Cum să vă legați Smartphone-ul cu PdaNet +

PdaNet + transformă smartphone-ul dvs. într-un modem pentru laptop într-o procedură cunoscută sub numele de tethering. Această capacitate înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea unui hotspot Wi-Fi. Atâta timp cât aveți acoperire de date celulare, puteți lucra online pe laptop.

Versiunea Android a PdaNet + permite conectarea prin cablu USB sau prin Wi-Fi prin intermediul acestuia Hotspot direct caracteristică de conectare. Puteți utiliza versiunea gratuită a PdaNet + dacă nu vă deranjează întreruperile, dar versiunea completă costă mai puțin de 10 USD începând cu sfârșitul anului 2018 și permite accesul liber la site-uri web securizate după o perioadă de încercare de 30 de zile.

notițe

Multe smartphone-uri oferă acum funcționalitate hotspot încorporată, pe care o puteți găsi de obicei setările > tetheringul (sau termen similar). Dacă telefonul dvs. are această capacitate, nu aveți nevoie de o aplicație separată.


Descărcați și instalați PdaNet + pe computerul dvs. Windows

Configurarea PdaNet + este o chestiune de instalare atât pe telefonul smartphone, cât și pe computerul Windows.

  1. Descărcați programul de instalare PdaNet + Windows de pe site-ul June Fabrics.

  2. Instalați PdaNet + pe computer. Configurarea pe partea computerului este simplă, deși sunt implicați mai mulți pași. Începeți executând programul de instalare. Prima parte vă va pune câteva întrebări de bază despre modul în care doriți să instalați PdaNet +. În general, valorile implicite sunt în regulă.

  3. În timpul instalării, PdaNet + vă va cere să vă conectați dispozitivul Android. Opriți-vă și îndreptați-vă atenția către telefon.

  4. Descărcați PdaNet + din Google Play Store. (Dezvoltatorul este June Fabrics Technology Inc.)

  5. Pentru ca PdaNet să se conecteze, va trebui să activați depanarea USB pe dispozitivul dvs. Android. Dacă nu ați făcut-o deja, faceți-vă un moment pentru a face acest lucru.

  6. Conectați-vă telefonul la computer prin USB.

  7. Deschideți aplicația PdaNet + pe Android și selectați Tether USB.

  8. Anunturi Ok înapoi în fereastra de instalare Windows.

  9. Apoi, Windows vă va avertiza că programul de instalare PdaNet + caută să instaleze un dispozitiv nou. presa Instala pentru a continua.

  10. Instalatorul vă va cere apoi să permiteți depanarea USB când vi se solicită pe dispozitivul dvs. Android.

  11. Deschideți dispozitivul Android și ar trebui să vedeți solicitarea de depanare. Selectați Permiteți întotdeauna de pe acest computer, și apăsați Ok.

  12. Programul de instalare Windows vă va informa că instalarea sa finalizat cu succes. Asigurați-vă că Conectați PdaNet + după instalare este selectat și alegeți Mod USB. Apoi, apăsați finalizarea.

  13. Accesați computerul Windows. Veți vedea că v-ați conectat cu succes. În viitor, veți utiliza pictograma PdaNet + din tava de sistem pentru a vă conecta pe Windows și aplicația pe Android.

  14. Când primești un Conectat! Notificare pe laptop, veți putea naviga pe web utilizând conexiunea de date Android.