Cum se accesează Yahoo Mail în Gmail

Este posibil să vă trimiteți Yahoo Mail pe Gmail utilizând un serviciu numit Gmailify. Puteți chiar trimite mesaje utilizând adresa de e-mail Yahoo atunci când sincronizați Yahoo Mail cu Gmail.

Instrucțiunile din acest articol se aplică versiunilor web standard ale Yahoo Mail și Gmail. Toți pașii sunt identici în orice browser.


Cum să obțineți e-mailuri Yahoo pe Gmail

Pentru a configura Gmail pentru a primi și a trimite mesaje din contul dvs. Yahoo Mail:

  1. În Gmail, selectați echipamentul pictogramă și alegeți setările.

  2. Selectați Conturi și import.

  3. În Verificați e-mailurile din alte conturi secțiune, selectați Adăugați un cont de e-mail.

  4. În Adresă de e-mail , introduceți adresa dvs. Yahoo Mail, apoi selectați Următor →.

  5. Selectați Conectați conturile cu Gmailify, Apoi selectați Următor →.

    Cealaltă opțiune vă elimină mesajele din Yahoo Mail. Utilizați Gmailify pentru a vă gestiona contul Yahoo din Yahoo Mail sau din Gmail.

    Gmailify nu necesită un abonament la Yahoo Mail Pro. Înainte de lansarea Gmailify în 2016, nu puteai trimite sau primi mesaje Yahoo Mail prin contul tău Gmail fără a te abona la serviciul premium Yahoo.

  6. În ecranul de conectare Yahoo Mail, introduceți numele de utilizator și parola, ajustați permisiunile, apoi selectați Conveni.

  7. În Ai fost Gmailificat fereastră, selectați Închide.

  8. În Gmail, accesați setările > Conturi și import pentru a verifica dacă setările sunt configurate așa cum ați intenționat.

    În mod implicit, Gmail răspunde la toate mesajele de la adresa dvs. Gmail. Pentru a modifica această setare, accesați Trimiteți e-mail ca și selectați Răspundeți de la aceeași adresă la care a fost trimis mesajul.

  9. Reveniți la acest ecran în orice moment pentru a vă deconecta contul Yahoo Mail. Când selectați deconectez lângă adresa dvs. Yahoo Mail, puteți păstra sau șterge mesajele importate din contul dvs. Yahoo Mail.

    De asemenea, este posibil să importați contactele dvs. Yahoo în Gmail.