Cum se accesează Yahoo Mail în Outlook.com

În Outlook.com, puteți adăuga rapid contul dvs. Yahoo Mail, astfel încât să puteți vizualiza, trimite de la și altfel să interacționați cu mesajele și folderele din aplicație. Indiferent dacă setați e-mailurile Yahoo să ajungă într-un folder dedicat Yahoo Mail sau în Mesaje primite Outlook este alegerea dvs.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru Outlook.com.

Urmați acești pași pentru a configura Outlook.com pentru a accesa căsuța de e-mail Yahoo Mail.

  1. Conectați-vă la contul dvs. de e-mail Outlook.com.

  2. Selectați setările.

  3. Selectați Vizualizați toate setările Outlook.

  4. Selectați Mail > Sincronizați e-mailul.

  5. În Conturi conectate, Selectați Alte conturi de e-mail.

  6. În Numele afisat caseta de text, introduceți numele pe care doriți să îl afișați în mesajele de e-mail pe care alții le primesc de la dvs.

  7. Introduceți adresa de e-mail și parola Yahoo Mail.

    Dacă contul dvs. Yahoo Mail folosește verificarea în doi pași, introduceți parola aplicației pe care ați generat-o.

  8. Alegeți fie să creați un folder nou pentru e-mailul dvs. Yahoo, fie să importați e-mailul Yahoo în folderele Outlook existente.

  9. Selectați OK.

Procesul de importare a mesajelor poate dura ceva timp dacă aveți multe mesaje Yahoo Mail. Deoarece acest lucru se întâmplă de la server la server, puteți închide browserul și puteți opri computerul. Când importul este terminat, mesajele dvs. Yahoo Mail ar trebui să apară pe Outlook.com.

Dacă conexiunea nu reușește, selectați setările conexiunilor IMAP / SMTP sau setările conexiunii POP / SMTP în ecranul de eroare și introduceți manual informațiile pentru contul dvs. Yahoo Mail.


Gestionați-vă conturile conectate

Dacă doriți să faceți modificări în contul dvs. Yahoo Mail, accesați setările > Vizualizați toate setările Outlook > Mail > Sincronizați e-mailul. Veți vedea contul dvs. Yahoo, împreună cu celelalte conturi de e-mail care sunt configurate în Outlook.com, listate în Gestionați-vă conturile conectate secțiune. Există opțiuni de editare, ștergere și reîmprospătare a contului.

Trimiteți un e-mail Yahoo Mail din Outlook.com

Pentru a trimite un e-mail de pe adresa dvs. Yahoo Mail utilizând Outlook.com, selectați Mesaj nou pentru a afișa panoul de mesaje. Selectați De la în câmpul de adresă și alegeți adresa dvs. Yahoo Mail din meniul derulant. Dacă intenționați să o utilizați frecvent, configurați adresa Yahoo Mail ca implicită pentru trimiterea mesajelor.


Redirecționați e-mailuri noi de la Yahoo Mail către Outlook.com

Dacă nu doriți să importați mesajele și folderele Yahoo Mail existente în Outlook.com, accesați contul Yahoo și configurați contul Yahoo Mail astfel încât mesajele să fie redirecționate automat în contul dvs. Outlook.com.

Când redirecționați mesaje Yahoo Mail către contul dvs. Outlook.com, nu puteți trimite mesaje din contul dvs. Yahoo Mail utilizând Outlook.com.

  1. Conectați-vă la contul dvs. Yahoo Mail.

  2. Selectați setările.

  3. Selectați Mai Mult setările.

  4. Selectați Cutii poștale.

  5. În Lista de căsuțe poștale, selectați contul dvs. Yahoo Mail.

  6. În Transmiterea, introduceți adresa de e-mail Outlook.com.

  7. Selectați Verifica. Un e-mail este trimis în contul dvs. de e-mail Outlook.com.

  8. În contul dvs. Outlook.com, găsiți e-mailul de verificare de la Yahoo. Faceți clic pe link și urmați pașii de securitate pentru a vă confirma adresa de e-mail Outlook.com.

  9. Contul dvs. Yahoo Mail va redirecționa acum toate mesajele noi primite în contul dvs. Outlook.com.