Cum se accesează Samsung Cloud

Samsung Cloud este un serviciu gratuit de backup și restaurare disponibil pentru majoritatea modelelor de smartphone-uri și tablete Samsung Galaxy. Deși este capabil să stocheze cantități mari de date, Samsung Cloud nu este destinat să fie un spațiu online pentru încărcarea, partajarea și descărcarea fișierelor. În schimb, Samsung Cloud face posibilă recuperarea rapidă a setărilor și a datelor dispozitivului, în cazul în care vă pierdeți dispozitivul sau trebuie să efectuați o resetare din fabrică deoarece dispozitivul a încetat să funcționeze,

Informațiile din acest articol se aplică dispozitivelor Samsung Galaxy care rulează Android 7.0 (Nougat) sau o versiune ulterioară.


Ce acceptă Samsung Cloud Storage?

Samsung Cloud acceptă backupul, sincronizarea și restaurarea următoarelor elemente pe dispozitivele activate:

  • Aspectul ecranului de start, setările sistemului, marcajele, jurnalul de apeluri și conturile de e-mail pe dispozitivul Galaxy.
  • Setările aplicației și datele pentru aplicațiile Samsung preîncărcate precum Calendar, Samsung Internet, Contacte și Samsung Notes.
  • Date despre utilizatori, cum ar fi documente, fotografii, muzică și videoclipuri.

Samsung Cloud acceptă, de asemenea, până la 15 GB spațiu de stocare gratuit. Dincolo de asta, Samsung oferă opțiuni plătite pentru stocare suplimentară pentru unele modele de dispozitive de la unii operatori.


Ce nu acceptă Samsung Cloud Storage

Samsung Cloud nu este perfect și există mai multe lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a utiliza serviciul:

  • Inițial, Samsung a acceptat date din aplicații terțe. Cu toate acestea, în ianuarie 2018, Samsung a anunțat sfârșitul asistenței pentru datele aplicațiilor de la terți, plus intențiile de a începe ștergerea acestor date din serviciu.
  • Samsung Cloud nu acceptă date pe cardurile SD.
  • Samsung Cloud nu este disponibil pe dispozitivele Galaxy de la Verizon.
  • Samsung Cloud nu este acceptat de niciun operator de transport pe modelele anterioare Galaxy Series 6, Galaxy J3 și J7, Galaxy Note 4 Series sau Galaxy Tab A și Tab S2.

Puteți accesa spațiul de stocare Samsung Cloud de pe un dispozitiv Galaxy acceptat, iar caracteristicile exacte ale Samsung Cloud variază în funcție de modelul dispozitivului, de operatorul wireless și de versiunea Android.

Printre dispozitivele care acceptă Samsung Cloud, capacitatea de backup și sincronizare a diferitelor tipuri de date Samsung poate diferi; copiile de rezervă ar putea fi limitate la Contacte și Calendar, de exemplu. În plus, este posibil să puteți sincroniza unele tipuri de date fie pe Wi-Fi, fie pe o rețea celulară, fiind în același timp limitat la Wi-Fi pentru alte tipuri de date.


Cum se accesează Samsung Cloud pe un Samsung Galaxy

Pentru a începe să utilizați Samsung Cloud pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy:

  1. Deschideți telefonul setările și navigați la Cloud și conturi > Samsung Cloud.

    Este posibil să vi se solicite să vă conectați utilizând contul dvs. Samsung sau să vă înscrieți pentru un cont nou.

  2. Apăsați pe trei puncte în colțul din dreapta sus și selectați setările din meniul care apare, apoi atingeți Setări de sincronizare și backup automat.

    Robinet Sincronizați și faceți backup în roaming pentru a permite sincronizarea printr-o rețea celulară. Lăsați această opțiune dezactivată pentru a conserva datele mobile și a permite sincronizarea numai prin Wi-Fi.

  3. Sub Sincronizați fila, derulați în jos și glisați comutatorul la On pentru fiecare tip de date pe care doriți să rămâneți sincronizat.

    Robinet Sincronizați acum pentru a sincroniza manual datele selectate.

    

  4. Robinet Copie de siguranta automata, apoi derulați în jos și glisați comutatorul de comutare la On pentru fiecare tip de date pe care doriți să le faceți backup, cum ar fi Calendar, contacte, Sau Galerie.

  5. Reveniți la meniul principal Samsung Cloud și atingeți numele dvs. în partea de sus pentru a vedea cât spațiu de stocare este disponibil și cât utilizați. Pentru a vă copia manual datele, derulați în jos și atingeți Faceți o copie de rezervă a acestui telefon.

    Pe unele dispozitive, puteți selecta opțiuni de rețea pentru sincronizarea fotografiilor atingând Galerie.


Cum să eliminați o fotografie individuală din Samsung Cloud

După ce v-ați configurat contul Samsung Cloud, puteți șterge imaginile pe care nu mai doriți să le aveți în cloud de pe dispozitivul mobil. Deschide Galerie aplicație și selectați fotografia pe care doriți să o ștergeți, apoi atingeți coșul de gunoi și atingeți Șterge.

Utilizarea acestei metode va șterge, de asemenea, poza din Google Foto și o va trimite la Coșul de gunoi al Samsung Cloud. În prezent, nu puteți vizualiza sau descărca fișiere individuale în Samsung Cloud sau Coșul de gunoi. Dacă doriți să ștergeți o fotografie prețuită din Samsung Cloud în timp ce o păstrați pentru propria dvs. utilizare, ar trebui mai întâi să o salvați pe un card SD.


Cum să ștergeți fiecare fotografie din Samsung Cloud

Dacă doriți să scăpați de fiecare fotografie din Samsung Cloud, deschideți Samsung Cloud și selectați Galerie > Ștergeți toate datele din Galerie din Samsung Cloud > Ștergeți și dezactivați sincronizarea.

Deși sunt eliminate din Samsung Cloud, imaginile ar trebui să rămână pe dispozitivul dvs. Galaxy, atât în ​​Galeria dvs. și Google Foto.

Cum să restaurați datele din Samsung Cloud

Pentru a restabili unele sau toate datele și setările de pe dispozitivul dvs. Galaxy, deschideți Samsung Cloud și derulați în jos pentru a selecta Recuperarea datelor. Alegeți ce date doriți să restaurați (sau alegeți selectați toate), apoi atingeți Restabili.

Cum se accesează Samsung Cloud pe web

Pentru a vă accesa Samsung Cloud de pe computer printr-un browser web, conectați-vă prin portalul web Samsung Cloud pentru a vedea fotografii, videoclipuri și alte fișiere de pe toate dispozitivele dvs. Galaxy.