Cum se actualizează Fortnite pe Switch

Fortnite urmează modelul de producție „jocuri ca serviciu”, ceea ce înseamnă că jocul este actualizat frecvent cu noi gameplay-uri, povestiri și alt conținut pentru a menține jucătorii implicați. Aceste actualizări se lansează în mod regulat la toate versiunile jocului video, inclusiv la versiunea Nintendo Switch și trebuie instalate de jucători înainte de a juca online. De aceea, este important să știți cum să obțineți cea mai recentă actualizare Fortnite Nintendo Switch.


Cum să activați actualizările automate Fortnite Nintendo Switch

Cel mai simplu mod de a vă asigura că aveți întotdeauna cea mai recentă versiune a Fortnite on Switch este să activați actualizările automate.

Odată ce această opțiune este activată, consola Nintendo Switch va verifica frecvent actualizări de jocuri și aplicații ori de câte ori este conectată la internet. Când este detectată o actualizare a jocului Fortnite, datele vor fi descărcate și instalate automat în fundal.

Este o idee bună să vă mențineți Nintendo Switch andocat sau conectat la o sursă de alimentare, în timp ce actualizările automate sunt activate, deoarece descărcarea unor cantități mari de date poate consuma multă baterie.

Iată cum să activați actualizările de fundal Fortnite pe consola Nintendo Switch.

  1. Porniți consola Nintendo Switch.

  2. selectaţi Setarile sistemului din meniul de jos și apăsați A.

    Pictograma Setări sistem este pictograma cerc gri care arată ca o roată dințată.

  3. Selectați Sistem din meniul din stânga.

  4. Din partea dreaptă a ecranului, derulați în jos și evidențiați Actualizări automate ale software-ului.

    Actualizările automate nu se vor descărca și instala atunci când un Nintendo Switch este oprit. Consola trebuie să fie pornită sau în modul Repaus pentru ca această caracteristică să funcționeze.

  5. Dacă cuvântul „Dezactivat” este lângă el, apăsați A pentru a-l schimba în On. Dacă Actualizările automate de software sunt deja activate, nu trebuie să faceți nimic.

  6. Apăsaţi Acasă pentru a ieși din Setările sistemului și a reveni la ecranul principal Nintendo Switch.


Cum se actualizează manual Fortnite pe Switch

În timp ce activați actualizările automate, de obicei, vă garantează că rulați cea mai recentă versiune de Fortnite, puteți verifica și manual conținutul nou.

Actualizarea manuală a unui joc poate fi utilă dacă ați oprit comutatorul pentru o perioadă lungă de timp sau când este lansată o nouă actualizare importantă a jocului și doriți să redați conținutul acestuia cât mai curând posibil.

  1. Porniți consola Nintendo Switch și asigurați-vă că este conectată la internet.

  2. Folosiți tastele săgeți sau joystick-urile pentru a selecta Fortnite.

     Trebuie doar să evidențiați pictograma. Nu deschide jocul.

  3. Apăsaţi + or - butonul de pe controlerul Nintendo Switch sau Joy-Con pentru a activa meniul de opțiuni specifice jocului.

  4. Evidențiați Actualizare de software din meniul din stânga.

    Dacă utilizați comutatorul Nintendo în modul portabil, puteți atinge fiecare de meniu cu degetul.

  5. Selectați Prin intermediul internetului.

  6. Dacă aveți cea mai recentă versiune de Fortnite pe Nintendo Switch, veți vedea un mesaj care va spune: „Folosiți cea mai recentă versiune a acestui software”. Dacă nu aveți cea mai recentă versiune, actualizarea va începe descărcarea și se va instala automat.