Cum să vă schimbați numele de utilizator Snapchat

Dacă ați încercat să vă schimbați numele de utilizator Snapchat, probabil ați descoperit că Snapchat nu permite utilizatorilor să facă acest lucru din motive de securitate. În plus, nu puteți transfera datele contului între nume de utilizator. Cu toate acestea, există soluții alternative pe care le puteți utiliza pentru a schimba numele pe care îl utilizați pe Snapchat.

Lifewire / Kyle Fewel


Schimbați numele afișat Snapchat

În primul rând, există un mod inteligent de a înlocui numele de utilizator cu un nume afișat personalizat. Numele dvs. de utilizator rămâne același, dar este greu de văzut de prietenii tăi.

Iată cum să o faci.

  1. Deschideți Snapchat și selectați-vă profil / Bitmoji pictogramă din colțul din stânga sus al ecranului pentru a accesa profilul dvs.

  2. selectaţi echipamentul pictogramă din colțul din dreapta sus pentru a accesa setările.

  3. Primele două setări de cont pe care le vedeți sunt Nume urmată de Nume de utilizator. Selecta Nume.

    Dacă atingeți numele de utilizator, nu puteți face nimic cu el decât să îl partajați printr-o altă aplicație.

  4. Du-te la Nume caseta de text, ștergeți numele curent afișat, apoi introduceți unul nou.

  5. selectaţi Economisești care apare după ce ați făcut modificările.

Atâta timp cât aveți ceva salvat în câmpul Nume, acesta apare în chat-urile și poveștile prietenilor dvs. în locul numelui dvs. de utilizator.

Singura dată când un prieten ar putea să vă vadă numele de utilizator este dacă vă vedeți profilul în timpul unui chat (care afișează codul dvs. de snap, numele, numele de utilizator, scorul de snap și emoțiile de chat) sau dacă vă selectează numele afișat atunci când caută prieteni.


Creați un nou cont Snapchat și un nume de utilizator

O altă modalitate de a vă schimba numele de utilizator Snapchat este crearea unui cont complet nou. Dacă alegeți această opțiune, vă puteți adăuga manual prietenii în noul cont.

Dacă creați un cont Snapchat nou, veți pierde date din vechiul dvs. cont, inclusiv codul dvs. de snap curent, scorul de snap, dungi de snap, cei mai buni prieteni, conversații și trofee pe care le-ați câștigat.

  1. Selectați conversație Și alegeți Chat nou în colțul din dreapta sus.

  2. Derulați până la Toate pentru a vă vizualiza prietenii în ordine alfabetică.

  3. Notați fiecare nume sau faceți o captură de ecran a listei. Selectează X în colțul din dreapta sus pentru a anula noul chat.

  4. Căutați primul dvs. prieten pe listă.

  5. Scrieți numele de utilizator care apare sub numele afișat. Repetați pentru a găsi toate numele de utilizator ale prietenilor dvs.

  6. selectaţi X în colțul din dreapta sus pentru a ieși din Căutare. Selectați-vă profil / Bitmoji pictogramă și apoi alegeți echipamentul pictogramă din colțul din dreapta sus pentru a accesa setările.

  7. Selectați Log Out în partea de jos a listei de setări și confirmați că doriți să vă deconectați de la contul dvs.

  8. Selectați albastrul Inscrie-te! pentru a crea un cont nou cu noul dvs. nume de utilizator.

  9. După ce finalizați procesul de configurare a contului pentru noul dvs. cont, selectați lupă pictogramă pentru a căuta numele de utilizator ale prietenilor dvs. Selectați Adăuga pentru a le adăuga.

    Alternativ, dacă prietenii dvs. se află în lista de contacte a dispozitivului dvs., sincronizați contactele cu contul dvs. pentru a le adăuga în bloc și a accelera procesul.