Cum se adaugă comenzile rapide Safari pe un ecran de pornire iPhone

Dacă utilizați browserul Safari pe un dispozitiv iOS, este ușor să creați comenzi rapide pe ecranul de pornire care se vor deschide direct pe site-urile dvs. web preferate. Acesta este un mod ușor de a accesa rapid cele mai utilizate site-uri.

Iată cum să creați comenzi rapide de pe site-ul ecranului de pornire pe dispozitivul dvs. iOS.

Instrucțiunile din acest articol se aplică tuturor dispozitivelor iOS, inclusiv iPhone, iPad și iPod touch.

stockcam / Getty Images


Cum se adaugă comenzile rapide Safari pe ecranul de pornire iOS

Indiferent dacă doriți să accesați site-ul dvs. preferat de știri, contul webmail, site-ul bursier sau orice altceva, este ușor să creați o comandă rapidă rapidă Safari.

  1. Lansați Safari și navigați la un site pe care îl vizitați frecvent.

  2. Apăsați pe semn de carte pictogramă din partea de jos a ecranului (seamănă cu o casetă cu o săgeată orientată în sus).

  3. Robinet Adăugați pe ecranul principal.

  4. Acceptați numele sugerat pentru comanda rapidă sau introduceți unul care vă place mai mult, apoi atingeți Adăuga pentru a salva noua pictogramă de comandă rapidă pe ecranul de pornire.

  5. Veți vedea acum noua pictogramă lângă toate celelalte pictograme ale aplicației. Dacă aveți o mulțime de aplicații, poate fi necesar să derulați mai multe ecrane pentru ao găsi. Pentru a utiliza pictograma, trebuie doar să o atingeți pentru a accesa direct site-ul web salvat în Safari.


Creați un dosar de marcaje pentru pictogramele site-ului web

Dacă doriți acces ușor la mai multe marcaje web, repetați procesul de creare a pictogramei site-ului web cu alte site-uri web, apoi salvați-le pe toate într-un singur folder.

Țineți apăsată una dintre pictograme până când toate încep să se miște. Apoi atingeți și trageți o pictogramă de site web deasupra alteia pentru a crea un folder. Adăugați alte pictograme ale site-ului web în același folder prin glisare și plasare.