Cum se convertește PDF în Kindle

În timp ce dispozitivele de citire și aplicațiile Amazon Kindle sunt cunoscute pe scară largă pentru capacitatea lor de a descărca și afișa conținut digital achiziționat din magazinul online Amazon, cum ar fi romane și cărți de benzi desenate, mulți oameni încă se bucură să citească conținut prin fișiere PDF pe care le-au creat singure sau le-au descărcat de pe alt sursă. Dacă aveți fișiere PDF pe care doriți să le citiți pe Kindle, puteți converti PDF în Kindle și le puteți citi folosind aplicația sau cititorul Kindle.


Puteți citi PDF pe Kindle?

Din fericire, răspunsul este da. Toate aplicațiile și ereaderele Amazon Kindle oferă suport pentru fișiere PDF. Fișierele PDF pot fi citite în formatul lor nativ de fișier PDF sau convertite în formatul nativ de fișier Kindle, deși acest lucru nu este necesar în majoritatea cazurilor.

Transferul unui fișier PDF într-un dispozitiv de citire sau aplicație Kindle se face prin e-mail și este complet gratuit. Există însă mai mulți pași pentru a iniția transferul. Va trebui să vă localizați adresa de e-mail Kindle, să vă aprobați adresa personală de e-mail, să trimiteți fișierul PDF către Kindle prin e-mail și apoi să deschideți în cele din urmă fișierul PDF în aplicația sau cititorul dvs. Kindle. Continuați să citiți pentru a afla detaliile finalizării fiecărui pas.


Cum să vă găsiți adresa de e-mail Kindle

Pentru a citi PDF-ul pe Kindle și a iniția procesul de transfer de fișiere, va trebui să cunoașteți adresa de e-mail unică asociată cu dispozitivul dvs. de citire Kindle, tabletă sau aplicație.

Această adresă de e-mail este denumită oficial adresa de e-mail de trimitere la Kindle.

Adresa dvs. de e-mail trimisă la Kindle nu este adresa de e-mail pe care o utilizați pentru a vă conecta la site-ul sau aplicațiile Amazon. Nici e-mailul pe care îl utilizați pentru accesarea serviciilor Amazon, cum ar fi site-ul de streaming de jocuri video, Twitch.

Este complet de înțeles dacă v-ați uitat adresa de e-mail de trimitere la Kindle, deoarece majoritatea oamenilor nu ar fi folosit-o prea mult, dacă ar fi deloc. Din fericire, este foarte ușor de localizat și poate fi găsit în setările secțiunea sistemului de operare de pe Kindle în sine sau din cadrul setările pagină din aplicația dvs. Kindle.

Adresa dvs. de e-mail de trimitere la Kindle poate fi găsită și pe această pagină de pe site-ul Amazon făcând clic pe elipsa de lângă aplicația sau dispozitivul dvs. preferat Kindle.

Această pagină conține, de asemenea, informații despre aplicațiile Audible instalate care nu acceptă funcționalitatea de trimitere la Kindle. Dacă nu puteți vedea o adresă de e-mail, verificați din nou pentru a vă asigura că nu vedeți detaliile unei aplicații Audible.

Fiecare adresă de e-mail de trimitere la Kindle este complet diferită pentru fiecare dispozitiv, deci dacă doriți să trimiteți un PDF la mai multe dispozitive, va trebui să trimiteți prin e-mail fișierul la mai multe adrese de e-mail de trimitere la Kindle.


Aprobarea adresei dvs. de e-mail pentru transferul de fișiere PDF Kindle

În mod implicit, adresa dvs. de e-mail pe care o utilizați pentru a vă conecta la site-ul și aplicațiile Amazon va fi deja aprobată pentru trimiterea fișierelor PDF către aplicațiile și ereader-urile dvs. Kindle. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați o altă adresă de e-mail, va trebui să o înregistrați ca adresă de e-mail aprobată.

Acest lucru se face pentru a împiedica străini complet să trimită spam către dispozitive Kindle cu propriile lor PDF-uri.

Pentru a adăuga o adresă de e-mail aprobată în contul dvs.:

  1. Du-te la Preferințe secţiunea de Gestionați-vă conținutul și dispozitivele pagină de pe site-ul Amazon

  2. În Setări documente personale, Faceți clic pe Adăugați o nouă adresă de e-mail aprobată.

  3. După ce faceți clic pe link, va apărea un formular. Introduceți adresa de e-mail în câmpul furnizat și faceți clic pe Adaugă adresă.


Cum să trimiteți PDF la Kindle

Acum că aveți adresa de e-mail trimisă la Kindle și ați adăugat adresa de e-mail personală ca e-mail aprobat în contul dvs. Amazon, sunteți gata să trimiteți PDF-ul la Kindle.

  1. Deschideți aplicația sau serviciul de e-mail preferat, cum ar fi Outlook sau Gmail și începeți să compuneți un e-mail nou.

  2. În cadrul destinatarii or Adresă , introduceți adresa de e-mail trimitere la Kindle pentru dispozitivul de citire Kindle, tabletă sau aplicație la care doriți să trimiteți fișierul PDF.

  3. Dacă doriți să convertiți fișierul PDF în formatul nativ de fișier Kindle, scrieți Converti în e-mail Subiect linia. Amazon vă va converti automat fișierul PDF în timpul procesului de trimitere.

    Fișierele PDF cu stiluri avansate sau complexe își pot pierde formatarea atunci când sunt convertite. Dacă fișierul dvs. se afișează incorect, pur și simplu repetați acești pași și părăsiți fișierul Subiect linie necompletată. Dispozitivele și aplicațiile Kindle pot citi, în general, fișiere PDF complet bine, fără nicio conversie.

  4. Atașați fișierul PDF la e-mail, așa cum ați face cu orice alt atașament de e-mail.

    Asigurați-vă că fișierul PDF se încarcă în e-mail înainte de a continua.

  5. Clic Trimite.

  6. Transferul de fișiere PDF Kindle poate dura de la câteva minute la o oră și poate varia în funcție de dimensiunea fișierului.

    Dacă Kindle-ul dvs. sau dispozitivul inteligent cu aplicația Kindle instalată pe acesta este deconectat de la internet, Amazon va încerca în continuare să trimită fișierul PDF timp de aproximativ 60 de zile. După expirarea acestui timp, va trebui să trimiteți din nou fișierul într-un nou e-mail.


Cum să citiți PDF pe eReaders Kindle

După ce ați trimis un fișier PDF la adresa de e-mail asociată a dispozitivului dvs. de lectură Kindle, acesta ar trebui să apară în biblioteca dvs. obișnuită de romane, cărți de benzi desenate și alte publicații pe care le-ați cumpărat sau descărcat în trecut.

Citirea fișierelor PDF pe un Kindle funcționează exact în același mod ca și citirea unei cărți electronice Kindle. Tot ce trebuie să faceți este să atingeți miniatura sau titlul acesteia și se va deschide automat.

Cum să citiți PDF pe Kindle pentru PC și Mac

Aplicațiile Kindle pentru computerele Windows și macOS nu au adrese de e-mail de trimitere la Kindle, dar acceptă importul nativ pentru fișiere PDF locale.

Iată cum puteți citi fișiere PDF în aplicațiile Kindle pentru PC și Mac.

  1. Deschideți aplicația Kindle pe computerul dvs. Windows sau Mac.

  2. Clic Fișier.

  3. Clic Importați PDF.

  4. Va apărea un browser de fișiere. Găsiți fișierul PDF și faceți clic Deschis.

  5. Fișierul PDF va fi acum lizibil și modificabil în aplicația Kindle.

    Când ați terminat, puteți închide aplicația așa cum faceți de obicei sau puteți face clic Bibliotecă pentru a reveni la meniul principal al aplicației.