Cum se configurează AOL Mail în Windows Mail

AOL Mail este un serviciu de e-mail gratuit, bazat pe web, oferit de AOL. Dacă aveți un cont AOL Mail, nu vă limitați la site-ul sau aplicația AOL pentru a vă accesa mesajele de e-mail. Este ușor să sincronizați AOL Mail cu un client de e-mail terță parte, cum ar fi Windows Mail, permițându-vă să citiți, să descărcați, să trimiteți și să răspundeți la mesajele AOL din Windows Mail.

Instrucțiunile din acest articol se aplică sincronizării AOL Mail cu Windows 10 Mail și aplicației Mail în Windows 8.


Accesați AOL Mail cu Windows 10 Mail

Mail este programul implicit de e-mail încorporat în Windows 10 și Windows 8; este supranumit Windows Mail în Windows Vista. Mail vă permite să accesați diferite conturi de e-mail, cum ar fi contul dvs. AOL Mail, într-un singur loc centralizat.

Windows 10 Mail acceptă automat orice cont de e-mail care acceptă POP sau IMAP, deci este ușor să-l sincronizați cu AOL Mail.

Poate fi necesar să cunoașteți setările serverului IMAP sau setările serverului POP AOL pentru a descărca e-mailul în Windows Mail, precum și setările serverului AOL SMTP pentru a trimite e-mailuri. Aceste setări vor fi menționate mai jos atunci când este necesar, deoarece programele Windows Mail mai noi cunosc deja aceste informații.


Accesați un cont de e-mail AOL cu Windows 10 Mail

  1. Deschideți Mail și selectați setările (pictograma roată) în partea stângă jos.

  2. Selectați Conturi> Adăugați conturi. Alege un cont apare caseta.

  3. Selectați Alt cont din lista opțiunilor.

  4. Tastați adresa de e-mail AOL Mail în primul câmp și apoi completați restul paginii cu numele dvs. și parola pentru cont.

  5. Selectați Intra in cont.

  6. Selectați Făcut.

  7. Acum puteți utiliza butonul meniu din partea stângă sus a Mail pentru a comuta între conturile dvs. de e-mail și pentru a accesa AOL Mail prin Windows 10 Mail.


Accesați un cont de e-mail AOL cu Mail în Win 8

  1. Deschideți aplicația Mail și introduceți fișierul CÂȘTIGĂ + C combinație de tastatură.

  2. Selectați setările din meniul care apare în dreapta ecranului.

  3. Alege Conturi.

  4. Selectați Adăugați un cont.

  5. Alege AOL din listă.

  6. Tastați adresa de e-mail AOL și parola în câmpurile furnizate.

  7. selectaţi Ia legătura pentru a adăuga contul de e-mail AOL în aplicația Mail.

    Dacă nu vedeți mesaje, este posibil să nu aveți e-mailuri recente în contul respectiv. E-mailul vă va oferi o opțiune precum: „Fără mesaje din ultima lună. Pentru a primi mesaje mai vechi, accesați Setări”. Selectați acel link pentru a accesa setările, și apoi sub Descărcați e-mail de la secțiune, pentru a alege Oricând.