Cum să vizionați Vudu pe Apple TV

Dacă sunteți un fan al Vudu, puteți viziona filmele și emisiunile TV pe care le-ați cumpărat pe platforma respectivă de pe Apple TV. De fapt, vizionarea Vudu pe Apple TV este o experiență extraordinară, deoarece acceptă funcțiile vocale ale Apple TV, cum ar fi redirecționarea rapidă sau derularea cu ajutorul telecomenzii Siri combinate cu comenzi în limba engleză, cum ar fi: „faceți o copie de rezervă trei minute” sau „treceți înainte treizeci de minute” . " 

Iată cum să începeți cu Vudu pe Apple TV.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru Apple TV din a 4-a generație și mai recentă.


Cum să începeți să vizionați Vudu pe Apple TV

Pentru a începe cu Vudu, trebuie mai întâi să descărcați platforma din App Store.

  1. Mai întâi, deschideți App Store pe Apple TV; este pictograma albastră cu A pe ea.

  2. Când deschideți App Store pentru prima dată, veți fi pe Descopera pagina (sau Recomandate pagină dacă utilizați o versiune mai veche de tvOS). Glisați spre dreapta în meniul de sus și alegeți CAUTĂ (notat cu o lupă).

    Dacă nu vedeți meniul de sus, glisați în jos pe telecomandă pentru a-l dezvălui.

  3. Tastați Vudu în caseta de căutare.

    De asemenea, puteți căuta prin voce ținând apăsat butonul Siri butonul de pe telecomandă (are o pictogramă de microfon pe el) și spune „Vudu”.

  4. Alege Vudu din lista de aplicații din rezultatele căutării.

  5. Pe pagina Vudu, selectați Obține buton pentru a descărca aplicația Vudu; este o descărcare gratuită.

    Dacă ați descărcat anterior Vudu, butonul Obțineți va avea o pictogramă care arată ca un nor cu o săgeată îndreptată în jos.

  6. După descărcarea aplicației, fișierul Obține butonul se va schimba la un Deschis buton. Selectați-l pentru a lansa aplicația.


Cum să vă conectați la Vudu pe Apple TV

Acum că Vudu este descărcat pe Apple TV, trebuie să vă conectați la contul Vudu pentru a începe să vizionați. Aveți nevoie de un cont existent pentru a utiliza Vudu cu Apple TV.

Din păcate, nu puteți crea un cont nou în interiorul aplicației, deci dacă nu ați început deja să utilizați Vudu, trebuie să creați un cont pe un alt dispozitiv, cum ar fi un laptop, desktop, smartphone sau tabletă.

  1. După lansarea Vudu, derulați la setările meniul din partea de sus.

  2. Veți începe pe Cont tab. Apasă pe Conectare butonul.

  3. Conectați-vă folosind contul Walmart sau contul Vudu.

    Dacă aveți Vudu instalat pe iPhone sau iPad, vă puteți conecta folosind dispozitivul dvs. lansând aplicația. Navigheaza catre setările > Cont pentru a vă sincroniza acreditările între dispozitive fără a fi nevoie să introduceți manual parola.


Cum să închiriați și să cumpărați filme pe Vudu pentru Apple TV

În timp ce puteți viziona filme sau emisiuni TV cumpărate sau închiriate folosind aplicația Vudu și aveți acces la catalogul complet de filme gratuite Movies on Us, nu puteți închiria sau achiziționa filme folosind aplicația Apple TV Vudu. Puteți adăuga la lista de dorințe, dar va trebui să accesați site-ul web pentru a efectua achiziția.

Apple percepe un comision de 30% pentru toate achizițiile în aplicație, care includ suporturi digitale precum muzică, cărți și filme. În loc să transmită acest lucru clientului, furnizori precum Vudu și Amazon interzic cumpărarea sau închirierea în aplicație. În schimb, trebuie să faceți achiziții pe alte dispozitive direct de pe site-ul web Vudu.

Odată ce ați cumpărat sau închiriați un film Vudu pe un alt dispozitiv, acesta ar trebui să apară pe Apple TV în câteva secunde.