Cum se adaugă muzică într-un flux Mixer

Jocurile video din serviciile de streaming, cum ar fi Mixer, pot fi distractive și captivante, cu coloane sonore care te atrag în lumea lor pentru o aventură. Cu toate acestea, nu fiecare joc are o coloană sonoră care te suflă și poate că vrei să-ți condimentezi difuzarea Mixerului cu o parte din muzica preferată în fundal. Deși acest lucru este un pic dificil din cauza legilor drepturilor de autor, există modalități de a face acest lucru.


Cum să adăugați muzică la mixer utilizând o aplicație de streaming

Există două aplicații de streaming pe care le recomandăm dacă doriți să adăugați muzică la fluxul Mixer: OBS Studio sau XSplit. Ambele pot fi descărcate și utilizate gratuit, deși unele dintre caracteristicile XSplit sunt ascunse în spatele unui perete de plată. Dacă sunteți nou în streaming, OBS, în special, este un serviciu bun de încercat.

Pentru mai multe detalii, consultați ghidul nostru de streaming cu OBS Studio sau streaming cu XSplit. În timp ce aceste două ghiduri oferă detalii despre diferite platforme de streaming, configurarea aplicațiilor este în esență aceeași.

După ce ați găsit muzica pe care doriți să o redați, este destul de ușor să adăugați muzică la Mixer folosind una dintre aceste aplicații de streaming. Instrucțiunile de mai jos ilustrează cum să transmiteți muzică în flux utilizând OBS, dar majoritatea aplicațiilor de streaming ar trebui să utilizeze o metodă similară pentru a adăuga muzică la fluxul dvs. Utilizatorii de PC și Xbox One ar trebui să utilizeze această metodă. Acest lucru înseamnă că jucătorii Xbox One vor trebui să transmită în flux conectându-se la Windows 10 sau utilizând o carte de captură precum Elgato.

  1. Deschide-ul aplicație de streaming la alegere.

  2. Selectați setările. (În OBS, acest meniu este în partea dreaptă jos a ferestrei dvs.)

  3. Activați înregistrarea Audio desktop.

  4. Porniți muzica pe care doriți să o redați în timpul difuzării.

    Fereastra OBS ar trebui să afișeze activitate pe porțiunea audio a barei Mixer atunci când porniți muzică. Acest lucru va indica faptul că poate auzi și reda în flux ceea ce redați.

  5. Selectați Porniți Streaming pentru a începe difuzarea.

  6. Bucurați-vă de muzica pe care ați adăugat-o la Mixer!


Ce muzică pot reda pe un stream?

Singura muzică pe care o puteți reda în mod legal în fundalul unei difuzări este muzica care intră sub licența creative commons, care nu încalcă drepturile de autor.

Dacă redați muzică protejată prin drepturi de autor, riscați să fiți suspendat, deoarece acest lucru încalcă Termenii și condițiile (TOS) ale mixerului. De asemenea, riscați o reclamație privind încălcarea drepturilor de autor, deoarece nu dețineți drepturile asupra noului album Imagine Dragons, chiar dacă vă place să-l ascultați.

Acest lucru este valabil și pentru muzica serviciilor de streaming, cum ar fi Spotify sau Pandora. Această muzică este protejată prin drepturi de autor și, cu excepția cazului în care plătiți drepturile de utilizare a muzicii, nu ar trebui să apară în fluxul dvs. Chiar dacă plătiți pentru Spotify, vi se acordă doar o licență personală, care nu acoperă partajarea muzicii prin difuzare. De aceea, atunci când încercați să jucați Spotify în fundal în timp ce transmiteți pe Xbox One, adepții dvs. vor auzi doar sunetul din joc și nu ceea ce vă confruntați personal.

În anumite cazuri, este posibil să puteți reda în mod legal muzică protejată prin drepturi de autor, dacă primiți permisiunea prealabilă de la proprietarul muzicii. De asemenea, este posibil să puteți reda muzică în conformitate cu legile privind utilizarea corectă. Acesta este un concept juridic complicat pe care ar trebui să îl înțelegeți corect.