Cum să vă ștergeți contul eBay rapid și ușor

Pe cât de util poate fi eBay pentru a șterge tot ce nu mai aveți nevoie în casa dvs. sau pentru a ridica chilipiruri cu articole nedorite ale altor persoane pe internet, nu trebuie să vă lăsați contul deschis dacă nu îl utilizați. Închiderea contului dvs. eBay poate necesita săriți prin câteva cercuri, dar este complet nedureros dacă urmați acești pași.

Există însă câteva lucruri care trebuie luate în considerare mai întâi.


Ce se întâmplă când șterg contul meu eBay?

Ștergerea contului dvs. eBay poate să nu se întâmple imediat când începeți procesul, dar este un pas permanent dacă îl urmați. Nu veți mai putea cumpăra sau vinde pe site, veți pierde tot feedbackul și veți pierde istoricul achizițiilor și vânzărilor - informații utile dacă uitați când sau de unde ați cumpărat ceva sau de la cine .

Cum să ștergeți contul eBay

Puteți să vă dezactivați contul de vânzător eBay eliminând opțiunile dvs. de plată automată și anulând orice abonament eBay activ pe care îl aveți, dar dacă sunteți fericit să aruncați întregul istoric al contului și tot ce îl conține, iată cum să ștergeți contul dvs. eBay, astfel încât să poate începe din nou sau nu se mai poate întoarce niciodată.

Înainte de a începe procesul de închidere a contului, va trebui să vă asigurați că totul este în ordine; asigurați-vă mai întâi de aceste lucruri:

  • Nu aveți solduri restante cu cumpărătorii, vânzătorii sau site-ul în sine. Toate taxele trebuie plătite, iar soldul dvs. trebuie să fie zero înainte de a vă putea închide contul.

  • Nu trebuie să aveți suspendări sau restricții nerezolvate.

  • Nu puteți licita în mod activ pentru niciun articol. Dacă sunteți, fie anulați aceste oferte, fie așteptați finalizarea licitației înainte de a vă șterge contul eBay.

Dacă bifați toate aceste casete, sunteți gata să vă ștergeți contul eBay. Există câțiva pași de urmat, dar nu sunt complicați.

  1. Accesați pagina de pornire eBay și conectați-vă la contul dvs.

  2. Mergi la pagina EBay-ul meu, apoi selectați Cont tab.

  3. selectaţi Închide-mi contul link din partea dreaptă.

  4. Veți fi apoi condus la o pagină de ajutor care va face tot posibilul să vă descurajeze să continuați ștergerea. Totuși, dacă sunteți pe cale să ștergeți contul, continuați instrucțiunile de mai jos.

    Dacă ceva v-a deranjat în legătură cu eBay sau contul dvs., ar putea merita să căutați opțiunile de arbitraj.

  5. Sub Închiderea contului dvs. eBay titlu, citiți pașii pentru a vă asigura că îndepliniți cerințele. Când sunteți gata, selectați albastrul trimiteți o solicitare de închidere a contului text.

  6. Vi se va cere apoi să confirmați de ce doriți să vă închideți contul. Utilizați meniul drop-down pentru a vă selecta motivul și, dacă vi se solicită, selectați un motiv mai detaliat.

  7. Selectați albastrul A continua butonul.

  8. eBay vă va oferi ajutor pentru a încerca să atenuați problema fără a vă închide contul. Dacă sunteți hotărât, rămâneți la arme și selectați Nu, vă rog să închideți contul din meniul derulant, apoi selectați A continua din nou.

  9. Citiți informațiile despre închiderea contului dvs. pe pagina finală. Când sunteți gata, bifați caseta pentru a confirma că ați citit totul și selectați A continua pentru ultima dată.

Solicitarea de închidere a contului dvs. va fi apoi trimisă către eBay. Ar trebui să primiți o confirmare prin e-mail în termen de 24 de ore pentru a confirma primirea acestuia. Dacă nu ați utilizat contul în ultimele 60 de zile pentru orice cumpărare sau vânzare, închiderea contului va avea loc în termen de 30 de zile. Dacă ați folosit contul mai recent, acesta va rămâne deschis timp de 60 de zile.

Vă puteți răzgândi în orice moment al acelei perioade de grație, dar odată ce timpul a expirat, contul va fi șters. În acel moment, dacă doriți să începeți să utilizați din nou eBay, va trebui să vă creați un cont nou.