Cum se afișează orice ecran de telefon pe un computer Windows

După ce Microsoft și-a retras platforma Windows 10 Mobile și a pivotat către Android și software open-source, noua aplicație Your Phone a adus interactivitate reală între Windows 10 și anumite dispozitive Android. Pentru androizi mai vechi și pentru iPhone, nu puteți interacționa nativ. Cu toate acestea, puteți arunca ecranul telefonului pe ecranul computerului sau puteți utiliza o aplicație.

Aceste instrucțiuni se aplică pentru Windows 10.


Telefonul dvs. pentru Windows 10

În 2018, Microsoft a lansat o aplicație numită Your Phone care, atunci când este asociată cu aplicația Your Phone Companion pentru Android, acceptă împerecherea Wi-Fi pentru a permite telefonului dvs. să interacționeze direct cu sistemul de operare mobil.

Aplicația Telefonul dvs. poate:

  • Afișați notificările Android în lista de notificări Windows.
  • Trimiteți și primiți mesaje text prin telefon folosind aplicația Windows.
  • Afișați fotografiile dispozitivului și gestionați accesul la glisare și fixare a fișierelor între telefon și Windows.
  • Oglindați ecranul Android în timp real și susțineți controlul de la distanță al telefonului prin intermediul aplicației.
  • Trimiteți și primiți apeluri prin Windows, utilizând telefonul ca dispozitiv de trecere, cu condiția ca telefonul să accepte o formă specifică (și nouă) de conectivitate Bluetooth.

Configurarea necesită un computer Windows 10 cu actualizarea din mai 2019 sau o versiune ulterioară și un smartphone Android cu Android 7.0 sau o versiune ulterioară. Ambele dispozitive trebuie să utilizeze aceeași rețea Wi-Fi. Pentru a efectua apeluri, computerul Windows 10 trebuie să utilizeze un radio Bluetooth.

Oglindirea ecranului cu telefonul dvs. necesită funcția Link to Windows, care este disponibilă într-un număr limitat de piețe de testare pentru Android 9 și mai mult pe Android 10.


Screen Casting

Apple nu acordă prioritate interoperabilității între iOS și iPadOS cu Windows 10. Pentru a proiecta un ecran iPhone sau iPad pe un ecran Windows, veți avea nevoie de un software special care să traducă standardul AirPlay.

Cum se folosește AirPlay pe un computer cu Windows

Pentru Android, imaginea este puțin mai neclară. Tehnologia Miracast care acceptă partajarea ecranului este încorporată în unele telefoane Android, dar nu în altele. Google, de exemplu, a eliminat funcția de pe dispozitivele Nexus deoarece concurează cu Chromecast.

Dacă aplicația Setări Android include o funcție Cast sau Wireless Display, atunci rularea aplicației Connect încorporată pe Windows 10 permite Windows să afișeze ecranul. Dacă aceste opțiuni Android sunt absente, totuși, Windows nu poate afișa ecranul telefonului.


Aplicații pentru furnizori

Un ecosistem mare de aplicații acoperă decalajul dintre dispozitivele Android, iOS și iPadOS și computerele Windows 10. Aceste aplicații variază în funcție de capacitate și puncte de preț. Întrucât aceste programe sunt greu de servit ca intermediar, ele tind să funcționeze indiferent de versiunea specifică a unui sistem de operare pe care îl aveți. Opțiunile includ:

  • ApowerMirror: acceptă oglindirea AirPlay pentru iOS și iPadOS și oglindirea plus telecomanda pentru dispozitivele Android peste Android 5.0.
  • LetsView: o aplicație Windows care reflectă ecranele Android, iOS și iPadOS. Oferă avantaje suplimentare, cum ar fi tabla albă și controlul PowerPoint de la distanță, pentru a satisface nevoile de afaceri și educaționale.
  • Scrcpy: o soluție open-source complet platformă, Scrcpy funcționează ca un utilitar shell. Oglindeste un ecran Android 5.0 sau mai mare printr-o conexiune USB sau wireless. Acest instrument este ideal pentru persoanele care au un pic de abilitate tehnică și nu doresc să se plătească alternativele comerciale.
  • Vysor: afișează și controlează un telefon Android. Vine în versiuni gratuite și cu plată. Versiunea cu plată oferă caracteristici suplimentare semnificative.