Cum să vă identificați folderul Eudora pe Windows

Eudora a fost un client de e-mail care a fost numit după autorul american Eudora Welty, o scriitoare și romancieră americană care a scris despre sudul american datorită nuvelei sale „De ce trăiesc la PO” Welty, care era în viață la momentul începutul programului (1988), ar fi fost „mulțumit și amuzat”. Software-ul a fost utilizat pe sistemele de operare Apple Macintosh și Microsoft Windows, dar nu mai este în curs de dezvoltare. 

Eudora a fost demn de remarcat pentru că a oferit o varietate de setări pentru a-și personaliza comportamentul, dintre care multe nu erau disponibile în interfața cu utilizatorul, dar au fost accesate folosind URI-uri de setare x-eudora care trebuiau lipite într-un mesaj și făcute clic.

Eudora a acceptat protocoalele POP3, IMAP și SMTP. Eudora a avut, de asemenea, suport pentru autentificarea SSL și, în Windows, S / MIME, permițând utilizatorilor să semneze sau să cripteze comunicațiile de e-mail pentru o securitate maximă. De asemenea, a acceptat mai multe platforme de calcul palmtop, inclusiv Newton și Palm OS.


Eudora și Qualcomm

Eudora a fost achiziționată de Qualcomm în 1991. Distribuită inițial gratuit, Eudora a fost comercializată și oferită atât ca produs Light (freeware), cât și Pro (comercial). Între 2003 și 2006, versiunea completă Pro a fost disponibilă și ca distribuție „Sponsored mode” (adware). În 2006, Qualcomm a oprit dezvoltarea versiunii comerciale și a sponsorizat crearea unei noi versiuni open-source bazate pe Mozilla Thunderbird, denumită în cod Penelope, redenumită ulterior în Eudora OSE. Dezvoltarea versiunii open-source s-a oprit în 2010 și a fost învechită oficial în 2013, utilizatorii fiind sfătuiți să treacă la versiunea curentă a Thunderbird.


Eudora și Windows

În funcție de versiunea dvs. de Windows și de configurația dvs., Eudora vă poate păstra mesajele, datele din agendă și setările într-unul din numeroasele locuri. Dacă ați dorit să faceți o copie de rezervă sau să le copiați, mai întâi trebuia să vă identificați folderul Eudora. Iată cum v-ați fi identificat folderul Eudora pe Windows.

Cum să vă identificați folderul Eudora pe Windows

Pentru a găsi folderul Eudora pe Windows:

  • Caută eudora.ini pe calculatorul tau.

Dacă obțineți un singur rezultat, folderul care conține eudora.ini este folderul dvs. Eudora.

Dacă există mai multe foldere care conțin eudora.ini, trebuie să le deschideți pe toate pentru a identifica folderul Eudora „dvs.”. Căutați fișiere .mbx și foldere .fol care se potrivesc cu setările dvs. de cutii poștale din Eudora.


Găsiți folderul Eudora mai rapid pe Windows 2000 / XP și mai târziu

Dacă utilizați Windows 2000, XP sau o versiune ulterioară, încercați mai întâi:

  • Selectați Alerga de la acasă meniu.
  • Tip % appdata% Qualcomm Eudora.
  • Selectați Retur pentru a accesa direct dosarul Eudora.

Dacă acesta din urmă nu funcționează, utilizați metoda de mai sus pentru a localiza folderul magazinului Eudora.