Cum se actualizează Snapchat

Echipa Snapchat lansează continuu tot felul de distracții și noi funcții uimitoare care fac aplicația mai distractivă de utilizat. Dacă doriți să fiți printre primii care folosesc aceste noi funcții, trebuie să știți cum să actualizați Snapchat pe dispozitivul dvs. atunci când o nouă versiune a aplicației devine disponibilă.

Atât dispozitivele Android, cât și cele iOS care rulează cele mai recente sisteme de operare au actualizarea automată a aplicațiilor încorporată chiar în ele, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la actualizarea manuală a aplicațiilor. În ciuda acestui fapt, unii oameni aleg să dezactiveze actualizarea automată și, chiar dacă nu, aplicațiile nu sunt întotdeauna actualizate chiar în momentul în care noile lor versiuni devin disponibile.

Iată cum să vă actualizați aplicația Snapchat atunci când o nouă versiune devine disponibilă.

Aceste instrucțiuni se aplică dispozitivelor iOS și Android, indiferent de versiunea Snapchat.


Actualizarea aplicației iOS prin App Store

Actualizările Snapchat sunt disponibile prin Apple App Store pentru iPhone și iPad și prin Play Store pentru dispozitive Android. Iată cum să actualizați aplicația iOS:

  1. Deschideți App Store aplicația de pe telefon sau tabletă atingând aplicația. Asigurați-vă că sunteți conectat la internet.

  2. Folosește actualizări fila din partea de jos pentru a găsi butonul pentru actualizarea Snapchat. Dacă nu vedeți o filă Actualizări, apăsați pe pictograma profilului.

  3. Robinet UPDATE chiar lângă Snapchat pentru a actualiza aplicația.

Eticheta de actualizare se va transforma într-un cerc de progres animat. După câteva secunde până la câteva minute (în funcție de conexiunea dvs.), veți putea deschide noua versiune a aplicației pentru a începe să o utilizați.


Actualizarea aplicației Android prin Google Play

Pașii pentru actualizarea Snapchat sunt puțin diferiți pe Android, dar la fel de ușor.

  1. Lansarea Joaca Store aplicație atingând-o.

  2. Apăsați pe meniu în partea din stânga sus a aplicației.

  3. Alege Aplicațiile și jocurile mele din listă.

  4. De la ACTUALIZĂRI filă din partea de sus, găsiți Snapchat în lista de actualizări.

  5. Dacă este disponibilă o actualizare Snapchat, puteți atinge UPDATE să-l.

Asta este tot ce există - nu este diferit decât actualizarea oricărei alte aplicații pe care ați instalat-o pe dispozitiv. Snapchat lansează întotdeauna noi funcții legate de chat, emoji, filtre, obiective, povești și multe altele pe care nu vrei să le ratezi. Puteți chiar Snapchat cu redarea muzicii de pe telefon.


Obțineți notificări despre cele mai recente actualizări Snapchat

În afară de verificarea în mod regulat a App Store sau Play Store pentru actualizări, poate fi puțin dificil să știi exact când devine disponibilă o nouă versiune Snapchat. Deoarece există o mulțime de bloguri care acoperă știri despre tehnologie și știri - inclusiv actualizări semnificative ale aplicațiilor - imediat ce devin relevante, atenția la aceste povești vă poate ajuta să aflați când este disponibilă o nouă actualizare Snapchat și ce modificări noi puteți face așteptați de la ea.


Configurați o alertă Google pentru Snapchat

Una dintre cele mai bune modalități de a primi știri despre actualizările Snapchat aproape imediat ce sunt raportate și preluate de Google este să configurați o alertă cu Alerte Google. Puteți utiliza „actualizarea Snapchat” ca termen pentru alertă.

Pentru a fi notificat de îndată ce apar noutăți despre actualizarea Snapchat, faceți clic pe Afișați opțiunile în aplicația dvs. pentru a afișa un meniu drop-down în care puteți seta Cât de des opțiunea pentru Așa cum se întâmplă. Creați alerta și veți fi notificat prin e-mail imediat ce Google preia orice este legat de o actualizare Snapchat.

Cum se folosește Știri Google pentru a crea un flux RSS personalizat


Utilizați mementouri IFTTT pentru a primi actualizări Snapchat

Dacă aveți un dispozitiv Android, puteți face acest lucru chiar și mai departe folosind IFTTT pentru a vă trimite un mesaj text de fiecare dată când primiți un nou e-mail de la Alerte Google.

Puteți face o rețetă care vă trimite un e-mail dacă se găsește o actualizare Snapchat în App Store (pentru iPhone și iPad). Acesta este cel mai bun mod de a verifica actualizările folosind IFTTT. Magazinul Play și Alertele Google nu sunt declanșatoare acceptate, dar este posibil ca o actualizare în App Store să însemne că există și o actualizare în Magazin Play.

În acest caz, puteți configura subiectul astfel încât să fie „actualizare Snapchat” sau „alerte Google”. Deși e-mailurile pe care le primiți prin Alerte Google pot fi pentru povești din actualizări Snapchat anterioare, sau, eventual, previziuni viitoare despre actualizarea aplicațiilor, acesta este în continuare un mod bun de a rămâne la curent.

Verificați setările pentru a activa funcțiile noi

Dacă descoperiți că toți prietenii dvs. vă trimit instantanee cu funcții noi și interesante pe care nu pareți să le aveți și ați actualizat deja aplicația la cea mai recentă versiune, vă recomandăm să accesați setările pentru a verifica și a vedea dacă este nevoie de ceva. să fie pornit mai întâi.

Pentru a accesa setările, atingeți pictograma profilului din partea stângă sus a Snapchat. Alege pictograma roată din colțul din dreapta sus și apoi atinge Administrare în temeiul SERVICII ADITIONALE eticheta.

Veți putea configura setările pentru filtre, călătorii, emoji de prieteni și permisiuni.

Doriți să încercați noi funcții Snapchat înainte de a fi lansate oficial? Alăturați-vă Snapchat Beta.