Cum se convertește PDF în fișiere Word pe Mac

Având în vedere cât de comune sunt formatele de fișiere PDF și World document, ați crede că ar exista o modalitate ușoară de a converti PDF-urile în documente Word. Din păcate, nu este cazul.

Principalul beneficiu al transformării unui PDF într-un fișier Word este că ușurează editarea și formatarea în Microsoft Word. Când ați terminat de editat în Word, îl puteți converti cu ușurință într-un fișier PDF folosind Export funcție sub Fișier tab.

Pentru a converti PDF-ul într-un fișier Word, veți avea nevoie de câteva instrumente suplimentare. Iată trei moduri diferite de a face acest lucru.


Cum să convertiți fișiere PDF în fișiere Word utilizând un instrument gratuit bazat pe web

Cel mai simplu și mai rapid mod de a converti un PDF într-un fișier Word pe care îl puteți deschide pe Mac este de a utiliza unul dintre multele instrumente gratuite de conversie bazate pe web. Pentru acest exemplu, vom folosi Smallpdf.

Instrumentul de conversie PDF în Word al Smallpdf este gratuit, dar oferă mai multe instrumente și caracteristici cu planurile sale premium plătite.

  1. Navigați la smallpdf.com/pdf-to-word pe un browser web.

  2. Deschis Găsitor pe Mac, navigați la folderul în care este salvat PDF-ul, selectați fișierul PDF și trageți-l în spațiul albastru de pe pagina web.

    Alternativ, selectați Alege fisierele pentru a deschide o fereastră de încărcare a fișierelor, selectați fișierul PDF respectiv, apoi selectați Deschis.

    Dacă fișierul PDF este stocat în contul Google Drive sau în contul Dropbox, selectați pictograma săgeată de lângă Alege fisierele, Apoi selectați Din Google Drive or Din Dropbox pentru a deschide Google Drive sau Dropbox și a selecta fișierul direct din contul dvs.

    S-ar putea să dureze câteva secunde sau mai mult pentru ca procesul de conversie să fie finalizat, în funcție de dimensiunea fișierului și de viteza conexiunii la internet.

  3. După finalizarea conversiei, selectați sageata in jos lângă numele fișierului pentru al descărca instantaneu ca fișier DOCX.

    De asemenea, puteți selecta plic pictogramă pentru a genera un link pe web, dropbox pictogramă pentru a o salva în contul dvs. Dropbox sau în Disc Google pictogramă pentru a o salva în contul dvs. Google Drive.


Cum se convertește PDF în fișiere Word utilizând Adobe Acrobat Pro DC pentru Mac

Este posibil să ascundeți un PDF într-un fișier Word direct din documentul PDF în sine - dar numai dacă utilizați un plan premium Adobe Acrobat Pro DC. Acest plan oferă o soluție PDF completă atât pentru Windows, cât și pentru Mac, începând de la 15 USD pe lună, cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile.

Vom folosi versiunea de încercare gratuită a Adobe Acrobat Pro DC în pașii următori.

  1. Navigați la acrobat.adobe.com/us/en/acrobat/how-to/pdf-to-word-doc-converter.html într-un browser web.

  2. Selectați Incepe o probă gratuită, Apoi selectați Incepe.

  3. În pagina următoare, introduceți adresa de e-mail în câmp, apoi utilizați lista derulantă pentru a selecta planul la care doriți să vă înscrieți (lunar, anual plătit în avans sau anual plătit lunar). Selectați A continua cand esti gata.

    Dacă doriți doar să testați serviciul, puteți anula planul înainte de finalizarea perioadei de șapte zile și evitați să fiți taxat.

  4. În pagina următoare, creați sau conectați-vă la contul dvs. Adobe introducând parola.

  5. Introduceți informațiile de plată în pagina următoare, apoi selectați Incepe o probă gratuită.

  6. După ce informațiile dvs. de plată au fost acceptate, selectați Incepe.

  7. Acrobat Pro DC va începe descărcarea pe Mac. După finalizarea descărcării, faceți dublu clic pe fișierul descărcat pentru a începe instalarea și urmați instrucțiunile.

  8. Când apare fereastra de instalare Acrobat Pro DC, introduceți adresa de e-mail și parola, apoi selectați Intra in cont.

  9. Utilizați listele derulante pentru a răspunde la întrebări. Selectați A continua cand esti gata.

  10. Selectați Începeți instalarea. Instalarea poate dura câteva minute.

  11. După finalizarea instalării, aplicația Acrobat Pro DC se va deschide automat. Selectați Deschideți fișierul pentru a localiza și selecta fișierul PDF pe care doriți să îl convertiți

  12. În meniul vertical din dreapta fișierului PDF, selectați Exportați PDF.

  13. Pe pagina următoare, asigurați-vă că Microsoft Word opțiunea este evidențiată în albastru. Opțional, selectați pictograma roată pentru a face ajustări la setările DOCX.

  14. Selectați Export, apoi utilizați fereastra următoare pentru a alege unde doriți să salvați fișierul pe Mac.

  15. Opțional, redenumiți fișierul și selectați Economisești. După finalizarea conversiei, fișierul se va deschide automat în Word.


Cum să convertiți fișiere PDF în fișiere Word utilizând o aplicație existentă pe Mac

Ultima modalitate de a converti un PDF într-un document Word implică utilizarea unei aplicații numite Automator, care vine instalată pe toate computerele Mac. Această aplicație este utilizată pentru a vă ajuta să automatizați anumite sarcini prin crearea de fluxuri de lucru. Deși nu va converti fișiere PDF direct în formate de fișiere DOC sau DOCX, puteți utiliza Automator pentru a salva fișiere PDF ca fișiere Rich Text (TXT), pe care le puteți utiliza pentru a le deschide în Word și apoi pentru a le salva ca fișiere Word.

Următoarele instrucțiuni se aplică Mac-urilor care rulează macOS 10.4 sau o versiune ulterioară.

  1. Deschide-ul aplicatii dosar.

  2. selectaţi Automator aplicație, marcată de imaginea robotului.

  3. În fereastra care vă cere să alegeți un tip pentru documentul dvs., selectați Workflow, Apoi selectați Alege.

  4. În coloana verticală aflată în partea stângă a ferestrei, selectați Fișiere și foldere.

  5. În coloana verticală din mijloc, selectați Cereți articole Finder și trageți-l în spațiul deschis spre dreapta. Veți vedea o nouă casetă care apare.

  6. Acum reveniți la coloana cea mai îndepărtată la stânga și selectați PDF-urilor.

  7. În coloana verticală din mijloc, selectați Extrageți text PDF și trageți-l din nou în spațiul deschis spre dreapta, sub prima casetă. Va apărea o altă casetă.

  8. În caseta Extract PDF Text, selectați Text îmbogățit în loc de text simplu pentru ieșire.

  9. Selectați Fișier > Economisești pentru a oferi un nume fluxului de lucru nou creat și selectați Lista derulantă Format fișier pentru a selecta aplicație în loc de Workflow. Acum îl puteți salva oriunde pe Mac.

  10. Accesați dosarul în care tocmai ați salvat aplicația flux de lucru și faceți dublu clic pe ea. (Ar trebui să apară ca robot pictogramă.) Va apărea o fereastră de fișier.

  11. Selectați fișierul PDF, apoi selectați Alege. Fișierul PDF va fi convertit și salvat automat ca document Rich Text în același dosar în care a fost salvat fișierul PDF original.

  12. Faceți clic dreapta pe documentul Rich Text nou creat, plasați cursorul peste Open With și selectați Cuvânt. Odată deschis în Word, puteți salva fișierul ca fișier Word standard.

Ori de câte ori doriți să convertiți un PDF într-un fișier Word, puteți utiliza aplicația de flux de lucru pe care ați creat-o în pașii de mai sus. Luați în considerare păstrarea acestuia pe computer, astfel încât să nu trebuie să creați unul nou de fiecare dată când doriți să convertiți un PDF într-un fișier Word.