Cum să vă setați pagina de pornire în browserul Mozilla Firefox

Fie că utilizați Firefox pe computer sau dispozitiv mobil, personalizarea paginii de pornire vă permite să navigați rapid la un motor de căutare preferat sau la un site web ori de câte ori deschideți browserul sau selectați butonul de pornire. Iată ce trebuie să știți despre schimbarea paginii de pornire Firefox și crearea propriei dvs.


Ce este pagina de pornire Firefox?

Pagina de pornire Firefox, denumită uneori o pagină de start sau un ecran de pornire, este prima pagină pe care o vedeți atunci când lansați browserul de internet Mozilla Firefox.

Pagina de pornire poate fi personalizată pentru a încărca un anumit site web, o pagină complet goală, fără nimic pe ea, sau o varietate de widget-uri Firefox care vă arată cele mai vizitate site-uri. Funcția funcționează mai mult sau mai puțin la fel, indiferent dacă vă aflați pe un desktop sau pe un dispozitiv mobil, doar cu un design ușor diferit și aspectul meniului.


Cum să setați pagina de pornire Firefox

Urmați aceste instrucțiuni pentru a seta sau modifica pagina de pornire Firefox pe un computer desktop sau laptop.

Schimbarea setărilor paginii dvs. de pornire este pur opțională; nu este necesar să utilizați Firefox sau oricare dintre caracteristicile sale.

  1. Cu Firefox deschis, selectați meniu hamburger în colțul din dreapta sus.

  2. Selectați Preferințe.

    De asemenea, puteți apăsa Comandă+virgulă (macOS) sau Ctrl+virgulă (Windows) pentru a deschide preferințele.

  3. Din bara de meniu din stânga, selectați Acasă.

  4. Selectați meniul derulant de lângă Pagina principală și ferestre noi, Apoi selectați Firefox Home (implicit), Adrese URL personalizate, Sau pagină goală.

    Firefox Home poate fi personalizat pe același ecran cu setările paginii de pornire Firefox din Conținut Firefox Home îndreptare. Elementele bifate vor apărea pe pagina dvs. de pornire, în timp ce cele nebifate vor fi eliminate.

  5. Dacă ați selectat Adrese URL personalizate, copiați și lipiți adresa URL în câmpul de text.

    Utilizarea unei adrese URL personalizate poate fi utilă dacă aveți tendința de a verifica același site de fiecare dată când deschideți Firefox. Site-urile obișnuite ale paginii de pornire includ rețele sociale precum Facebook sau Twitter, clienți de e-mail precum Gmail sau Outlook sau motoare de căutare precum Google.


Cum să setați pagina de pornire în Firefox pentru iOS

Iată cum puteți seta sau modifica pagina de pornire Firefox pe un dispozitiv iOS:

  1. Deschideți aplicația Firefox și atingeți meniu hamburger în colțul din dreapta jos.

  2. Robinet setările.

  3. Robinet Acasă.

  4. Apăsați pe adresa URL personalizată , apoi introduceți adresa URL a paginii de pornire dorite.

Cum se utilizează Firefox Top Sites

Puteți seta pagina dvs. de pornire să includă o listă a site-urilor dvs. preferate, cu condiția să utilizați Firefox Home ca pagină de pornire. Pentru a adăuga un site de top, treceți cu mouse-ul peste secțiunea Site-uri de top, selectați trei puncte orizontale > Adăugați site de top, apoi introduceți un titlu și adresa URL pentru site-ul pe care doriți să îl adăugați.

Pentru a elimina un site de top, plasați cursorul pe site-ul pe care doriți să îl eliminați, selectați trei puncte orizontale > destitui.

Puteți selecta câte rânduri de site-uri de top doriți să includeți pe pagina principală sub setările > Acasă meniu.

Cum să setați pagina de pornire în Firefox pentru Android

Puteți modifica sau personaliza pagina de pornire Firefox în același mod pe Android. Pentru a personaliza pagina de pornire Firefox Android:

  1. Apăsați pe meniu hamburger.

  2. Robinet general > Acasă > Setați o pagină de pornire.

  3. Din acest ecran, puteți alege Firefox Home or Obicei. Această din urmă opțiune vă va permite să introduceți o adresă URL a site-ului web pentru a fi utilizată ca pagină de pornire la următoarea pornire.