Cum se convertesc fișiere PDF în format JPG

Puteți salva un PDF în JPG dacă doriți ca documentul să fie o imagine. Când salvați un PDF în format JPG, documentul nu mai trebuie deschis cu un cititor PDF și poate fi vizualizat cu majoritatea vizualizatorilor de imagini.

O conversie PDF în JPG este adesea utilă atunci când partajați un PDF, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că cealaltă persoană are un vizualizator sau un plug-in PDF pe computer sau un deschizător de PDF pe telefon. Cu toate acestea, există unele dezavantaje ale conversiei PDF în JPG, pe care ar trebui să le luați în considerare înainte de a efectua conversia.

O altă modalitate de a salva un PDF ca fișier JPEG este de a utiliza un convertor special care convertește doar imaginile din PDF. Este posibil să utilizați acest tip de convertor dacă doriți doar imaginile din PDF - convertorul va extrage imaginile PDF și le va salva în format JPG.


Ar trebui să o faci?

Deși există beneficii în salvarea unui PDF în JPG, este important să știți ce se întâmplă de fapt atunci când efectuați conversia. Deoarece un PDF este un document, iar un JPG o imagine, două tipuri complet diferite de fișiere, nu puteți face conversii fără a pierde unele aspecte ale PDF-ului.

De exemplu, dacă vreți să editați textul în PDF, vă recomandăm să îl păstrați în format PDF (sau cel puțin să nu ștergeți PDF-ul original după conversia în JPG). În timp ce majoritatea PDF-urilor pot fi editate folosind un editor PDF, probabil că majoritatea dintre ele nu pot face același lucru cu un JPG și probabil că veți avea dificultăți în găsirea unui convertor JPG în text bun.

O altă problemă a convertoarelor PDF în JPG este că, în timpul conversiei, orice conținut încorporat, cum ar fi marcaje sau audio, se pierde și este inutilizabil în JPG. Dacă nu păstrați PDF-ul original pentru a accesa aceste lucruri, nu le puteți recupera niciodată, deoarece nu puteți converti JPG în PDF și vă așteptați să recuperați acele obiecte încorporabile.


Instrumente de conversie PDF în JPG

Există mai multe moduri de a salva pagini întregi dintr-un PDF în format JPG. Metoda pe care alegeți să o utilizați ar trebui să depindă în primul rând de sistemul de operare pe care îl utilizați și dacă aveți deja convertorul pe computer.

PDF2JPG.net. Captură de ecran 

PDFtoJPG.net este unul dintre cele mai ușoare locuri pentru a converti fiecare pagină a PDF-ului într-o imagine separată în format JPG. Acest convertor PDF funcționează pe Windows, MacOS, Linux și orice alt sistem de operare care acceptă un browser. Încărcați PDF-ul pe site-ul web respectiv, alegeți calitatea JPG, așteptați conversia în JPG și apoi descărcați oricare dintre pagini ca JPG sau descărcați un ZIP al tuturor paginilor convertite.

PDFtoJPG.me este similar, dar acceptă PDF-uri mai mari și vă permite să alegeți o serie de pagini de convertit.

screenshot

Pixillion este un convertor gratuit de fișiere de imagine pentru Windows și macOS care vă permite să încărcați un PDF în program și apoi să îl convertiți în JPG. De asemenea, puteți ajusta rezoluția, scala imaginile, răsturnați paginile, rotiți paginile, adăugați un filigran la imagini și multe altele. Fiecare pagină din PDF va fi salvată ca un fișier JPG separat.

screenshot

Dacă aveți Windows 10, este posibil să preferați să folosiți aplicația Windows PDF în JPEG. Trebuie doar să deschideți fișierul PDF din acel program, să alegeți un folder și apoi să apăsați pe Converti pentru a crea un JPG pentru fiecare pagină din PDF.

screenshot

utilizatorii macOS sunt cel mai bine folosiți instrumentul PDF încorporat pentru a converti PDF în JPG. Deschideți PDF-ul pentru a lansa Preview (sau deschideți Preview mai întâi și accesați Fișier > Deschis… dacă nu pornește automat), apoi alegeți JPG prin Fișier > Export… opțiunea de meniu. De asemenea, puteți face clic dreapta pe oricare dintre paginile din panoul din stânga pentru a exporta pagina PDF în JPG.

screenshot

Dacă aveți deja Adobe Photoshop pe computer, îl puteți utiliza pentru a converti o pagină PDF în JPG. Deschideți PDF-ul așa cum ați face orice imagine, alegeți pagini , apoi utilizați opțiunea Fișier > Salvează ca... opțiunea de meniu pentru a salva pagina ca fișier imagine JPG.

screenshot

Adobe Acrobat este similar cu Photoshop: nu este gratuit, dar dacă îl aveți, este perfect pentru conversia PDF în JPG. Deschideți PDF-ul și apoi accesați Fișier > Export către > Imagine > JPEG pentru a converti toate paginile PDF în fișiere JPG.

Unele alte convertoare PDF în JPG, dintre care unele acceptă conversiile în serie, includ PDFMate PDF Converter, UniPDF, EasyPDF.com, DocuFreezer, Boxoft PDF în JPG, LightPDF, Icecream PDF Converter și UnitePDF. Unele separatoare PDF sunt, de asemenea, capabile să convertească PDF în JPG.

DocuFreezer produce un filigran pe toate paginile convertite dacă utilizați versiunea gratuită, iar EasyPDF.com, LightPDF și UnitePDF sunt singurele din acea listă care sunt convertoare online PDF în JPG; celelalte sunt programe pe care le instalați pe computer.

Dacă nu doriți ca paginile PDF convertite să fie separate, JPG-uri individuale, ci doar un singur fișier JPG mare cu toate paginile îmbinate împreună, trebuie să utilizați un instrument complet diferit. Filesmerge.com este un exemplu de site web care poate îmbina toate paginile JPG într-un singur fișier, orizontal sau vertical, care ar putea fi mai ușor de trimis sau stocat, mai degrabă decât de a păstra toate paginile ca fișiere separate.


Convertiți imagini PDF în JPG-uri

O altă modalitate de a converti un PDF în JPG este dacă doriți să salvați imaginile din PDF în format JPG. Cu alte cuvinte, puteți extrage toate imaginile dintr-un PDF și le puteți converti în JPG.

screenshot

O modalitate de a face acest lucru de la orice sistem de operare este folosind un convertor online PDF în JPG. I Love PDF este una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru, deoarece puteți încărca PDF-ul de pe (și salva JPG-urile pe) computerul dvs., contul dvs. Google Drive sau Dropbox. Dacă sunt extrase mai multe JPG-uri, le veți primi într-un fișier ZIP.

Puteți obține, de asemenea, imagini JPG dintr-un PDF folosind Photoshop (alegeți fișierul imagini opțiune după alegerea PDF-ului pentru deschidere) sau Adobe Acrobat (unelte > Exportați PDF > Imagine > Exportați toate imaginile).