvs. Android acceptă această aplicație sau nu veți putea trimite mesaje prietenilor. Telefonul sau dispozitivul dvs. trebuie să aibă:

  • Android 2.2 și Up
  • Spațiu liber de 3.5 MB
  • Acces la internet WiFi sau plan de date

Acceptați Termenii și condițiile Kik

Apoi, trebuie să acceptați termenii și condițiile Kik și politica de confidențialitate pentru a continua. Faceți clic pe „Sunt de acord” pentru a continua.

Vă recomandăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a-i accepta, deoarece aceștia precizează drepturile dvs. de utilizare a aplicației, orice răspundere pe care o aveți de la utilizarea software-ului și modul în care ar putea fi utilizate datele dvs. Puteți citi oricând Termenii și condițiile Kik și Politica de confidențialitate.


Lucruri pe care ar trebui să le știți despre Termenii și condițiile Kik

Există câteva puncte din termenii de utilizare și politica de confidențialitate pe care probabil ar trebui să le cunoașteți dinainte. Cu toate acestea, nu acceptați acest lucru ca înlocuitor pentru citirea întregului lucru - ar trebui să îl citiți în întregime pentru a vă asigura că vă înțelegeți drepturile și responsabilitățile care vin odată cu utilizarea aplicației Kik.

Ești responsabil pentru ceea ce postezi
Probabil nu este surprinzător, dar prin utilizarea acestei aplicații, sunteți de acord că aveți dreptul de a partaja conținutul pe care îl trimiteți (de exemplu, dețineți lucrarea și nu încălcați legile privind mărcile comerciale), nu este hărțuitor, abuziv, dăunător sau vulgar și face să nu conțină pornografie sau nuditate. Acest lucru nu include totul, așa că citiți-l pentru a afla ce este acceptabil și ce nu este pe Kik.

Informațiile dvs. sunt colectate
Kik Messenger colectează informații despre dvs. și dispozitivul dvs. mobil, conform 2.10 „Informații colectate prin tehnologie”. Aceste informații pot include tipul de dispozitiv pe care îl utilizați și pot fi legate de numele dvs. de ecran.

Informațiile dvs. pot fi utilizate
Deși informațiile dvs. personale nu vor fi utilizate fără a vă informa mai întâi, informațiile statistice anonime pot și vor fi utilizate pentru analiza și raportarea tiparelor de utilizare, în conformitate cu termenii de serviciu și politica de confidențialitate. Kik nu vinde informații despre clienți către terți, conform secțiunii 3. Utilizarea informațiilor.

Creați un cont Kik gratuit

Acum sunteți gata să creați un nou cont Kik. Kik este liber de utilizat și necesită o scurtă aplicație pentru a vă conecta dacă sunteți un utilizator nou. Pentru a începe, faceți clic pe culoarea albastră „Creați un cont nou”, așa cum este ilustrat mai sus.

Cum să vă înscrieți la Kik

Când vi se solicită, urmați acești pași pentru a obține noul cont:

  1. Introduceți prenumele în primul câmp.
  2. Introduceți numele de familie în al doilea câmp.
  3. Tastați numele de ecran dorit în al treilea câmp.
  4. Introduceți adresa de e-mail în al patrulea câmp.
  5. Alegeți parola și tastați-o în ultimul câmp.
  6. Faceți clic pe fereastra camerei din colțul din stânga sus pentru a selecta / face o fotografie pentru contul dvs.
  7. Atingeți butonul verde „Înregistrați-vă” pentru a vă crea noul cont Kik.

Cum să vă conectați la Kik pe dispozitivul dvs. Android

Dacă aveți deja un cont Kik, vă puteți conecta la contul dvs. urmând acești pași:

  1. Faceți clic pe butonul gri „Conectare” din pagina principală.
  2. Introduceți numele ecranului în primul câmp.
  3. Tastați parola în al doilea câmp.
  4. Faceți clic pe butonul verde „Următorul” pentru a vă conecta.

Caută prieteni pe Kik

La prima semnare, Kik vă va solicita să găsiți prieteni în aplicație prin agenda telefonică a dispozitivului dvs. Android. Faceți clic pe „Da” pentru a permite aplicației să vă acceseze agenda și să localizeze prietenii care au și Kik pe telefoanele lor.